Memleketine bağlı erkekle de evlenilmezmiş.

Valla kanka adamın kariyeri için habire peşinden gitmişsin adamın da poposu kalkmış haliyle. Yapacak şey belli al çocukları bas dön Türkiyeye , tek başına kalınca o zaman görür Kastamonuyu ... burda hayatını vermiş ordan oraya sürüklenmiş bir kadın var onun kıymetini bilmezsen tekmeyi yersin kardeşim bunu böylece sok o adamın kafasına. 3. çocuğu falan da yapma, madem Ankarada iş buldun ona gidebiliyorsan ona git boşver çocuğu mocuğu sen çalış kendine hayat kur o adam gelsin peşinden. Ankarada ünv mi yok??
Adamın vizyon beni benden aldı. Gez dolaş akademik kariyerler yurt dışı falan ama Kastamonu'ya gelmezsen boşa beni :KK70: değişik bir mantık

Büyük Kızımdan sonra ikizlerim oldu kaybettim. O belki de travma kaldı bende Kalabalık aile seviyorum.Çocuk yapmayı da anne olmayı çok sevdiğim için istiyordum. Lütfen 3. Çocuk istiyordum diyişime takmayın. 3 çocuklu bir anne olacaktım ve ikizlerimi kaybettim belki de ondan istiyordum bilmiyorum. İkizleriern sonra küçük kızım oldu

Dert mi bilmiyorum ama eşimle yurt dışı görevindeyiz. Eşimin ailesi geldi. Eşim üniversitede çalışıyor akademisyen .Eşim ailesine diyor ki ilerde Kastamonu Üniversitesine görevlendirilirsem geliş gidiş yaparım. (7 saat ) benim gelmek istemediğimi bildiği için böyle diyor .Görev çıkarsa o kadar yol gel git saçma değil mi? Kastamonudan teklif gelirse işimiz yaş.Ailecek bir planımız değilken bunu ailesene söylemesi onları umutlandırması saçma değil mi? Bunu ona söyleyince senle geçinilmez hiç bir konuda anlaşamadık falan diyor. Yıllarca peşinden gittimm yoruldum. Ben Ankara’ya atanmıştım evlendik o gelemedi ben onun görev yaptığı küçük bir ilçeye gittim. Sonra gel ailelere yakın olalım dedi ikisinin ortası olsun dedi ben Egeyi cok sevdiğim halde oraya da gittim. Sonra doktora yaptı boşa gitmesin diye Şimdiki yaşadığımız ile gittik . Çorak kırsal bir yer . Ama sitemiz çok güel evimiz çok güzel . Sonra Yurt dışı görevi çıktı . Çocuklar dil öğrensin diye geldik. Ama yoruldum Kastamonu istemiyorum. Çocuklarım imkanı olan yerde büyüsün istiyorum. Kastamonu güzel bir yer ama hayallerimln şehri deniz kenarında ve çocukların gelişşmi için daha büyük bir yer. Tabi üniversite tayinleri çok zor . Seni istemeleri lazım . Kastamonu da hemen olmadı ama onun memleketi işlerini yaptırabilirler. Orası olursa aramızda problem çıkacak demek ki. kendi kendine plan yapması hoşuma gitmedi. Ailecek karar verirlir. Sizce haksız mıyım? Ha bir de 3. Bebek istiyorsum önceden yaşım isteye isteye 40 oldu. O istemiyor. Benim istediklerime hayır . Ama onun istedikleri hep oldu. Anacı erkek zor memleketine körü körüne bağlı erkek de zOrmuş. Ne yapmam lazım? Kendimi kötü hissediyorum. Bu sene ve seneye burada kaltıktan. Sonra Türkiye’ye dönüyoruz.
Koca için kendi hayallerinizden kendi isteklerinizden kendi hayatınızdan vazgeçerseniz adam bunu sizden hep ister okumuş etmiş kadınsın ama maalesef sende koca bağımlısısın o yüzden çok taviz vermişsin bu adamdan sana koca falan olmaz boşan git kal yurtdışında Allah aşkına yurt dışı dururken Kastamonu’ya gelmekte çok cahilce anasının memesinden ayrılamamış daha boşan git

Ben yurt dışına eşimin göreviyle geldim. Burada görevim yok. Ücretsiz izindeyim. Döneceğşm yer Tğrkiye. Görev bitince

Ben yurt dışına eşimin göreviyle geldim. Burada görevim yok. Ücretsiz izindeyim. Döneceğşm yer Tğrkiye.
Koca için kendi hayallerinizden kendi isteklerinizden kendi hayatınızdan vazgeçerseniz adam bunu sizden hep ister okumuş etmiş kadınsın ama maalesef sende koca bağımlısısın o yüzden çok taviz vermişsin bu adamdan sana koca falan olmaz boşan git kal yurtdışında Allah aşkına yurt dışı dururken Kastamonu’ya gelmekte çok cahilce anasının memesinden ayrılamamış daha boşan git

Adamın vizyon beni benden aldı. Gez dolaş akademik kariyerler yurt dışı falan ama Kastamonu'ya gelmezsen boşa beni :KK70: değişik bir mantık
Allah'tan benimkisi memlekete gidelim falan demiyor. Kabus gibi, napcam kocamın memleketinde...bozkır yani. Hadi Kastamonu gene yeşillik, deniz falan var. Nispeten güzel bir yer

