• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme ucu çöküklüğü :(( Ne olur yardım edin

Walla ben de kandim sikinti etme diyenlere....
herkes meme ucun olmasin varsin bebek onu eme eme cikarir denildi...
neler neler denedik!! silikonlar, gögüs ucuna buzlar,, kola sisesi kapaklari, vs vs, benimki de tembel cikti, emmedi, 1,5 ay sonra sütüm kesildi!!!!

kesinlikle doktora gösterin derim ben!!!

benimde meme uçlarım içe çökük.bir tanıdığım ameliyat olmamı söyledi.bir arkadaşımda bunun masajı olduğunu söyledi.hem masaj yapıyorum hemde avent nipple adlı ürün aldım onu kullanıyorum.bir haftadır kullanıyorum.ürünü çıkarınca 15-20 dakika dışında kalıyor.sonra içine kaçıyor.1-3 ay arası kullanın deniliyor.kullanıp göreceğiz bakalım.

yalnız göğüs uçlarım böğürtlen görünümündeler.bunun nedeni ne olabilir?

Bnimkiler içe çökük değil ama sadece düz yani belirgin bi uç yok sadece duştayken üşüdüğümde falan küçk bi belrgnlk oluyor . Ancak daha 18 yaşındaym bu henüz gelişmediği için midir yoksa bir problem olduğundan mıdır ?? cwp werirseniz sevinrmmm.. :14:

canım cok sagol verdiğin destek için.ama bu meme ucu cöküklüğü derece derece,senin var ama çöküyo,içine kacıyo böle olunca sorun yok ama benim hiç yokk,bi
görsensenağlama zaten o kahverengi kısmı varya göğüsün uç etrafı,halkası oda cok küçük benim.ne bilim yaa en kısa zamanda doktora gitmtm lazım diye düşünüyorum...:sm_confused:[/QU

benimde yok doktora gittim bir tanesi estetik yapabiliriz dedi diğeri süt kanallarına zarar verebiliriz dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum 4 ay sonra bebeğim olack nasıl süt vericem bilmiyorum .neyseki bir tanesi var o da gebelikte çok fazla büyüdü orantısız ve çok çirkin duruyorlar

Bnimkiler içe çökük değil ama sadece düz yani belirgin bi uç yok sadece duştayken üşüdüğümde falan küçk bi belrgnlk oluyor . Ancak daha 18 yaşındaym bu henüz gelişmediği için midir yoksa bir problem olduğundan mıdır ?? cwp werirseniz sevinrmmm.. :14:

Kimsenin bir fikri yok sanırım inşallah zamanla normale döneer :(

sadece göğüs ucu çöküklüğü mü? göğüslerin gelişmediyse bu yaştan sonra büyüme gerçekleşmez canım. ailenle konuşmayı denedin mi bu konu hakkında? doktora yönlendirirler belki seni.

benim de bir tek mememde öle bi problem var ucu içinde değil de ucunun ortası içinde sanki böle ikiye ayrık gibi ama emzirmede süt ordan daha çok geldii diğer tarafıma göre bi sorun teşkil etmedi. ama ameliyat ol bence. ben meme büyütme ameliyatı yaptırıcam ztn dr lar ikisini bir yapıveriyor diye sorun etmiyorum ama meme ucum bnm vardı ztn.

Hayir 18 yasindasin goguslerin buyuyeli uc ay olmadi yani yillar var. gelismemekten zaten olmaz da, bu gelisim evresi muhabbetini 12-13 yas icin yapBilrz.

O iletiyi yazdığımda 19 yaşımı doldurmak üzereymişim , tabiki 3 ay önce göğüslerim çıkmadı 15 yaşında değildim o iletiyi yazarken.

sadece göğüs ucu çöküklüğü mü? göğüslerin gelişmediyse bu yaştan sonra büyüme gerçekleşmez canım. ailenle konuşmayı denedin mi bu konu hakkında? doktora yönlendirirler belki seni.
Sanırım beni yanlış anlamışsınız. Göğüslerim düz değil normal boyutlarda gelişti. Sadece meme ucum dümdüz , içe çökük de değil üşüdüğümde veya duşta küçük de olsa ucu beliriyor. Ancak onun dışında düz .

Son düzenleme:
İltihap nedeniyle de olabiliyormuş. Bol bol temizlemek gerekiyor suyla. Sabun falan da değdirmemek gerekiyormuş ayrıca.

İltihap nedeniyle de olabiliyormuş. Bol bol temizlemek gerekiyor suyla. Sabun falan da değdirmemek gerekiyormuş ayrıca.

Olabilir tabi ki ama benim başından beri öyle.. Yani önceden vardı da sonra kayboldu gibi bi durum söz konusu değil :50:

Son düzenleme:
Back