22 aylık kızım memede uyuyor

shewastwenty

Hoşça bak zâtına
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
198
232
103
Merhaba lütfen bir çözümü olan varsa yazsın. Normalde kızım akşam 8'de uyur sabah da 8-9 civarı kalkar, gece birkaç kez emer uyur bunda sorun yok. Ama öğle uykuları ile aşırı sorunluyuz. Öğlen sadece ve sadece memede uyumak istiyor, memeyi bıraktırdığım an uyanıyor ağlıyor. Bir süre anneannesindeyken kendi yatağı olmadığı için emerek uyudu o zaman alıştı, 3 aydır da böyle. 3-4 saat meme ağzında yanında yatmak zorunda kalıyorum bazen. Dalıyor kendi beşiğine koyduğum an çığlık çığlığa. Gece böyle bir sorunu yok halbuki

Gündüz 3-4 saat uyurmu 22 aylık . cok uzun bence o uyku. Emerek bende uyutuyorum gündüzü bitirdim . Gündüz uyurken ellemek üstüne yatmak serbest fakat emmek yok dedim süt biriksin akşam emicez dedim. Bir süre direndi çok ağladıgida oldu o kriz anlarında çok kısa emebilirsin fakat çok kısa bırak diyince bırakıp elleyebilir üstüne yatabilirsin dedim . Ve tahmin ettiğimden kolay oldu gunduzu bırakmak böyle .

Sütten kesmeden çözemezsiniz bu sorunu. Öncelikle ya gece kesin ya gündüz. Azaltarak başlayın.

Back
X