😂😂aynen
Allah'tan benimkisi memlekete gidelim falan demiyor. Kabus gibi, napcam kocamın memleketinde...bozkır yani. Hadi Kastamonu gene yeşillik, deniz falan var. Nispeten güzel bir yer
Bence de istemesin

Ben öğretmenim ilk tayin yerim ankaraydı. Oradan evlenşnce atandım yanına gittim
Kusura bakmayın ama bu kadar kör olunmaz.
İnsan bir kaç şeyden sonra durur ben napıyorum der.
Siz hep veren, hep fedakarlık yapan olduğunuz için o evlilik yürümüş.
muhtemelen siz erkek doğurursam eve bağlanır kafasında istiyorsunuz ama üçüncü erkek de o olsa o kütük kocanız değişmez. Siz de zaten hiç yontmaya çalışmamışsınız. Ne dese huyuna gitmişsiniz.

Kusura bakmayın ama bu kadar kör olunmaz.
İnsan bir kaç şeyden sonra durur ben napıyorum der.
Siz hep veren, hep fedakarlık yapan olduğunuz için o evlilik yürümüş.
muhtemelen siz erkek doğurursam eve bağlanır kafasında istiyorsunuz ama üçüncü erkek de o olsa o kütük kocanız değişmez. Siz de zaten hiç yontmaya çalışmamışsınız. Ne dese huyuna gitmişsiniz.
Yok ben eve bağlanır diye istemedim aslında evine bağlı sıkıntı yok

Ben şimdi çocuk doğuracağım demedim. İstemiştim dedim.
Bizde diyoruz ki bencil bir adama 3. çocuk istemek bile saçma.Gecmise bir gidin maziyi bir yoklayın hep adamın isteyini yaptığınız için mutlu bir hayatınız olmuş.Suz sadece onu mutlu etmek için varsınız o sizi mutlu etmek için neler yaptı hangi hayalinden vaz geçti????

Dert mi bilmiyorum ama eşimle yurt dışı görevindeyiz. Eşimin ailesi geldi. Eşim üniversitede çalışıyor akademisyen .Eşim ailesine diyor ki ilerde Kastamonu Üniversitesine görevlendirilirsem geliş gidiş yaparım. (7 saat ) benim gelmek istemediğimi bildiği için böyle diyor .Görev çıkarsa o kadar yol gel git saçma değil mi? Kastamonudan teklif gelirse işimiz yaş.Ailecek bir planımız değilken bunu ailesene söylemesi onları umutlandırması saçma değil mi? Bunu ona söyleyince senle geçinilmez hiç bir konuda anlaşamadık falan diyor. Yıllarca peşinden gittimm yoruldum. Ben Ankara’ya atanmıştım evlendik o gelemedi ben onun görev yaptığı küçük bir ilçeye gittim. Sonra gel ailelere yakın olalım dedi ikisinin ortası olsun dedi ben Egeyi cok sevdiğim halde oraya da gittim. Sonra doktora yaptı boşa gitmesin diye Şimdiki yaşadığımız ile gittik . Çorak kırsal bir yer . Ama sitemiz çok güel evimiz çok güzel . Sonra Yurt dışı görevi çıktı . Çocuklar dil öğrensin diye geldik. Ama yoruldum Kastamonu istemiyorum. Çocuklarım imkanı olan yerde büyüsün istiyorum. Kastamonu güzel bir yer ama hayallerimln şehri deniz kenarında ve çocukların gelişşmi için daha büyük bir yer. Tabi üniversite tayinleri çok zor . Seni istemeleri lazım . Kastamonu da hemen olmadı ama onun memleketi işlerini yaptırabilirler. Orası olursa aramızda problem çıkacak demek ki. kendi kendine plan yapması hoşuma gitmedi. Ailecek karar verirlir. Sizce haksız mıyım? Ha bir de 3. Bebek istiyordum önceden yaşım isteye isteye 40 oldu. O istemiyor. Benim istediklerime hayır . Ama onun istedikleri hep oldu. Anacı erkek zor memleketine körü körüne bağlı erkek de zOrmuş. Ne yapmam lazım? Kendimi kötü hissediyorum. Bu sene ve seneye burada kaltıktan. Sonra Türkiye’ye dönüyoruz.

Valla kanka adamın kariyeri için habire peşinden gitmişsin adamın da poposu kalkmış haliyle. Yapacak şey belli al çocukları bas dön Türkiyeye , tek başına kalınca o zaman görür Kastamonuyu ... burda hayatını vermiş ordan oraya sürüklenmiş bir kadın var onun kıymetini bilmezsen tekmeyi yersin kardeşim bunu böylece sok o adamın kafasına. 3. çocuğu falan da yapma, madem Ankarada iş buldun ona gidebiliyorsan ona git boşver çocuğu mocuğu sen çalış kendine hayat kur o adam gelsin peşinden. Ankarada ünv mi yok??
Ankarada iş bulmadım ilk tayin yerim Ankara. Ben evlenince başka ile gittim. Öğretmenim . Şu an çalıştığım ilde ücretsiz izindeyim

Yurt dışında eşimşn görevindeyiz. Benim kalma yetkim ol. Türklyeye dönğnce öğrrtmenim

X