• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme ucu çöküklüğü :(( Ne olur yardım edin

Sağol canım benim rahmimde perde vardı onu aldırdım. Bu arada sen sakın plastik cerrahiye gitmeyi ihmal etme. Bir doktordan kesin fikir al. Anneminkini dışarı çıkardılar. Şu an gayet normal. Sen iyice konuş ameliyatı yaptırırsam ne olur yaptırmasam ne olur iyice artıların eksilerini düşün. Doktoru ihmal etme.

canım benimde göğüs ucum içe dönük...haberin varmı bilmiyorum ama bugün eczanede keşfettiğim aventin ürününü aldım. aşağıda özellikleri yazıyo. ben daha bugün denemeye başladım. umarım bu problemi yaşayan herkesin işine yarar. googleden de araştır. ingiliz cerrahi dergisindede bu ürünle ilgili çok güzel bir yazı var. hatta ünlü bir ingiliz estetik cerrahı tarafından bulunmuş bi ürün....

Düz yada içe dönük göğüs uçları için basit bir tedavi.
Emzirmek isteyen kadınlar için düz veya içe dönmüş göğüs uçları potansiyel bir problem olabilir. Benzersiz bir devrim yaratan Niplette, önde gelen bir İngiliz plastik cerrah tarafından bulunmuştur ve kalıcı tedavi sağlar.
Nazik bir çekişle Niplette, göğüs ucunu yüksük benzeri plastik bir kaba çeker.
Birkaç haftalık sürekli bir kullanımla göğüs ucu kalıcı olarak dışa dönük kalacaktır.
İdeal olarak Niplette hamile kalmadan önce kullanılmalıdır. Ancak göğüsleriniz çok hassas değilse hamileliğin ilk 6 ayında da kullanarak kalıcı düzelme sağlar.
Alternatif olarak Nipleti doğumdan birkaç gün sonra her emzirmeden birkaç dakika önce uygulayaraktan kullanabilirsiniz.

aman canım arkadaşım şu dert ettiğin şeye bak varsın bebeğin olsunda emzirmeyiver.baksana bizde meme ucu var da ne oldu.süt kanalları açıkta ne oldu.tüpler tıkalı anasını satayım bebek olmuyor bırak emzirmeyi hamile kalmayı bile lüx bi hayal olarak görüyorum artık.takkkma canım benim takma

aman canım arkadaşım şu dert ettiğin şeye bak varsın bebeğin olsunda emzirmeyiver.baksana bizde meme ucu var da ne oldu.süt kanalları açıkta ne oldu.tüpler tıkalı anasını satayım bebek olmuyor bırak emzirmeyi hamile kalmayı bile lüx bi hayal olarak görüyorum artık.takkkma canım benim takma

inşallah en kısa zamanda allahın izniyle hamile kalırsın canım. herkesin derdi başka işte...a.s.

birşey sorucam normalde benimde yok ama uçlarına 2 saniye bastırınca çıkıyor yada üşüyünce falan çıkıyo peki bu ne umutsun vi vakamı yoksa biraz daha umudum olmalımı?

arkadaşlar..ben bi hafta önce ameliyat oldum meme büyütme için..aynı zamanda bi meme ucum da içe dönüktü..o da düzeltildi..zaten meme ucu düzeltme 2-3 dk lık bişeymiş.doktorum öyle söylemişti..çok küçük bi operasyon yani..düşünüp büyük bir problem olarak görme bence senin için büyük bi sorun olan bi konu bi doktorla 5 dk konusunca cok önemsizleşebiliyo,teoman doğan ı önerebilirim internet stesinde de bununla ilgili bili mevcut..

bi de arkadaşlar bildiğim kadarıyla göğüs ucu düzeltme ameliyatı hamile kaldıktan sonra yapılamıyor bebeğe zarar vermemek için..önceden düşünüp önlemini almak daha iyi olabilir....

bendede var o doktor sorun değil dedi silikon takarken maeliyat sırasında hallederim zaten takınca sorun kayboluyor dedi içim rahatladı zaten arada çıkıyor yüzünü gösteriyor yuvasına fgiriyor tekrar. benim merak ettiğim doktorla cc konusmadık sana 85b yapacağım dediyaklaşık ne kadat olurku büyüklüğü?

bendede var o doktor sorun değil dedi silikon takarken maeliyat sırasında hallederim zaten takınca sorun kayboluyor dedi içim rahatladı zaten arada çıkıyor yüzünü gösteriyor yuvasına fgiriyor tekrar. benim merak ettiğim doktorla cc konusmadık sana 85b yapacağım dediyaklaşık ne kadat olurku büyüklüğü?

benim de aynen öyleydi doktor düzeltti silikon takarken onu da.daha 5. günüm sonuç çok belli diil ama.bildiğim kadarıyla ameliyat sonrası 85 dediğin ölçü değişmiyor...sadece cup olarak büyüyorsun A iken B olabiliyorsun mesela..şu an A cup mı kullanıyorsun ??bence büyüklüğü konusunda iyice bilgi al doktorundan..sonra küçük ya da büyük gelmesin o kadar emekten sonra..

