• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme gelişimim tamamlanmadı:( benim acı hikayem..

canım bu aralar biraz hazırlıklarla falan uğraşıyoruz o yüzden yazamadım pek.düğünden sonra 1 hafta balayına gidip iyice moral depolayıp yaptırcam.düğünden önce yaptıracak müsait durumum yok canım yoksa hiç beklemezdim inan.aklına geldiğim için saol:)

Ben yazmasamda takip ederim:) hadi evlen bi bakalım sonrada şu memişlere:)

benim göğüslerim belli bir büyüklükte ama küçük yine de bence ergen kız memesi gibi. sen hiç olmamasından bahsediyorsun bence sıkıntı edeceğine yaptır. ben bu halde yaptırma niyetindeyim senin durumunda olsam sanırım düşünmezdim. eğer başka bir engelin yoksa ameliyat ol derim acizane.

canım benım senı cok ıyı anlayanlardanım burdakı herkes gıbı. ben de cok zayıfım ve göğüs dokum cok cok azdı. ist da doktora gittiğimde bana hiç göğüs dokusu olmayan bir hastasının önceesı ve sonrasını dort gunluk halını ve 1 aylık halının fotolarını gosterdı. gayet basarılı ıdı. ben annemden gızlı oldum cunku o ıstemıyordu . bana sureklı bızım aılede göğüssüz kız yok yemek ye kılo al onlar olur dıyordu ben 24 yaşındayım daha ne kadar beklıcem dıyordum ama anne olduğu için onu da anlıyorum. o yuzden bır arkadsım ve ben gıttım amelıyat oldum 4. gun eve geldım.

inş senın için en ıyısı olur. üzme kendini hersey yoluna gırer.

Son düzenleme:
teşekkür ederim desteğin için..ben göğüs yaptırsamda giyemem sanırım göğüs dekolteli gelinlik alışmamışım yıllardır sakla sakla:) benim için problem değil straplez ama göğüs dekoltesi çok aşağıda olmayan bişey alırım canım.benim için önemli gerçekten kimsenin bilmemesi gerek kimseye derdimi anlatacak halim yok bu konuda o yüzden hiç karıştırmak istemiyorum kimseyi

Allah gönlüne göre versin arkadaşım o halde :) inşallah güzel haberlerini bekliyoruz hadi bakalım .

canım ben de aşağı yukarı sen gibiyim... benim de göğülserim hiç yok... şuan azıcık var ama hala 75 i bile doldurmuyo...şuanki olanlarda meme değil aşırı kilo aldığım için yağ... e 20 kilo alınca göğüslere de yağ gitti ama hala 75 i doldurmuyolar...bi de düşün 20 kilo zayıfken ki halimi... işin kötüsü ben de popo da dümdüz pop gelişimi de olmamış hiç... senin popo durumu nasıl popon var mı??

canım ben de aşağı yukarı sen gibiyim... benim de göğülserim hiç yok... şuan azıcık var ama hala 75 i bile doldurmuyo...şuanki olanlarda meme değil aşırı kilo aldığım için yağ... e 20 kilo alınca göğüslere de yağ gitti ama hala 75 i doldurmuyolar...bi de düşün 20 kilo zayıfken ki halimi... işin kötüsü ben de popo da dümdüz pop gelişimi de olmamış hiç... senin popo durumu nasıl popon var mı??

mrb canım..ergenlikte kiloluydum bende dediğin gibi yağdan dolayı azıcık göğüslerim vardı sonra kilo verince yağlarla birlikte minik memişlerde gitti .popoda bi sıkıntı yok maşallah jeniffer lopez gibi popo var bende hatta bazen popomdan aldırıp göğsüme koydursam falan derdim:):):):)kilolu değilim ama armut tip bir vücudum var anlayacağın.memiş yaptırınca dengelenecek inşallah.

benim göğüslerim belli bir büyüklükte ama küçük yine de bence ergen kız memesi gibi. sen hiç olmamasından bahsediyorsun bence sıkıntı edeceğine yaptır. ben bu halde yaptırma niyetindeyim senin durumunda olsam sanırım düşünmezdim. eğer başka bir engelin yoksa ameliyat ol derim acizane.

olacağım inşallah canım iyi bir plan program yapmam gerek mümkün olan en kısa sürede olup yılların sıkıntısını atcam üzerimden allah kısmet ederse çok istiyorum

canım adetliyken meme ameliyatı yapmıyolarmı dr.lar?aklıma takıldı bide gün falan ayarlanırmış hasta olurmusum:(

Yapabiliyorlar bazen . Sen sor genede doktoruna benim o arada iki ay gecikti :))) ha oldum olcam diye beklerken. Olursada yaparız demişlerdi. Sor da haber et :)) sıkıntı olacağını sanmam. Karar verdin mi ?

