Inanir misiniz kendi kendime soyle diyordum. Dünyada ki tum bebekler alışır ama benimki asla. Cunku biraz inatçı bir bebek
bir tavsiye uzerine 1 haftalık rutinle basladim aslinda. Hemen gecmedim. Her gun uyku saatine yakin ayni seyleri yaptım.( ki bizim uyku saati hel dengesizdi) ama yine de her aksam ayni saatte sakin oyunlara gectim. Odasina gittik. Yarim saate yakin orada alcak ses tonlariyla konuşup sakin oyunlar oynadik. 3 kitap belirledim. Her gun ayni kitaplari gosterip okudum. Basta ilgisini cekmesexe alisti sonra. Kiyafetini giydirip yatakta isik kapali sessizce konustum. 1 hafta sonra rutinler sonrasında memeyi vermedim
Eli hep memeye gitti:)sabah vericen xedim. hemen optum o an. Kus uyudu kedi uyudu meme uyudu falab diye konuştum. Baya uzun sürdü ilk gun. Mayismaya baslarkeb agladi tabi. Karanlim evde gezdik geldik zor bela uyudu. Sonra alisti ama. Inanin alışacak. Isterdim daha uzun sure emsin ama artik bitim duruma gelmiştik. Ustine bide yemesi zorlasmisti. Cunky gündüz uykusuna dalmaj icin yarim saat emiyordu. Simdi kendisi mama istiyor mutfaaga gidip