• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme gelişimim tamamlanmadı:( benim acı hikayem..

aynen tatlım çok haklısın kesinlikle yaşamayan bilemez benimde gösüm hiç yok seni çok iyi anlıyorum eğer imkanın varsa hemen yaptır bir an önce kadın ol derim:)

kızlar 29 yaşındayım dışardan bakıldığında güzel ve alımlı bir kızım.Tabi dışardan bakıldığında.benim içimde kanayan bir yara ki göğüslerim gelişimini tamamlamadı.Göğüslerim küçük değil, hiç yok.İnanın sadece meme başı var onun dışında hiç göğüs dokum yok .Yani şöyle söyleyim yan durduğumda sadece göğüs ucum belli oluyo onun dışında bir çıkıntı yok.hani erkeklerde göğüs büyümesi oluyo ya sadece göğüs başı büyüyo öyle aynen öyle işte.Bu öyle bişey ki hiç bir kızın başına gelmesini istemem düşmanımın bile bunu yaşamasını istemem.ben üzülmesin die anneme bile şu yaşıma kadar gösteremedim.sadece söyledim.ama o bile böyle olduklarını tahmin edemiyodur.18 yaşında kadın doğum Dr.una gittim ve dr çok şaşırdı neden böyle olmuş anlamadım dedi.adetim çok düzenli ve herhangi bir hormon bozukluğu da yok.dolayısıyla dr herhangi bir hormon ilacı vermedi ve beni plastik cerraha yönlendirdi.o zaman gidemedim korktum.ama bundan 2,3 sene önce tekrar muayene ve bilgi amaçlı kadın doğum uzmanına gittim.ameliyat olayımmı olmayımmı die de sormak için.içimde öyle korkular vardı ki çocuk sahibi olamazmıyım, çocuğum olsa bile emziremem herhalde çünkü memem yok vs. gibi.ağlaya ağlaya içimi boşalttım Dr.a o da kızım saçmalama senin sıra sıra çocukların olur ve hatta büyük memesi olan birine göre daha çok sütün olur dedi.estetik falan da yaptırma bence dedi.Şu an bi estetik cerreha gitsen hemen ameliyat eder para almak için dedi.inanın açıp göstermek ölüm gibi geliyordu utana sıkıla açıp gösterdim dr bile sasırdı üzüldü. zannedersem benim gibi olan insan sayısı milyonda birdir.Sonra plastik cerraha gittim senin göğüs dokun çok az dedi o yüzden kas altına koymamız gerek dedi ve en az 300 cc yuvarlak koymamız gerek dedi.hatta daha fazlası da gerekebilir dedi.Açıp gösterdiğimde çok şaşırdı ben bu kadar küçük olduklarını tahmin etmedim dedi hatta o kadar şaşırdıki güldü sinirim bozuldu.tabi anlattı baya protezleri,ameliyat öncesi ve sonrasını.benim gibi göğsü olmayan birine de yapılırmı yani hiç göğüs dokusu olmayan birine die sorduğumda da tabi herkese yapılabilir dedi.ameliyatla kadın olan erkeklere bile yapılıyo duyuyosunuz dedi.(çok güzel bir örnek sanki salak şey).neyse kızlar ben nişanlıyım.3 ay sonra da düğünüm var.nişanlımla 12 yıldır beraberiz ve göğüslerimin durumunu biliyo yine de bana ilk günkü kadar aşık uğrumda ölecek kadar.çok şanslıyım.ben kimseyle evlenemem kimseye göğüslerimi gösteremem die içim içimi yerken o beni her halimle kabul etti.ve hiç problem etmedi.ama takdir edersinizki göğüs bir kadının kendini kadın gibi hissetmesi için çok önemli.kendimi eksik hissediyorum ve evlendikten sonra ameliyat olacağım.benim gibi hiç göğsü olmayan kızlara sesleniyorum ameliyat olan var mı ameliyattan sonra bir sorun yaşadınız mı lütfen yazarsanız çok mutlu olacağım.

Merhaba aslcem,
İnan bana bu hiç dert edilecek birşey değil, çok şükür ki çaresi var. Allah korusun insanlar kanser oluyor tüm göğüsleri alınıyor tekrar implantla herşey eskisi gibi oluyor. Lütfen üzülme, hayatındaki insan seni göğüs bedenine göre sevecekse zaten sevmesin. Ben de 1,5 ay önce göğüs büyütme ameliyatı oldum şimdi o kadar mutluyum ki. Hiç yok değildi ama yine de küçüktü. Çok kısa sürede herşey harika oluyor.
Sevgiler,

Geçen gün ilk defa sütyensiz dışarı çıktım nasıl garip bi duyguymuş :) taktım ucuna ince yapıştırılan silikonlardan, bi de ortası kopçalı öyle ayrıkta durmuyo çıplak olsanda.. giydiğim bluza bakıp durdum acaba anlaşılıyor mu diye :1: bu sıcakta o kalın süngerli sütyenleri giymemek ne büyük rahatlıkmış meğer.
Canım umarım en kısa zamanda sen de bu duyguları yaşarsın, hem yeni evli olacaksın çok daha güzel olacak :52:

