Memleketine bağlı erkekle de evlenilmezmiş.

peluska06

ikizlerim melek oldu :(
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
2.480
118
Dert mi bilmiyorum ama eşimle yurt dışı görevindeyiz. Eşimin ailesi geldi. Eşim üniversitede çalışıyor akademisyen .Eşim ailesine diyor ki ilerde Kastamonu Üniversitesine görevlendirilirsem geliş gidiş yaparım. (7 saat ) benim gelmek istemediğimi bildiği için böyle diyor .Görev çıkarsa o kadar yol gel git saçma değil mi? Kastamonudan teklif gelirse işimiz yaş.Ailecek bir planımız değilken bunu ailesene söylemesi onları umutlandırması saçma değil mi? Bunu ona söyleyince vay efendim ailemle konuşmama neden karışıyorsun ,senle geçinilmez hiç bir konuda anlaşamadık falan kavgaya döndğrdü. Yıllarca peşinden gittimm yoruldum. Ben Ankara’ya atanmıştım evlendik o gelemedi ben onun görev yaptığı küçük bir ilçeye gittim. Sonra gel ailelere yakın olalım dedi ikisinin ortası olsun dedi ben Egeyi cok sevdiğim halde oraya da gittim. Sonra doktora yaptı boşa gitmesin diye Şimdiki yaşadığımız ile gittik . Çorak kırsal bir yer . Ama sitemiz çok güel evimiz çok güzel . Sonra Yurt dışı görevi çıktı . Çocuklar dil öğrensin diye geldim onu ben de istedim başka ülke görelim diye iyi de oldu.. 1 senedir buradayım 2 sene kalıp döneceğiz.Eşimin üniversitesi olan ile . Ben de öpretmenim orada. Ama yoruldum Kastamonu istemiyorum. Çocuklarım imkanı olan yerde büyüsün istiyorum. Kastamonu güzel bir yer ama hayallerimln şehri deniz kenarında ve çocukların gelişşmi için daha büyük bir yer. Tabi üniversite tayinleri çok zor . Seni istemeleri lazım . Kastamonu da hemen olmadı ama onun memleketi işlerini yaptırabilirler. Orası olursa aramızda problem çıkacak demek ki. kendi kendine plan yapması hoşuma gitmedi. Ailecek karar verirlir. Sizce haksız mıyım? Ha bir de 3. Bebek istiyordum yaşım isteye isteye 40 oldu. O istemiyor. Benim istediklerime hayır . Ama onun istedikleri hep oldu. Anacı erkek zor memleketine körü körüne bağlı erkek de zOrmuş. Ne yapmam lazım? Kendimi kötü hissediyorum. Bu sene ve seneye burada kaltıktan. Sonra Türkiye’ye dönüyoruz

3. Çocuk isteme sebebim: Büyük kızımdan sınra ikiz erkeklerim oldu doğdular kaybettim. O yüzden 3 çocuk annesi hayalim yarım kaldı gibi hissediyorum. İkizlerden sonra küçük kzıım oldu çok şükür. Ama Hala aklımda 3 çocuk olma hayalim vardı. Eşşmden çok istedim açıkladım ama istemedi. Sanki o doğuracak emzirecek

Son düzenleme:
Dert mi bilmiyorum ama eşimle yurt dışı görevindeyiz. Eşimin ailesi geldi. Eşim üniversitede çalışıyor akademisyen .Eşim ailesine diyor ki ilerde Kastamonu Üniversitesine görevlendirilirsem geliş gidiş yaparım. (7 saat ) benim gelmek istemediğimi bildiği için böyle diyor .Görev çıkarsa o kadar yol gel git saçma değil mi? Kastamonudan teklif gelirse işimiz yaş.Ailecek bir planımız değilken bunu ailesene söylemesi onları umutlandırması saçma değil mi? Bunu ona söyleyince senle geçinilmez hiç bir konuda anlaşamadık falan diyor . Gerekirse boşa diyor. Yıllarca peşinden gittimm yoruldum. Ben Ankara’ya atanmıştım evlendik o gelemedi ben onun görev yaptığı küçük bir ilçeye gittim. Sonra gel ailelere yakın olalım dedi ikisinin ortası olsun dedi ben Egeyi cok sevdiğim halde oraya da gittim. Sonra doktora yaptı boşa gitmesin diye Şimdiki yaşadığımız ile gittik . Çorak kırsal bir yer . Ama sitemiz çok güel evimiz çok güzel . Sonra Yurt dışı görevi çıktı . Çocuklar dil öğrensin diye geldik. Ama yoruldum Kastamonu istemiyorum. Çocuklarım imkanı olan yerde büyüsün istiyorum. Kastamonu güzel bir yer ama hayallerimln şehri deniz kenarında bir yer. Tabi üniversite tayinleri çok zor . Seni istemeleri lazım . Kastamonu da hemen olmadı ama onun memleketi işlerini yaptırabilirler. Orası olursa aramızda problem çıkacak demek ki. kendi kendine plan yapması hoşuma gitmedi. Ailecek karar verirlir. Sizce haksız mıyım? Ha bir de 3. Benek istiyorum yaşımisteye isteye 40 oldu. O istemiyor. Benim istediklerime hayır . Ama onun istedikleri hep oldu. Anacı erkek zor memleketine kötü körüne bağlı erkek de Ormuş.
Evliliğiniz sallantıda siz 3. Çocuk diyorsunuz !

