Kesinlikle yalnız degilsin. 25 mesajı doldurda bi albümlerimzdeki fotograflara bak, öncesi sonrası hallerini görünce anlarsın :)
Ben de aynı şekildeydim, 26 nisanda ameliyat oldum hiç bi problemim yok şimdi üniversite mezuniyetim olacak ve istediğim kıyafeti giyebilecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum :) Senin de düğünden önce ameliyat olup dilediğin gelinliği giyip mutlu olmanı tavsiye ederdim ama geç olsun güç olmasın er ya da geç hallet bu işi Allah daha büyük bi dert vermesin.. Forumda ameliyat olmuş bi çok insan var, genellikle çocuk doğurduktan sonra olmayı beklemişler ya da çocuk dogurduktan sonra göğüsleri küçüldüğü için yaptırmayı tercih etmişler. Ancak benim gibi örneklerde var, yaşım 22 olmasına rağmen bekar olmama rağmen belki genetik belki de yıllarca spor yaptığım için bilmiyorum ama benimde hiç göğüsüm yoktu. Hatta meme ucum bile çok küçük.. Resmen ergenlikte kaldılar yani :) Bi ümit büyür belki diye bekledim ama bu kadar sabredebildim. Nişanlın konusundaysa ayrıca çok şanslıymışsın, böyle destek olan biri varken hiç düşünme derim :)
yaşayabilecegin tek sıkıntı hiç göğüsün olmadıgı için protez konduktan sonra 4-5 gün yaşayacagın gerginlik hissi, o da katlanılmayacak gibi degil :)
Sanırım Ankara'da yaşıyosun ve araştırma hastanesinde olmayı düşünüyorsun?
Benim de bütçem devlet hastanesinde olmamı gerektiriyordu, İstanbul'da yaşıyorum ve burda yaptıgım araştırmalardan sonra Ankaraya gelip Hacettepe'de ameliyat oldum. Bununla ilgili bi konu açtım istersen bakabilirsin ayrıntıları yazmıştım orda.. Benim haricimde burdan 4 arkadaşımız daha Hacettepe'de ameliyat oldu, o yüzden tavsiye ederim. Hatta listeme ekliyorum, kabul edip 25 mesajı doldurdugunda albümüme de bakabilirsin :)