Ay da ne kıs:) kopçalı mı?? Ben de istiom ondann:)kaç ay kullandın sporcuyu tatlım??

benim yaşadıklarımı yaşayan başkalarının olduğunu ve yalnız olmadığımı bilmek bana cesaret verdi..sizleri bulduğuma çok mutluyum.sizden başka kimse anlamazdı yaşamayan bilemez çünkü

Güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım evli mutlu memişli:)

Evli mutlu memişli :) İnşallah canım çokk mutlu olursun.Ne mutlu sana ki seni çok seven ve destek veren biri ile evleniyorsun, gerisi teferruat artık ..

canlarım teşekkür ederim desteğiniz için..inanın sizleri bulmadan önce öyle karamsardımki artık içim çok rahat çünkü hiçbişeyin çözümsüz olmadığını anladım.üstelik estetik olmanın iyi yanı istediğiniz büyüklükte istediğiniz şekilde memişleriniz oluyo.hatta eşimle gidip beraber seçeriz modelini ve büyüklüğünü.daha ne istesinki dimi ama :17:

canlarım teşekkür ederim desteğiniz için..inanın sizleri bulmadan önce öyle karamsardımki artık içim çok rahat çünkü hiçbişeyin çözümsüz olmadığını anladım.üstelik estetik olmanın iyi yanı istediğiniz büyüklükte istediğiniz şekilde memişleriniz oluyo.hatta eşimle gidip beraber seçeriz modelini ve büyüklüğünü.daha ne istesinki dimi ama :17:

Yani daha ne istesinn:23:
Estetiğin bir iyi yanı daha var asla cıvıl cıvıl memelerimiz olmıcak bizim yaşımız geçse de daha diri daha sert kalıcak var mı daha güzeli:21:

Yani daha ne istesinn:23:
Estetiğin bir iyi yanı daha var asla cıvıl cıvıl memelerimiz olmıcak bizim yaşımız geçse de daha diri daha sert kalıcak var mı daha güzeli:21:

evet bencede..ayrıca silikonsuz bir memede çocuk emzirdikten sonra meme dokusu zamanla azalırmış ondan dolayı hem büzüsür hemde sarkarmış.biz hem bebek emzirebilcez hemde meme dokumuz azalıp sarkma olmayacak inşallah.dr.kas altından yerleştireceğimiz için süt bezlerini hemen hemen görmüyoruz bile biz o bölgeye müdahele etmiyoruz o yüzden bebek emzirmede sorun yaşamazsın demişti.Umarım öle olur yoksa bebeğimi emziremezsem çok üzülürüm.bu arada silikondan sonra bebek emziren var mı kızlar?

Canim hissettiklerini okadar içten yazmissinki çok duygulandim Allah en kisa zamanda istedigin memislere kavusturur bende çok istyrm ama zamani var hacettepe iyi diye duymuştum umarim hersey yolunda gider ve cok mutlu olursun annenle paylas ve busurecde sana destek olsun.

guenbee mrb cnn.sen kas zari alti olmuddun sanirmbende bu sekilde olmayi istiyotum.yeni memislerin hayirli olsun cnm benide ekkermisn mrk ediyorum kas zari alti nasil gorunuyor. kizlar ankarada kas zari alti uygulayan doktorlar varmi acaba??

guenbee mrb cnn.sen kas zari alti olmuddun sanirmbende bu sekilde olmayi istiyotum.yeni memislerin hayirli olsun cnm benide ekkermisn mrk ediyorum kas zari alti nasil gorunuyor. kizlar ankarada kas zari alti uygulayan doktorlar varmi acaba??

Selam canim.. tesekkur ederim:))evet kas zari alti yontemiyle oldum ben 1 yil oldu, memnunum cok sukur bir sorunum yok ekliyim tabiki seni bakarsin:)

Ay da ne kıs:) kopçalı mı?? Ben de istiom ondann:)kaç ay kullandın sporcuyu tatlım??

Bu soru gözümden kaçmış kusura bakma, ben sporcuya 15 gün dayanabildim ya çok sıcak bu çok lastikli dedim 10.günde doktoru arayıp geceleri çıkarıp sütyensiz yatmak için izin istedim 15.günde de normal sütyene geçmeme izin verdi :)
O fotolarımdaki sütyen pentinin dikişsiz desteksiz telsiz sütyenini kullanıyorum telliler hala daha biraz ağrıtıyo..

