aman canım arkadaşım şu dert ettiğin şeye bak varsın bebeğin olsunda emzirmeyiver.baksana bizde meme ucu var da ne oldu.süt kanalları açıkta ne oldu.tüpler tıkalı anasını satayım bebek olmuyor bırak emzirmeyi hamile kalmayı bile lüx bi hayal olarak görüyorum artık.takkkma canım benim takma
bendede var o doktor sorun değil dedi silikon takarken maeliyat sırasında hallederim zaten takınca sorun kayboluyor dedi içim rahatladı zaten arada çıkıyor yüzünü gösteriyor yuvasına fgiriyor tekrar. benim merak ettiğim doktorla cc konusmadık sana 85b yapacağım dediyaklaşık ne kadat olurku büyüklüğü?
ya benimde meme ucum yok..yani çok çok az birinde diğerinde yok gibi:çok üzgünüm:
bende hep emzirme işini düşünürüm....ama arkadaşların yazdıkları rahatlattı biraz beni...emerken büyür faaln demeniz
yaaa kızlar zaten maddiyatım yeterli olsa silikon yaptırcam,çok istiyorumm ama suan yaptırmam imkansız gibi :çok üzgünüm:
siz kaça ve nerde yaptırdınız?
çok değişken canım fiyatları..ama bence en pahalı doktor en iyi doktor değil..yani bütçene uygun ama iyi bi doktor da bulabilirsin sanırım.çok popüler olması iyi olması demek değil bence doktorunun.ama tabi yine de kaliteli marka silikon kullanılmalı sanırım.en azından şimdi doktor araştırıp gidip görüşüp hem meme ucundaki sorunun ne oldugunu nasıl cözülebileceğini hem de olabilecek fiyatı öğrenirsen belki için daha rahat eder.hemen ameliyat olamasan bile ne kadar paraya ve ne kadar zamana ihtiyacın olduğunu bilip ona göre planlarsın hayatını.için rahatlar bence.
3500e buldum bi yerde ama inan suan onu bile karşılayamıyorum.insallah en kısa zamanda biriktirebilirimde yaptırırım.dua et bana süper lotodan cıksın 5çıksada yeter:roflol:
çok değişken canım fiyatları..ama bence en pahalı doktor en iyi doktor değil..yani bütçene uygun ama iyi bi doktor da bulabilirsin sanırım.çok popüler olması iyi olması demek değil bence doktorunun.ama tabi yine de kaliteli marka silikon kullanılmalı sanırım.en azından şimdi doktor araştırıp gidip görüşüp hem meme ucundaki sorunun ne oldugunu nasıl cözülebileceğini hem de olabilecek fiyatı öğrenirsen belki için daha rahat eder.hemen ameliyat olamasan bile ne kadar paraya ve ne kadar zamana ihtiyacın olduğunu bilip ona göre planlarsın hayatını.için rahatlar bence.
3500e buldum bi yerde ama inan suan onu bile karşılayamıyorum.insallah en kısa zamanda biriktirebilirimde yaptırırım.dua et bana süper lotodan cıksın 5çıksada yeter:roflol:
canım bende maddiyatı sorun ediyordum ama sağolsun doktorum bana çk yardımcı oldu sende bir görüş senide geri çevirmeyeceğine eminim benimde sorunum zamanhep bir sorun var yani
benim de aynen öyleydi doktor düzeltti silikon takarken onu da.daha 5. günüm sonuç çok belli diil ama.bildiğim kadarıyla ameliyat sonrası 85 dediğin ölçü değişmiyor...sadece cup olarak büyüyorsun A iken B olabiliyorsun mesela..şu an A cup mı kullanıyorsun ??bence büyüklüğü konusunda iyice bilgi al doktorundan..sonra küçük ya da büyük gelmesin o kadar emekten sonra..
benim de sağ meme ucu yok. tamamen içeride.. ama doktora sorduğumda hamilelikte düzelir dedi. o yüzden dert etmedim canım. görcez ilerde ne olcak.. ama dert etmiyorum şahsen..
umarım isatediğin gibi olur canım.hemen olmasa da biraz zaman geçince olur..sıkma canını er geç istediğin gibi olacak sonuçta..hem istediğin gibi göğüslere kavuşursun bebeğini de doyana kadar emzirirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?