- 16 Eylül 2015
- 113
- 43
- 98
- Konu Sahibi kardelenlerinsesi01
Herkese Merhaba K.k sizlerin tecrübe ve önerilerinize ihtiyacım var. Ben diyetisyenim ve sağlık bakanlığının bu alımında atanacağım. 96 gibi zor bir puanla ve bu arada 6 aylık hamileyim. Sıralamamdan ötürü nereyi yazarsam gelecek ama artılarını eksilerini tartamıyorum.Memleketimize 2 saat uzaklıktayız. Ailem ve eşimin ailesi orada. Eşimin burda çok güzel bir işi var yönetici konumunda ve ben atansam bile aldığu maaş benimkinin 2.5 katı. Şirketinin sunduğu araba imkanı, izinde esneklik bir üstünün olmaması gibi güzellikleri var. Ama memleketimizde alanıyla alakalı iş bile yok herhamgi bir iş olsada olur sen memleketi seç ailemize yakın olalım benimde burdan gitmek için bahanem olsun hem annem çocugumuza bakar diyor. Bu arada kayınvalidemle hiçbir sıkıntım yok. Özelde çalışırken hergün yemek yemeye giderdik yemeği bitirir bitirmez hadi evinize derdi bulaşık bile beklemez. Eşim annesine aşırı düşkün birlikte çok sıkıntılı zamanlar geçirmişler birbirlerine kenetliler bundan rahatsız değilim şimdilik.memlekette olmazsak çocuguma kendim bakıcam 2 sene sonra kreşe vereceğim ve atandığım şehirden memlekete tain durumu yok çevre illere olacak 10 sene çalışsam bile bu böyle bana biraz fikir verebilir misiniz?