Bu arada kopçalı dediğimde pentiden aldığım yapışkanlı silikon, ortasında kopça var meme ucuna yapıştırıp ortada birleştiriyosun baya iyi oluyo :1: Bi ara onunda fotosunu atarım pentide iki çeşiti var biri bildiğimz memeucuna yuvarlak yapıştırmalı bi de işte bu kopçalı olan :)

Üzülme ama bu kadar. Bak nişanlın hiç dert etmemiş bu açıdan bile çok şanslısın bence.
Ama bu psikolojiden kurtulmak için maddi imkanın varsa hemen yaptır derim ben. Benimkiler de çok küçük kilo alınca azıcık ele gelir oldular.
Bence düğünü bekleme gelinlikte çok zorluk yaşarsın, ben yaşadım, hem o özel gecende sana güven versin yeni göğüslerin derim ben ;)

Arkadaşım hepimiz yanındayız. Senin durumunda olan çok kişi var bende buna dahil :) senin adına sevindim nişanlın konusunda çok şanslısın. Bence de imkanın varsa düğününden önce ol derim. Gelinliğini göğsünü gere gere giyersin inanılmaz bir güven duygusu oluşuyor insanda . Ben düğünümden 3 hafta önce ameliyat oldum. Hiç sorun da olmadı. Gayet güzel dekolteli straplez model giydim. Bu yaşıma kadar dekoltesi açık tişört bıle gıyememiş olmama rağmen. Benim bütün ailem öğrenmişti annem sayesinde:) sorun etme kendine lütfen. Zaten seni çok seven bir eşin var daha ne olsun ki ! Sevgıler saglıcakla kal

Hiç üzülme çünkü yalnız değilsin bende aynı dertle boğuşuyorum :) Ama benim daha büyük sıkıntım var bende kamburluk var hafifte skolyoz bu göğüslerimin olmayışı yüzünden doktora gidip sırtımı gösteremiyorum.Senin de dediğin gibi annem çok sonra öğrendi hatta sütyenin içine bişiler koyduğumu bile :)) Ben de silikon taktırıcam annem söz verdi 21 yaşındayım bu arada ama kamburluk için doktor ameliyat derse mahfoldum demektir o ameliyattan sonra sütyen takılmıyor dümdüz gezerim sanırım çocuk gibi.Emin ol seni çok iyi anlıyorum 2-3 tane sütyenim var yaz geldiğinde daha çok sinirim bozuluyor aynada kendime bakamıyorum.Ama benim adetim düzensizdi kan tahlili yaptırdım hormonlar normal çıkmıştı halada düzensiz..

bende evli ve 1 çocuk annesiyim.eşime yaptığım yoğun ısrara karşı ameliyat olmamı kabul etti.benimde meme dokum hiç yok.doktor önerilerinizi bekliyorum.75 beden desteklyi bile dolduramıyorum

Hiç üzülme çünkü yalnız değilsin bende aynı dertle boğuşuyorum :) Ama benim daha büyük sıkıntım var bende kamburluk var hafifte skolyoz bu göğüslerimin olmayışı yüzünden doktora gidip sırtımı gösteremiyorum.Senin de dediğin gibi annem çok sonra öğrendi hatta sütyenin içine bişiler koyduğumu bile :)) Ben de silikon taktırıcam annem söz verdi 21 yaşındayım bu arada ama kamburluk için doktor ameliyat derse mahfoldum demektir o ameliyattan sonra sütyen takılmıyor dümdüz gezerim sanırım çocuk gibi.Emin ol seni çok iyi anlıyorum 2-3 tane sütyenim var yaz geldiğinde daha çok sinirim bozuluyor aynada kendime bakamıyorum.Ama benim adetim düzensizdi kan tahlili yaptırdım hormonlar normal çıkmıştı halada düzensiz..

ay canım benim ihmal etme lütfen sırtın daha önemli..ben utana sıkıla gittim 2 si kadın doğumcu 1 i plastik cerrah 3 dr.a gösterdim göğüslerimi.sonuçta aklımdaki soru işaretleri utanma duygumun önüne geçtiği için.zor bişey gidip göstermek bende yaşadım hala da yaşıyorum ama onlar dr. ve senin durumun önemli gerçekten

Karar verdin mi?? Ne zaman ve kime oluyorsun canım??

canım bu aralar biraz hazırlıklarla falan uğraşıyoruz o yüzden yazamadım pek.düğünden sonra 1 hafta balayına gidip iyice moral depolayıp yaptırcam.düğünden önce yaptıracak müsait durumum yok canım yoksa hiç beklemezdim inan.aklına geldiğim için saol:)

Arkadaşım hepimiz yanındayız. Senin durumunda olan çok kişi var bende buna dahil :) senin adına sevindim nişanlın konusunda çok şanslısın. Bence de imkanın varsa düğününden önce ol derim. Gelinliğini göğsünü gere gere giyersin inanılmaz bir güven duygusu oluşuyor insanda . Ben düğünümden 3 hafta önce ameliyat oldum. Hiç sorun da olmadı. Gayet güzel dekolteli straplez model giydim. Bu yaşıma kadar dekoltesi açık tişört bıle gıyememiş olmama rağmen. Benim bütün ailem öğrenmişti annem sayesinde:) sorun etme kendine lütfen. Zaten seni çok seven bir eşin var daha ne olsun ki ! Sevgıler saglıcakla kal

teşekkür ederim desteğin için..ben göğüs yaptırsamda giyemem sanırım göğüs dekolteli gelinlik alışmamışım yıllardır sakla sakla:) benim için problem değil straplez ama göğüs dekoltesi çok aşağıda olmayan bişey alırım canım.benim için önemli gerçekten kimsenin bilmemesi gerek kimseye derdimi anlatacak halim yok bu konuda o yüzden hiç karıştırmak istemiyorum kimseyi

Back
X