- 16 Temmuz 2013
- 1.691
- 1.034
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aldığın karar şimdiden hayırlı olsun. Umarım doktorla görüşmen iyi geçmiştir.
tesekkür ederim:) Ama bi baska doktora daha göründüm.. Ve persembe günü ali mezdeği ne amelıyat olucam ins :)
ama bi endişem var. Doktor 275-300CC die diretiyor ama bende büyük olsun istiyorum. 173 boyum 52 kilom . Ölcülerimde meme altı 72. Üstüde 76 ...[/QUOTE
Merhaba.Yuvarlak,damla ;high profil?Yerleşim yeri neresi oalcak.kas altı,kas üstü.kas zarı altı?bilgi verdi mi doktorunuz?yerleşim yerine ve protezin yüseklği önemli çünkü büyüklüğü belirlemede.
kas altı ile kas üstü çok farkediyor canım.hatta 275 high profil ile modarate bile çok farkediyor.kas altında high profilde 350 ye çıkılabilir.vucut yapın önemli. nasıl bir görüntü isteidiğin öenmli?bu ameliyatı bir kere oluyoruz.istediğin büyüklüğü elde edemezsen moralin bozuluyor benim gibi.dolu dolu bir görüntü istiyorsan 275-300 yetmez.benim fotolara bak 275 modarate plus yuvarlak.yaptıran arkadaşların fotolarına bak. anlarsın ne demek sitediğimi
kas altı benimkiler.