• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Memeden kesme

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
arkadaslar 22 aylik oglum,memeden kesmeye başladım ilk gunduzleri simdi de geceye gectim..oglum gündüzleri gayet alisti bir kez ya soruyor ya sormuyor..ama ben cok cok buyuk uzuntu yasiyorum sebebini anlamlandiramiyorm halbu ki emzirmekten asiri bunalmistim bebegimde oyle oyun bile oynamiyordu o derece ama nedense inanilmaz üzgünüm normal mi bu durum bir daha emzirip geri donmekte istemiyorum..

Tabi 2 yıldır emzirmeye alıştığın için böyle hissetmen normal, bende de olmuşdu bu hiss.. ama üzgün olma çünkü zamanı geldi, zaten bi gün bırakacaksın emzirmeyi, bebeğinin büyüdüğünü kabullen.. artık o delikanlı çünkü.. Hoppa

Tabi 2 yıldır emzirmeye alıştığın için böyle hissetmen normal, bende de olmuşdu bu hiss.. ama üzgün olma çünkü zamanı geldi, zaten bi gün bırakacaksın emzirmeyi, bebeğinin büyüdüğünü kabullen.. artık o delikanlı çünkü.. Hoppa
Yaa cok degisik bir his,aslinda ikimiz de cok rahatlayacagiz ama ana yuregi iste :anne:

Benim kzm da 18 aylik kesmek istiyorum artk nasil kesecegmi blmyrm cok bagli memeye yemek falan hcbirsey yemiyor. Sadece emiyor boyle olmasini istemiyorum

Benim kzm da 18 aylik kesmek istiyorum artk nasil kesecegmi blmyrm cok bagli memeye yemek falan hcbirsey yemiyor. Sadece emiyor boyle olmasini istemiyorum
Canim aynen benim de bir bucuk ysindan sonra iskence olmaya başladı geceleri saat basi kalkmalar tam odaya girdigim anda uyanıp emmek istemeler son ozellik iki haftadir falan artik emdikten sonra uykusu aciliyordu ve uzun sure uyumuyordu gece..artik iyice gerildim emzigi de kendi kendine birakti..yaklasik 20 aylikken yavs yavas gunduzleri kesmeye basladim 5ken 3e indirdim sonra teke indirdim..korkutmayi denemedim..bir tek gecen gun aglama krizine girdi ufak beyaz dis macunu surdum cok minik biraz hasta olmus bak dedim
Bisey demedi..suanda beni boykot ediyor hala uyumadi bakalim nasil basa cikacagim :)

mrb bende yenni kestim mecbur aniden kestim cok kotuyum o agladımı ...gögsümü ne yapmalıyım şişler

13 aylık oğlumu kestim .manevi olarak üzülüyor insan ama alistirarak oldu ikimiz icinde rahatti once gündüz sonra gece kestim toplam 3 haftayı buldu öğün atlaya atlaya hemde göğüslerim zarar görmedi ilgilenenlere faydam olur inşallah

Back