Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arzum canım her kpnuda bilgi sahibisin masallah..sanırım benimfe protezime biraz yağ enjekte edilecek.her iki göğsümdede meme başının altında ufak bir sıkıntı olduu..
Gunumuzde gogus buyutme icin kullanilabilecek kabul edilebilir en dogru yontem "silikon" evet ameliyat korkutuyor, evet ameliyat sonrasi bazi komplikasyonlari yasayanlar oluyor. Ama biz silikon kullanan cogunluk, sonuctan oldukca memnunuz. Yine de tercih sizin, neyi secerseniz secin sonuctan memnun kalmanizi dilerim.
Bende ilk araştırmalarıma başladığımda yağ enjekteli meme büyütmeye bakındım. Kalıcı olmasını isterseniz çok işlem isteyen bi işlem. Avusturyada bi doktor bulmuştum, alınan yağı işlem yapılarak "ayıklanıyor" bunu sonra memeye enjekte edildiginde % 96 ' sı memenizde kalıyor. Ama yağ "ayıklanmadan" enjekte edilirse % 30-50 arası kalir denildi. Ikisinin fiyat farkı müthişti. Sonra istanbulda bi cerraha sordum, yapılır ama 2.000 tl fazla ödeyin protez taktırın daha memnun kalırsınız denildi. Yağ enjektesi kalıcı değil denildi.