• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memem Büyütmede vucut yağını kullanma

Yağ dolgusu ile meme büyütmeyi birçok doktor önermiyor zaten.Bazen hasta sıfır meme dokusu ile ameliyat olmak durumunda kalabiliyor.Bu gibi durumlarda protezin kenarlarını gizleyebilmek için memeye yağ dolgusuda yapılabiliyor.. Yada silikon ile meme büyütmeden sonra oluşan bazı komplikasyonları gizlemek,yok etmek için sorunlu bölgeye yağ dolgusu yapılabiliyor.. Ben sağ gögsümün üst bölgesine yaptırmıştım mesela.O bölgede sıfır meme dokusu oldugu için zaman sonra protezin dalgalanmasını hissetmiştim.Yağ ile beslendi,sorun giderildi ;)
Sırf Yağ dolgusu ile meme büyütmeye pek sıcak bakmayanlardanım.Yaptıgım araştırmalarda ortaya çıkan birçok komplikasyon oldugunu okudum.Enjekte edilen yagın zaman sonra kitleleşmesi ve ele gelen kitlelere dönüşmesi,memede simetri oluşması,en fazla bir cup gibi büyütmenin ancak olabilecegi,kişinin vücudunda alınabilecek yeterli derecede yağ dokusunun olması gerek,memede şekil bozuklugu varsa bunda az etkili olması,zamanla bu dolgunun kireçlenmeye yol açabilmesi, bu dolgunun çıkarılmasını istenildiginde meme dokusundanda alınarak çıkarılma zorunlulugu olması v.s v.s.....
Ayrıca daha önce yine benzer bir konu açılmıştı ve bazı yorumlar yapılmıştı.Bir göz atın muhakkak... http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/410270-ameliyatsiz-gogus-dolgusu.html
Geçici ve kalıcı olmayan,birçok riskide beraberinde getiren bu yöntemi önermiyorum!!
Ben yüzüme yağ dolgusuda yaptırdım.Elmacık kemiklerimde,çenemde,burnumda az miktarda yağ dolgusu var.Hiçbir problem yaşamadım,kitleleşme,sarkma gibi problemler olmadı.Ayrıca dudaklarımada yağ dolgusu yaptırdım birkaç kez,çok memnun kaldım :34: Dediğim gibi,bazı kusurları yok etmek için yapılabilir ve tavsiye edilir bir işlem.Ama meme büyütme gibi ciddi derecede enjekte edilecek bir işlemi önermem.Doktorun bilgili ve uzman olması kesinlikle çok çok önemli...!! Uzman olmayan ellerde ve işlemlerde kesinlikle sorunlara yol açabilecek bir işlem,diğer tüm işlemler gibi...
Meme büyütmede en etkili ve sağlıklı yöntem yeni nesil silikon protezlerle yapılan silikon meme büyütme operasyonudur arkadaşlar.. Ya bu ameliyatı olmayı göze alacaksınız yada durumunuzla barışık yaşamayı öğreneceksiniz..

Arzum canım her kpnuda bilgi sahibisin masallah..sanırım benimfe protezime biraz yağ enjekte edilecek.her iki göğsümdede meme başının altında ufak bir sıkıntı olduu..

doğum ve emzirme sonrasında formunu kaybeden "memecikler" ve genişleyip salınan popolar için çok uygun bir yöntem gibi geldi bana, zenginden alıp fakire vermek gibi bir şey bu. Ben düşünürüm bu işi, zira bedenimdeki değişim bana iyi gelmiyor. Kim yapar, nerede yapar bu işi bilen var mı? biraz araştıracağım, sizlerden de cevap beklerim :)

doğum ve emzirme sonrasında formunu kaybeden "memecikler" ve genişleyip salınan popolar için çok uygun bir yöntem gibi geldi bana, zenginden alıp fakire vermek gibi bir şey bu. Ben düşünürüm bu işi, zira bedenimdeki değişim bana iyi gelmiyor. Kim yapar, nerede yapar bu işi bilen var mı? biraz araştıracağım, sizlerden de cevap beklerim :)

Benim basenimden alınan yağ yüzüme ve silikonumun üstüne enjekte edildi tonguc bey tarafından kocaeli ünv de plastik cerahi anabilim baskanı kendisiyle görüşebîlirsin dilersen