yaaa kızlar zaten maddiyatım yeterli olsa silikon yaptırcam,çok istiyorumm ama suan yaptırmam imkansız gibi :çok üzgünüm:
siz kaça ve nerde yaptırdınız?

ya benimde meme ucum yok..yani çok çok az birinde diğerinde yok gibi:çok üzgünüm:

bende hep emzirme işini düşünürüm....ama arkadaşların yazdıkları rahatlattı biraz beni...emerken büyür faaln demeniz

ya benimde meme ucum yok..yani çok çok az birinde diğerinde yok gibi:çok üzgünüm:

bende hep emzirme işini düşünürüm....ama arkadaşların yazdıkları rahatlattı biraz beni...emerken büyür faaln demeniz

canım bildiğim kadarıyla meme ucundaki bazı sorunlar hamilelikte düzelebilir ama düzelmeme ihtimali de var..ki eger düzelmezse hamliyeyken yapılacak bi işlem bebeğe zarar verebileceği için yapılamıyor..hamilelikten önce yapılması gerekiyor ve bu çook küçük bi işlem 2-3 dk içinde yapılabilecek bişey..bence elinizden elinizden geliorsa eger öncesinde önlemini alın..bi doktora görünün en azından içiniz rahatlasın..ama büyütülcek bişey inanın ki değil..

yaaa kızlar zaten maddiyatım yeterli olsa silikon yaptırcam,çok istiyorumm ama suan yaptırmam imkansız gibi :çok üzgünüm:
siz kaça ve nerde yaptırdınız?

çok değişken canım fiyatları..ama bence en pahalı doktor en iyi doktor değil..yani bütçene uygun ama iyi bi doktor da bulabilirsin sanırım.çok popüler olması iyi olması demek değil bence doktorunun.ama tabi yine de kaliteli marka silikon kullanılmalı sanırım.en azından şimdi doktor araştırıp gidip görüşüp hem meme ucundaki sorunun ne oldugunu nasıl cözülebileceğini hem de olabilecek fiyatı öğrenirsen belki için daha rahat eder.hemen ameliyat olamasan bile ne kadar paraya ve ne kadar zamana ihtiyacın olduğunu bilip ona göre planlarsın hayatını.için rahatlar bence.

çok değişken canım fiyatları..ama bence en pahalı doktor en iyi doktor değil..yani bütçene uygun ama iyi bi doktor da bulabilirsin sanırım.çok popüler olması iyi olması demek değil bence doktorunun.ama tabi yine de kaliteli marka silikon kullanılmalı sanırım.en azından şimdi doktor araştırıp gidip görüşüp hem meme ucundaki sorunun ne oldugunu nasıl cözülebileceğini hem de olabilecek fiyatı öğrenirsen belki için daha rahat eder.hemen ameliyat olamasan bile ne kadar paraya ve ne kadar zamana ihtiyacın olduğunu bilip ona göre planlarsın hayatını.için rahatlar bence.

3500e buldum bi yerde ama inan suan onu bile karşılayamıyorum.insallah en kısa zamanda biriktirebilirimde yaptırırım.dua et bana süper lotodan cıksın 5çıksada yeter:roflol:

3500e buldum bi yerde ama inan suan onu bile karşılayamıyorum.insallah en kısa zamanda biriktirebilirimde yaptırırım.dua et bana süper lotodan cıksın 5çıksada yeter:roflol:

canım bende maddiyatı sorun ediyordum ama sağolsun doktorum bana çk yardımcı oldu sende bir görüş senide geri çevirmeyeceğine eminim benimde sorunum zaman :delphin: hep bir sorun var yani

benim de aynen öyleydi doktor düzeltti silikon takarken onu da.daha 5. günüm sonuç çok belli diil ama.bildiğim kadarıyla ameliyat sonrası 85 dediğin ölçü değişmiyor...sadece cup olarak büyüyorsun A iken B olabiliyorsun mesela..şu an A cup mı kullanıyorsun ??bence büyüklüğü konusunda iyice bilgi al doktorundan..sonra küçük ya da büyük gelmesin o kadar emekten sonra..

ben 80 takıyorum 80 a ince biriyim limon kadar göğüslerim var 85 b olur seninki dedi küçük yapmıycam ama göze çarpacak kadarda büyük olmaz merak etme dedi

benim de sağ meme ucu yok. tamamen içeride.. ama doktora sorduğumda hamilelikte düzelir dedi. o yüzden dert etmedim canım. görcez ilerde ne olcak.. ama dert etmiyorum şahsen..

benim de sağ meme ucu yok. tamamen içeride.. ama doktora sorduğumda hamilelikte düzelir dedi. o yüzden dert etmedim canım. görcez ilerde ne olcak.. ama dert etmiyorum şahsen..

benimde doğumdan önce yok denilecek kadardı ve çok küçüktü emzirme sırasında çok güzeldi yaa :çok üzgünüm:
ama sadece 7 ay sürdü sonra içi boşaldı ama bu temmuzda inş sona ericek ve bende göğsümü gere gere dolaşcam kaydirigubbakcemile3

umarım isatediğin gibi olur canım.hemen olmasa da biraz zaman geçince olur..sıkma canını er geç istediğin gibi olacak sonuçta..hem istediğin gibi göğüslere kavuşursun bebeğini de doyana kadar emzirirsin :)

Back