Birden kestim korkunç çok emiyodu asla seyreltemedim çok strese gitdi bi kalıyodu 40 50 dk emiyodu zorla çıkarıyodum ağzından. Zaten seyreltrmeyeceğime sabır tasıyla yapacağıma karar verdim. Son 10 gün memeler bitcek kara olcak dedim. Sen hiç üzülme o zaman sarılır uyuruz dedim. Sonra meme diyince kars olmus olabilir bakalım olmamışsa emebilirsin dedim. Sonra aa olmamıs dedik emdi. Son bi kac gün memeler kara olursa naparız dedim sarılırız diyodu. 1 subatta yapacaktım. 31inde gece tam 7 saat abartısız üzerimdeydi. Tamam dedim bu veda emmesi olsun. Sonra öğlen de bi kez emzirdim. Benim kendim için vedaydı bu son dedim emerken ona da artık sarılıcaz dedim filan kapanıs konusmasıni yaptım. Sonra sürdüm sonra akşam üzeri uykusu geldi. Uyku saatleri sapıtmıştı zaten. Azcık mizırdancak oldu sonra sarıldık gezdirirken uyudu. Sonra da uyanınca gösterdim uyanınca da emerdi. O zaman da biraz ağladı burda bekleyelim geçsin dedi ama az ağladı çok ağlasa kesinlikle vazgeçerdim. Sonra neyse sabah 5te uyudu arada meme dedi açtım ama kara olmus dedim. Emmeye yeltenmedi. Ağlamadı. Ama uyuyamadı.
sonra da iki gün 3te uyudu sonra 2 te uyudu 1.5a kadar geldik ama şu an hala uyuyamadı mesela. Düzelmedi uykular ama duzelecek. Sadece sabahları soruyo 4 5 gündür. Uyku sersemi gösteriyorum sarılıyo bana sadece.