- 20 Şubat 2024
- 49
- 74
- 3
- 36
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
Eşiniz hala memeden düşmemiş belli ki. Dahası babayı erken yaşta kaybettiyse kendisini annesine karşı sorumlu da hissediyor olabilir. Çevremde eş, dost, akraba ilişkilerinden hatta kendi evliliğimden edindiğim tecrübe ile gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki. Vereceğiniz her taviz size daha büyük istekler olarak geri dönecek. Her seferinde eşiniz ve annesinin alanı genişlerken sizinkinin daraldığını, sıkıştığınızı fark edeceksiniz.Evet içime sinmedi. Şimdi bundan 1 sene önce ben memleketteydim eşimde ikimizde özel sektördeyiz eşimin işi iyiydi ama daha iyi teklif il dışından gelince ben işi bıraktım ve o şehre gittik. Gitmeden evvel her haftasonumuz annesiyle geçiyordu kadına da kıyamıyorum 65 yaşına gelmiş yapayanlız yaşıyor ama memleketteykende başka plan yapamıyorduk burda ben iyiyim eşimde iyi aslında ama annesinin yanlızlığından ötürü bedeni burda ama ruhu memleketinde bende bundan çok rahatsızlık duyuyorum. Atama dönemi de ciddi bir karar aşaması bir de bebek var sanki bir büyükden yardım alarak büyütmek belki işimi kolaylaştırır dedim buradan sizlerin görüşünü almak istedim yorumlar çok akıllıca teşekkürler.
Çevrenizde örnek yoksa bile burada konuları bir inceleyin derim. Eş ailesi problemleriyle dolu ve çoğunun nedeni tavizler.
Lohusalık döneminde kv. yardıma gelince zorluğunu kendiniz de tecrübe edeceksiniz zaten. Çocuk her şekilde büyüyor. Memur olacakmışsınız. İzin, rapor, ücretsiz izinden sonra işe dönmek gibi bir sürü hakkınız olacak. Düzeninizi bozmayın.