Dert mi bilmiyorum ama eşimle yurt dışı görevindeyiz. Eşimin ailesi geldi. Eşim üniversitede çalışıyor akademisyen .Eşim ailesine diyor ki ilerde Kastamonu Üniversitesine görevlendirilirsem geliş gidiş yaparım. (7 saat ) benim gelmek istemediğimi bildiği için böyle diyor .Görev çıkarsa o kadar yol gel git saçma değil mi? Kastamonudan teklif gelirse işimiz yaş.Ailecek bir planımız değilken bunu ailesene söylemesi onları umutlandırması saçma değil mi? Bunu ona söyleyince senle geçinilmez hiç bir konuda anlaşamadık falan diyor . Gerekirse boşa diyor. Yıllarca peşinden gittimm yoruldum. Ben Ankara’ya atanmıştım evlendik o gelemedi ben onun görev yaptığı küçük bir ilçeye gittim. Sonra gel ailelere yakın olalım dedi ikisinin ortası olsun dedi ben Egeyi cok sevdiğim halde oraya da gittim. Sonra doktora yaptı boşa gitmesin diye Şimdiki yaşadığımız ile gittik . Çorak kırsal bir yer . Ama sitemiz çok güel evimiz çok güzel . Sonra Yurt dışı görevi çıktı . Çocuklar dil öğrensin diye geldik. Ama yoruldum Kastamonu istemiyorum. Çocuklarım imkanı olan yerde büyüsün istiyorum. Kastamonu güzel bir yer ama hayallerimln şehri deniz kenarında bir yer. Tabi üniversite tayinleri çok zor . Seni istemeleri lazım . Kastamonu da hemen olmadı ama onun memleketi işlerini yaptırabilirler. Orası olursa aramızda problem çıkacak demek ki. kendi kendine plan yapması hoşuma gitmedi. Ailecek karar verirlir. Sizce haksız mıyım? Ha bir de 3. Bebek istiyorum yaşım isteye isteye 40 oldu. O istemiyor. Benim istediklerime hayır . Ama onun istedikleri hep oldu. Anacı erkek zor memleketine körü körüne bağlı erkek de zOrmuş. Ne yapmam lazım? Kendimi kötü hissediyorum. Bu sene ve seneye nura kaldıkta. Sonra Türkiye’ye dönüyoruz.
Siz iyi misiniz?Adam sizi yıllarca parmağında oynatmiş istemem dediğiniz noktada " boşa beni " diyor ve siz hala dogurmanin peşindesiniz.Ne zaman akillanmayi düşünüyorsunuz????