Benim basenimden alınan yağ yüzüme ve silikonumun üstüne enjekte edildi tonguc bey tarafından kocaeli ünv de plastik cerahi anabilim baskanı kendisiyle görüşebîlirsin dilersen

sevgili ruj54 peki işlem sırasında acı hissettiniz mi, lokal mi yoka genel mi anestezi uygulandı

sevgili ruj54 peki işlem sırasında acı hissettiniz mi, lokal mi yoka genel mi anestezi uygulandı

Valla ben 4.5 saat ameliyat oldum canım göğsümde kist vardı o alındı silikon takıldı üstüne yağ enjekte edildi tabi yüzüme ve dudagımada yag enjekte edildi benim

bu konuda deneyimlisin, bir şey daha sormak istiyorum, aslında memelerimden bile daha çok önemli :) küçükken buzda düşüp dudağımı patlatmıştım, 9 dikiş atılmıştı dudağıma. Şimdi dudağımın sağ kısmı hafif şiş gibi, yani bombe gibi bir şey var, bu yağ enjektesi ile bu durumda bir kusur düzeltilir mi? sence? doktora hiç görünmedim, yani hiç fırsatım olmadı ama bu dudak beni rahatsız ediyor yıllardır. Bir fikrini almak istedim

bu konuda deneyimlisin, bir şey daha sormak istiyorum, aslında memelerimden bile daha çok önemli :) küçükken buzda düşüp dudağımı patlatmıştım, 9 dikiş atılmıştı dudağıma. Şimdi dudağımın sağ kısmı hafif şiş gibi, yani bombe gibi bir şey var, bu yağ enjektesi ile bu durumda bir kusur düzeltilir mi? sence? doktora hiç görünmedim, yani hiç fırsatım olmadı ama bu dudak beni rahatsız ediyor yıllardır. Bir fikrini almak istedim

Bence olabilir ama doktorun görmesi lazım canım afaki konuşmak istemem☺️

Arzum canım her kpnuda bilgi sahibisin masallah..sanırım benimfe protezime biraz yağ enjekte edilecek.her iki göğsümdede meme başının altında ufak bir sıkıntı olduu..
Öylemiii... Geçmiş olsun canım...Sıkıntı nedir? Doktormu önerdi yağ enjeksiyonunu? Umarım düzelir,tekrar geçmiş olsun :29:

Her göğüse yağ enjeksiyonuna gerek duyulmaz.Ayrıca bu tür işlemlerde yağ almak lipo gibi değildir.Yani fazla olan yerden alınan yağ sizin tahmin ettiğiniz sonuca kadar ulaşmaz.Ancak ayrıca lipo işlemi uygulanırsa incelme olabilir.Bıda ayrı bir operasyon,ayrı bir ücrete tâbi tutulur ;)
Yukarıdada bahsettiğim gibi ufak sıkıntılara iyi gelen bir işlemdir.Sadeve yağ dolgusu ile meme büyütmede birçok sıkıntı yaşayabilirsiniz,Nettende arama motoruna yazıp risklerini okursanız bu işlemin Pekte iyi olmadıgını anlarsınız zaten..Yağ alma işlemide kolay bir işlem değildir.Ameliyat sonrası yağ alınan ve enjekte edilen yerlerde bazı sıkıntılar yaşanıyor.Miktar fazlalaştıkça sıkıntıda artıyor,bilginiz olsun !

Her göğüse yağ enjeksiyonuna gerek duyulmaz.Ayrıca bu tür işlemlerde yağ almak lipo gibi değildir.Yani fazla olan yerden alınan yağ sizin tahmin ettiğiniz sonuca kadar ulaşmaz.Ancak ayrıca lipo işlemi uygulanırsa incelme olabilir.Bıda ayrı bir operasyon,ayrı bir ücrete tâbi tutulur ;)
Yukarıdada bahsettiğim gibi ufak sıkıntılara iyi gelen bir işlemdir.Sadeve yağ dolgusu ile meme büyütmede birçok sıkıntı yaşayabilirsiniz,Nettende arama motoruna yazıp risklerini okursanız bu işlemin Pekte iyi olmadıgını anlarsınız zaten..Yağ alma işlemide kolay bir işlem değildir.Ameliyat sonrası yağ alınan ve enjekte edilen yerlerde bazı sıkıntılar yaşanıyor.Miktar fazlalaştıkça sıkıntıda artıyor,bilginiz olsun !

