Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cinsiyeti belli oldu mu kuzunun annesi aklıma geldin görünce sorayimValla buna şaşırdıysan cici kız şaşıracak daha çok şey duyarsın
Çarşamba kontrolüm var netleşir sanırım 12 haftalıkken erkeğe benziyor demiştiCinsiyeti belli oldu mu kuzunun annesi aklıma geldin görünce sorayim
O zaman demiştin evet benimki de erkeğe benziyodu 13 haftalıkken şuan 18 günlük bir prenses ileyim cinsiyetin önemi yok sadece benim tutacak mı diye merak ediyorum beni unutma Çarşamba öğrenince etiketle beniÇarşamba kontrolüm var netleşir sanırım 12 haftalıkken erkeğe benziyor demişti
Tabi ki yazarım mutlaka yaaa hayırlı olsun kızını bol bol kokla mis kokusunu yerimeO zaman demiştin evet benimki de erkeğe benziyodu 13 haftalıkken şuan 18 günlük bir prenses ileyim cinsiyetin önemi yok sadece benim tutacak mı diye merak ediyorum beni unutma Çarşamba öğrenince etiketle beni
Çok teşekkür ederim canım darısı başına olsun inşallah koklarim teyzesi zaten kokusuna doyulmuyorTabi ki yazarım mutlaka yaaa hayırlı olsun kızını bol bol kokla mis kokusunu yerime
Zaten sadece sormuş niye kapalı fikirli oluyor kiBizdeki meme ne ise onlardaki de o.
Sadece bizimki gibi dokulu memeli degiller ve bebeklerine süt veremiyorlar.
Sinir ucu, erojenlik hepsi bizimkiyle ayni.
Anormal bir durum yok.
Kapalı fikirli olmayin bu kadar.
Soracak neyi var bunun?Zaten sadece sormuş niye kapalı fikirli oluyor ki
Google'ladımSelam enterobius vermicularis
Kıllıysa zor olur...Başlıkta da açıkladım böyle bi erkekle karşılaşan oldu mu kızlar
Aynen öyleZaten sadece sormuş niye kapalı fikirli oluyor ki
Bence herkes hoşlanır. Kadın-erkek diye ayırmaya gerek yok.Başlıkta da açıkladım böyle bi erkekle karşılaşan oldu mu kızlar