Dert mi bilmiyorum ama eşimle yurt dışı görevindeyiz. Eşimin ailesi geldi. Eşim üniversitede çalışıyor akademisyen .Eşim ailesine diyor ki ilerde Kastamonu Üniversitesine görevlendirilirsem geliş gidiş yaparım. (7 saat ) benim gelmek istemediğimi bildiği için böyle diyor .Görev çıkarsa o kadar yol gel git saçma değil mi? Kastamonudan teklif gelirse işimiz yaş.Ailecek bir planımız değilken bunu ailesene söylemesi onları umutlandırması saçma değil mi? Bunu ona söyleyince senle geçinilmez hiç bir konuda anlaşamadık falan diyor . Gerekirse boşa diyor. Yıllarca peşinden gittimm yoruldum. Ben Ankara’ya atanmıştım evlendik o gelemedi ben onun görev yaptığı küçük bir ilçeye gittim. Sonra gel ailelere yakın olalım dedi ikisinin ortası olsun dedi ben Egeyi cok sevdiğim halde oraya da gittim. Sonra doktora yaptı boşa gitmesin diye Şimdiki yaşadığımız ile gittik . Çorak kırsal bir yer . Ama sitemiz çok güel evimiz çok güzel . Sonra Yurt dışı görevi çıktı . Çocuklar dil öğrensin diye geldik. Ama yoruldum Kastamonu istemiyorum. Çocuklarım imkanı olan yerde büyüsün istiyorum. Kastamonu güzel bir yer ama hayallerimln şehri deniz kenarında bir yer. Tabi üniversite tayinleri çok zor . Seni istemeleri lazım . Kastamonu da hemen olmadı ama onun memleketi işlerini yaptırabilirler. Orası olursa aramızda problem çıkacak demek ki. kendi kendine plan yapması hoşuma gitmedi. Ailecek karar verirlir. Sizce haksız mıyım? Ha bir de 3. Bebek istiyorum yaşım isteye isteye 40 oldu. O istemiyor. Benim istediklerime hayır . Ama onun istedikleri hep oldu. Anacı erkek zor memleketine körü körüne bağlı erkek de zOrmuş. Ne yapmam lazım? Kendimi kötü hissediyorum. Bu sene ve seneye nura kaldıkta. Sonra Türkiye’ye dönüyoruz.
Boşa diyor adam şaka dahi olsa ki bence şakası olmaz bunun, sen 3. Bebek derdindesin. Çok mu dertsizsin acaba

Dert mi bilmiyorum ama eşimle yurt dışı görevindeyiz. Eşimin ailesi geldi. Eşim üniversitede çalışıyor akademisyen .Eşim ailesine diyor ki ilerde Kastamonu Üniversitesine görevlendirilirsem geliş gidiş yaparım. (7 saat ) benim gelmek istemediğimi bildiği için böyle diyor .Görev çıkarsa o kadar yol gel git saçma değil mi? Kastamonudan teklif gelirse işimiz yaş.Ailecek bir planımız değilken bunu ailesene söylemesi onları umutlandırması saçma değil mi? Bunu ona söyleyince senle geçinilmez hiç bir konuda anlaşamadık falan diyor . Gerekirse boşa diyor. Yıllarca peşinden gittimm yoruldum. Ben Ankara’ya atanmıştım evlendik o gelemedi ben onun görev yaptığı küçük bir ilçeye gittim. Sonra gel ailelere yakın olalım dedi ikisinin ortası olsun dedi ben Egeyi cok sevdiğim halde oraya da gittim. Sonra doktora yaptı boşa gitmesin diye Şimdiki yaşadığımız ile gittik . Çorak kırsal bir yer . Ama sitemiz çok güel evimiz çok güzel . Sonra Yurt dışı görevi çıktı . Çocuklar dil öğrensin diye geldik. Ama yoruldum Kastamonu istemiyorum. Çocuklarım imkanı olan yerde büyüsün istiyorum. Kastamonu güzel bir yer ama hayallerimln şehri deniz kenarında bir yer. Tabi üniversite tayinleri çok zor . Seni istemeleri lazım . Kastamonu da hemen olmadı ama onun memleketi işlerini yaptırabilirler. Orası olursa aramızda problem çıkacak demek ki. kendi kendine plan yapması hoşuma gitmedi. Ailecek karar verirlir. Sizce haksız mıyım? Ha bir de 3. Bebek istiyorsum önceden yaşım isteye isteye 40 oldu. O istemiyor. Benim istediklerime hayır . Ama onun istedikleri hep oldu. Anacı erkek zor memleketine körü körüne bağlı erkek de zOrmuş. Ne yapmam lazım? Kendimi kötü hissediyorum. Bu sene ve seneye nura kaldıkta. Sonra Türkiye’ye dönüyoruz.
Boşa o zaman diyen adamdan 3.çocuğu mu istiyorsunuz?

Valla kanka adamın kariyeri için habire peşinden gitmişsin adamın da poposu kalkmış haliyle. Yapacak şey belli al çocukları bas dön Türkiyeye , tek başına kalınca o zaman görür Kastamonuyu ... burda hayatını vermiş ordan oraya sürüklenmiş bir kadın var onun kıymetini bilmezsen tekmeyi yersin kardeşim bunu böylece sok o adamın kafasına. 3. çocuğu falan da yapma, madem Ankarada iş buldun ona gidebiliyorsan ona git boşver çocuğu mocuğu sen çalış kendine hayat kur o adam gelsin peşinden. Ankarada ünv mi yok??

X