süt olmayan memeyi bebek emer mi?

Ayni seyleri yasiyoruz. Bu arada hastaneye sarilik icin falan yatis verirlerse (ki bu endiselenecek bir sey degil sadece isik icin verilir verilirsede sarilik degerine gore) sizinle ayni oda da kalmasini saglayacaklari bir hastane tercih etmenizi tavsiye ediyorum. Bu yorumu gorunce duygulandim bende durmadan aglardim
gidecegim hastanede yok oyle bir imkan eski çalıştığım yer cünkü. yoğun bakım imkanı var onu da ben kabul edemem malum olaylardan sonra.inşallah gerek olmaz. bana kalsa meme ve mama ile donuşumlu besleyeceğim ama annem dahil yanımda kalanlar bana kolaya kaçıyormuşum kendimi yormamak için yapıyorum gibi davranıyorlar. oysa içim gidiyor bebegimi düşünüyordum sadece

yarın götürecegim hafta sonu araya girmeden içim rahat olsun. uyanması cok zor altını acıyorum hafif topuguna vuruyorum hareket ettiriyorum yüzünde bi ifade bile degişmiyor o kadar derin uyuyor.
Böyle anlatınca o günler geliyor aklıma 1 saat uyandırmak için uğraşır uyandirinca emzirmeye çalışırım meme ucu acısı bir yandan. Emerken kısa sürede uyumaya başlıyordu sonra gene 1 saat uyandırmaya calsiiyordum. Yani bende yaşamıştım. Bence doktor sarılık değerine bakınca 15 den düşükse bir emzirme danismaniyla iletisime gecseniz emzirme konusunda size çok yardımcı olacaktır. Siringayla uyanması için şimdilik az az mama verebilirsiniz gözünu açınca memeye koyarsınız

gidecegim hastanede yok oyle bir imkan eski çalıştığım yer cünkü. yoğun bakım imkanı var onu da ben kabul edemem malum olaylardan sonra.inşallah gerek olmaz. bana kalsa meme ve mama ile donuşumlu besleyeceğim ama annem dahil yanımda kalanlar bana kolaya kaçıyormuşum kendimi yormamak için yapıyorum gibi davranıyorlar. oysa içim gidiyor bebegimi düşünüyordum sadece
Siz bakmayin onlara. Bizim bu yanilgimizin en buyuk sebebi hemsirelerin tavsiyeleriydi... yani herkes yanilabilir. Bebegi en iyi annesi anlar. Siz yeni dogum yaptiniz aranizda kusursuz bir bag var diger insanlara gore. Icgudulerinize guvenin.

yutkunma sesi geliyor dinlene dinlene emiyor. ilk gece oyleydi kafasını sallayıp sinirlenip aglıyordu uyumamıştı şimdi oyle degil emiyor ve uyuyor. yine de süt az diye doymuyor galiba 😓
Niye doymasın? Niye süt az olsun? Yeterli çişli bez sayısı yok mu?

Niye doymasın? Niye süt az olsun? Yeterli çişli bez sayısı yok mu?
rengi sarılaştı gozunun beyazı da baya sarı bugun.goğsümde hiç süt gormuyorum. uyuyunca da cok zor uyanıyor bıraksam hiç uyanmaz. kakasını yapıyor. ilk bebegim tecrübesizim ac kalmasından korkuyorum

rengi sarılaştı gozunun beyazı da baya sarı bugun.goğsümde hiç süt gormuyorum. uyuyunca da cok zor uyanıyor bıraksam hiç uyanmaz. kakasını yapıyor. ilk bebegim tecrübesizim ac kalmasından korkuyorum
Yeterli çiş sayısı varsa telasşa gerek yok. Bazen saat başı da emzirilse sarılık olacaksa oluyolar. Tabi ki uyandırıp emzirin saati geçirmeyin. Sarılık riski geçene kadar mama da verebilirsiniz evet ama bu süt üretimini azaltır. Önce uzun uzun emsin sonra teklif edin.

29 ekimde sezeryanla doğum yaptım bebeğim memeyi tutuyor emiyor ama daha 1 damla bile süt gormedim goğsumde. 15-20 dk emiyor kendi kendine uyuyup bırakıyor ama daha sonra aglıyor hep. bi kaç kez mama ile desteklemek zorunda kaldım rengi koyulaşmaya başladı cünkü sarılıktan korktum. süt olmasa 15-20 dk emebilir mi düzenli emiyor
Emer. Mama verin mutlaka şırınga ya da kaşık ile. Biberon kullanmayın memeyi istemez sonra.
Bebekte yutkunma ve dudak kenarlarında ıslaklık olur süt varsa, bunları takip edin. Sağımda süt olmayabilir, bebeğin çekmesi ile makine aynı olmaz.

29 ekimde sezeryanla doğum yaptım bebeğim memeyi tutuyor emiyor ama daha 1 damla bile süt gormedim goğsumde. 15-20 dk emiyor kendi kendine uyuyup bırakıyor ama daha sonra aglıyor hep. bi kaç kez mama ile desteklemek zorunda kaldım rengi koyulaşmaya başladı cünkü sarılıktan korktum. süt olmasa 15-20 dk emebilir mi düzenli emiyor
Süt olmasa da emiyorlar.Algıları yok çünkü.
O sebeple de aç olduğu için uyanıp ağlıyor bebişiniz.

Aç kaldığı için emer benim kızım öyleydi duymadığım için sürekli emmek isterdi dikkat et aç kalırsa sarılık olur ya bir doktora danış yada mama verin .. kilo alımına dikkat etmeniz gerek aç kalmaması lazım .

Aç kaldığı için emer benim kızım öyleydi duymadığım için sürekli emmek isterdi dikkat et aç kalırsa sarılık olur ya bir doktora danış yada mama verin .. kilo alımına dikkat etmeniz gerek aç kalmaması lazım .
oğlen doktora götürecegim. rengi zaten degişmiş goz beyazı sararmış. gece ilk defa emzirdikten sonra agzının kenarından süt aktı süt yeni gelmeye başladı sanırım. mama da verdim arada ama inşallah ac kalmamıştır

Benim 3 günde geldi sütüm . Önce bebeğimi emziriyordum sonra sağıyordum asla bırakmadım ve 3. Günde geldi .

oğlen doktora götürecegim. rengi zaten degişmiş goz beyazı sararmış. gece ilk defa emzirdikten sonra agzının kenarından süt aktı süt yeni gelmeye başladı sanırım. mama da verdim arada ama inşallah ac kalmamıştır
Sarılır değeri yüksek çıkmamıştır inşallah 🙏

Sarılır değeri yüksek çıkmamıştır inşallah 🙏
kan bakmadı ama var şuan yüksektir beslenmesine ve çişli bezi takip et salı kontrole getir ilerliyor mu bakalım dedi. doktor da mama vermemi onerdi. şuan ilk olarak emziriyorum sonra mama veriyorum 1 ölçek. mamaya rağmen doymuyor sonra yine emziriyorum ama yine doymuyor gece hiç uyumadı. 2. ölcegi versem mi bilmiyorum😞

Daha yeni süt okadar çok gelmez koyu kivamlidir ama nekadar sık emzirirsen okadar iyi sutunuz artar benimde öyleydi oğlum sarılık oldu mamaya başladık ama emzirmeye hiç bırakmadım sütüm yetmeye başladığında mamayi kendisi istemedi sürekli etmesine aldanmayın 15 aylık oldu oğlum hala süt olsada olmasada emer o rahatlama uyuma alışkanlığı

X