Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korkuyorum hemde çok tek uykuya düşsün o zaman başlayacağım . Şuan sabah 06:00 da kalkarsa çift uyku 07:30 kalkarsa tek uyku yapıyor biraz zorlanıyor ama alışmaya çalışıyor
Korkuyorum hemde çok tek uykuya düşsün o zaman başlayacağım . Şuan sabah 06:00 da kalkarsa çift uyku 07:30 kalkarsa tek uyku yapıyor biraz zorlanıyor ama alışmaya çalışıyor
Ah o korku. Günlerce erteledim o korku yuzunden:)) yataga gittigimiz an 10 dakika bir test yapiyordum vermiyordum. Sonra kriz asamasinda heme açıyordum susturucularimi dediginiz gibi tek uyku da daha rahat olur.
Ah o korku. Günlerce erteledim o korku yuzunden:)) yataga gittigimiz an 10 dakika bir test yapiyordum vermiyordum. Sonra kriz asamasinda heme açıyordum susturucularimi dediginiz gibi tek uyku da daha rahat olur.
Yara bandı yapıştırıp uf oldu dedim. Öğlen uykusunda emerek uyuyordu bir günde tamam iyileşsin anne dedi emmedi. Her seferinde oyle dedim. 2 hafta iyileşecek diye bekledi bu seferde bi umutla her gün sorduğu için üzüldüm, emmeden uyumaya alisinca artik iyileşti dedim ama artık süt yokmuş sadece elleyip sevebilirsin ama ememezsin dedim. 2 hafta emmedigi icin yeniden emmedi ama teklif etsem şuan 27 aylik hemen emer. Biraz zor oluyor ama oluyor canım sabret. Ve gercekten niyet et dua et ve oyle bırak. Bıraktıktan sonra 1 gün dahi geçse asla ağlıyor diye geri adım atma. Daha beter oluyor
Yok filmin o kismi devam etti:)) once memede uyutmayi bıraktım. Sonra gündüz emmesi bitti tamamen. Ama gece cok cok uyanıyordu. Benim perişanlık oradaydi. Cunku gece 3 de baslayip her saat basi uyanıyordu. Sabah 5 den de uyanana kadar habire meme meme. En son ona cesaret ettim ve buraya yazdiktan 3 4 gun sonra bir anlik cesaretle geceyi tamamen kestik. Benim ruyam orada basladi