Memede uyuma..

Valla keşke sık sık uyansa ama yatağında yatsa 🙊 yani sözde ağlatmadan uyku eğitimi diye tavsiye edilen hiçbir şey bizde işe yaramadı. Ağlatmakta benim için mümkün değil.
Tabi ki en önemlisi sağlıklı olsun ama akşam 1 saat oturmak, eşimle vakit geçirebilmek ya da dinlenebilmek istiyorum.
8-9 ayda huy değiştirceklerine inanıyorum ben😄 6-9-12 aylar hep huy degisme zamanlari

Selam kızlar, hamileliğim dahil olmak üzere uzun zamandır uyku konusu ile ilgili pekçok yazı, video, farklı görüş edindim. Gelin görün ki bildiklerim işe yaramıyor.
Oğlum 6.5 aylık ve tüm gün yalnız bakıyorum. Meme reddi vb sebeplerle emzik hiç kullanmadı. Başlarda kaşık biberon sonrasında bir süre normal biberon ile beslemesini sağdığım sütlerle destekliyorduk. Bu süreçte benim dışımda babası da uyutabiliyordu. Ancak 4. ayla birlikte işler çığrından çıktı. Biberon reddi sebebiyle sadece emerek beslendi ve hep emerken uyudu. Bu noktada bir sorun yok. Yatağına koyuyordum, tam dalmadıysa kısık seste piş piş açıp 2 saat işime bakıyordum.
Bir süredir bu da mümkün değil.
Gündüz 3 uyku uyuyor. Akşam en fazla 9 gibi yatıyor ve sabaha kadar uyanmıyor. Ancak bu uykularım hepsi tamamen meme ağzında yanımda yatar şekilde oluyor.
Uyku aralıkları az uyuduysa 2 saat uzun uyuduysa 3 saat. Bu aralıkları uzatmayı denedim ama resmen kriz çıkıyor. Ağlar ağlar susar falan demeyin lütfen, normal bir ağlamak değil. Zaten uyumak istediğinde uyutmazsam ya da uykusu olduğu halde br şekilde erken uyandıysa bütün gün kriz..
Hava alsın uyur, yıkansın uyur, karanlıkta uyur, vs vs.. kim ne dediyse mantklı her şeyi denedim.
Gece çok derin uyurken sırt üstü dönüyor ve meme azından çıkıyor. Onun dışında sürekli ağzında. Zaten ağzından çıktığını fark ettiği an hemen dönüp tekrar emmeye başlıyor. Aslında gece sadece 1 kez aktif emiyor, onun dışında sadece meme ağzında.
Benzer bir durum yaşayan ve ağlatmadan, sorunsuz atlatan var mı? Ne zaman nasıl çözülecek bu durum?
merhaba. çok zaman geçmiş ama çözebildiniz mi acaba? aynı durumdayım. delirmek üzereyim.

Sorun sık uyanması asla değil, meme ağzından çıktığı an uyanması 🙄 Gündüz uykularında da yanında yatmak zorunda kalıyorum. Uyanıkken zaten kucakta ee uyurken ben de yatıyorum derken çatlayacak noktaya gelmeden lavaboya bile gidemiyorum.
Bu çok zor bir durum, emzik deneseniz almaz mı?
Sizinki emmek değil dudak tiryakiliği. Allah yardımcınız olsun

X