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, araştıracağım. Ama kulağa hoş geliyor, benim gibi düşününce değil mi :) :9:

Peki meme büyütme için vücut yağını kullanmanın yararları neler , ameliyat sonrası sıkıntı yaşanıyor demişsiniz , enjekte edim süreci zaten ayrı bir psikolojik ve fiziki buhran. Bir yararı mevcut mu acaba :1:

Bende buna sıcak bakıyorum .
Yabancı sayfalarda araştırdım en azından bir cup büyüme oluyor .

Ameliyat öncesi
Eki Görüntüle 1211264

10 günlük
Eki Görüntüle 1211265 Eki Görüntüle 1211266

2 haftalık
Eki Görüntüle 1211267 Eki Görüntüle 1211268

2 aylık
Eki Görüntüle 1211269
Eki Görüntüle 1211271

3 aylıkEki Görüntüle 1211272 Eki Görüntüle 1211273

4aylık
Eki Görüntüle 1211275 Eki Görüntüle 1211276

Çok güzel olmamış mı sizcede ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu çok başarıli hangi yöntemle yapılmis orayi kacirdim :)

Peki meme büyütme için vücut yağını kullanmanın yararları neler , ameliyat sonrası sıkıntı yaşanıyor demişsiniz , enjekte edim süreci zaten ayrı bir psikolojik ve fiziki buhran. Bir yararı mevcut mu acaba :1:
Ben h.ici estetikporta'a gidecegim arkadaslardan biri yazmis arastirdim baktim randevu aldim.Doktordan öğrendiklerimi paylaşacağım sizlerle, bakalim hangi yönteme karar vereceğim.;)

Ben h.ici estetikporta'a gidecegim arkadaslardan biri yazmis arastirdim baktim randevu aldim.Doktordan öğrendiklerimi paylaşacağım sizlerle, bakalim hangi yönteme karar vereceğim.;)
Çok şaşırdım , kuzenimde estetikporta gitti burnu için çok güzel mekan çok iyi hizmet filan diyordu , bekliyoruz sendende sonuçları canım. Biraz daha araştırma yapayım ben

arkadaşlar, yorumlarınızı bekliyorum, kocamı ikna etmişken bu işin peşini bırakmayacağım :) sizin yorumlarınızdan sonra araştırdım biraz, Tayfun Türkaslan 5 yıldızlı bir doktor olarak çıktı karşıma, ne dersiniz, Doktorrrr beni baştan yarat diyeyim mi? :))))

Evt kızlar salı günü doktor ile görüştüm çok tatlı bir doktor rahat rahat açık açık konuşabiliyorsunuz. Ben çok zayıf olduğum için yağ enjekte ile olamayacağına karar verdik yani implant önerdi tabi ben implanta sıcak bakmadığım için hala düşünüyorum. Bu arada aklımda ki soruları da cevapladı mesela hissizlik meme ucundan girilirse %15 olabiliyormuş, ama göğüs altından yapıldığında olmuyormuş vs... Tavsiye edebilirim Tayfun bey tatlı bir doktor, mekan güzel bir mekan en azından gidin görüşün.

Evt kızlar salı günü doktor ile görüştüm çok tatlı bir doktor rahat rahat açık açık konuşabiliyorsunuz. Ben çok zayıf olduğum için yağ enjekte ile olamayacağına karar verdik yani implant önerdi tabi ben implanta sıcak bakmadığım için hala düşünüyorum. Bu arada aklımda ki soruları da cevapladı mesela hissizlik meme ucundan girilirse %15 olabiliyormuş, ama göğüs altından yapıldığında olmuyormuş vs... Tavsiye edebilirim Tayfun bey tatlı bir doktor, mekan güzel bir mekan en azından gidin görüşün.
Hissizlik doktorun becerisine ve dikkatine baglı bir durum.Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,hissizlik asla olmadı.Doktorumda bunun garantisini vermişti zaten ;)
Forumu didik didik ederseniz meme altı kesisi ile kalıcı hissizlik ve bazı bölgelerde aşırı acıya yol açan his yaşayan arkadaşlarımızında oldugunu görürsünüz zaten..Doktorlar bazen kendi alıştıkları ve sürekli uyguladıkları teknikleri,yöntemleri hastaya öneriyor ve diğerleri için çok sıcak konuşmayıp hastayı ikna ediyorlar ..Neyse,önemli olan içinize sinen bir görüşmenin geçmesi ve karar vermiş olmanız :KK19: Hayırlı olsun kararınız
,çok mutlu olun inşallah :KK15: Yağ dolgusu ile yapılan işlemden kat kat daha iyi tabiki protez ile büyütme :KK66:

çok sevindim, olumlu yorumlarında beni cesaretlendirdi

Back