canım adetliyken meme ameliyatı yapmıyolarmı dr.lar?aklıma takıldı bide gün falan ayarlanırmış hasta olurmusum:(

yapıyorlar canım :)
ben 3 gün kala arayıp tam ameliyat olacagım gün regl olucam dedim, sorun değil dedi doktorum. ama ben bütün gün yatıcam ve tuvalete gitmekte zorlanacagım için geciktirici ilaç kullanabilir miyim dedim, bi gün önce bırakman gerekiyor ama işe yararsa kullan nasıl rahat edeceksen dedi.. Yani 3 gün ilaç kullandım ameliyattan 1 gün sonraya erteleyebildim erken bıraktığım için, en azından o gün rahattım ama.. sonuç olarak sorun değilmiiş yani :)

Merhaba.İlahi e mi:))) öyle bir yazmışssın ki sanki kolun,bacağın,kafan yok:))) arkadaşım Allah sağlık versin.Meme ne ki lütfen ama.Veriyosun parayı iyi bir dr buluyorsun bomba göğüslere sahip oluyorsun:)) bu kadar basit.Bunun kafaya bu kadar takacak bir durumu yokki.Niye bu kadar üzüyorsun kendini.Tek önerim iyi bir dr bul.Sonra gereksiz üzülme.Kafandaki her soruyu sor.Kendini de boşuna üzme.Memen de olur,herşeyin de.Kolaylıklar dilerim.

canlarım teşekkür ederim desteğiniz için..inanın sizleri bulmadan önce öyle karamsardımki artık içim çok rahat çünkü hiçbişeyin çözümsüz olmadığını anladım.üstelik estetik olmanın iyi yanı istediğiniz büyüklükte istediğiniz şekilde memişleriniz oluyo.hatta eşimle gidip beraber seçeriz modelini ve büyüklüğünü.daha ne istesinki dimi ama :17:

canım gerçekten üzülme allah başka dert vermesin bak yaptıran arkadaşlar var memnunmuş herşeyden önemlisi eşin sana hep destek olmuş çok önemli yaptırırsın bomba gibi hatun olursun sıkma canını:16:

kızlar 29 yaşındayım dışardan bakıldığında güzel ve alımlı bir kızım.Tabi dışardan bakıldığında.benim içimde kanayan bir yara ki göğüslerim gelişimini tamamlamadı.Göğüslerim küçük değil, hiç yok.İnanın sadece meme başı var onun dışında hiç göğüs dokum yok .Yani şöyle söyleyim yan durduğumda sadece göğüs ucum belli oluyo onun dışında bir çıkıntı yok.hani erkeklerde göğüs büyümesi oluyo ya sadece göğüs başı büyüyo öyle aynen öyle işte.Bu öyle bişey ki hiç bir kızın başına gelmesini istemem düşmanımın bile bunu yaşamasını istemem.ben üzülmesin die anneme bile şu yaşıma kadar gösteremedim.sadece söyledim.ama o bile böyle olduklarını tahmin edemiyodur.18 yaşında kadın doğum Dr.una gittim ve dr çok şaşırdı neden böyle olmuş anlamadım dedi.adetim çok düzenli ve herhangi bir hormon bozukluğu da yok.dolayısıyla dr herhangi bir hormon ilacı vermedi ve beni plastik cerraha yönlendirdi.o zaman gidemedim korktum.ama bundan 2,3 sene önce tekrar muayene ve bilgi amaçlı kadın doğum uzmanına gittim.ameliyat olayımmı olmayımmı die de sormak için.içimde öyle korkular vardı ki çocuk sahibi olamazmıyım, çocuğum olsa bile emziremem herhalde çünkü memem yok vs. gibi.ağlaya ağlaya içimi boşalttım Dr.a o da kızım saçmalama senin sıra sıra çocukların olur ve hatta büyük memesi olan birine göre daha çok sütün olur dedi.estetik falan da yaptırma bence dedi.Şu an bi estetik cerreha gitsen hemen ameliyat eder para almak için dedi.inanın açıp göstermek ölüm gibi geliyordu utana sıkıla açıp gösterdim dr bile sasırdı üzüldü. zannedersem benim gibi olan insan sayısı milyonda birdir.Sonra plastik cerraha gittim senin göğüs dokun çok az dedi o yüzden kas altına koymamız gerek dedi ve en az 300 cc yuvarlak koymamız gerek dedi.hatta daha fazlası da gerekebilir dedi.Açıp gösterdiğimde çok şaşırdı ben bu kadar küçük olduklarını tahmin etmedim dedi hatta o kadar şaşırdıki güldü sinirim bozuldu.tabi anlattı baya protezleri,ameliyat öncesi ve sonrasını.benim gibi göğsü olmayan birine de yapılırmı yani hiç göğüs dokusu olmayan birine die sorduğumda da tabi herkese yapılabilir dedi.ameliyatla kadın olan erkeklere bile yapılıyo duyuyosunuz dedi.(çok güzel bir örnek sanki salak şey).neyse kızlar ben nişanlıyım.3 ay sonra da düğünüm var.nişanlımla 12 yıldır beraberiz ve göğüslerimin durumunu biliyo yine de bana ilk günkü kadar aşık uğrumda ölecek kadar.çok şanslıyım.ben kimseyle evlenemem kimseye göğüslerimi gösteremem die içim içimi yerken o beni her halimle kabul etti.ve hiç problem etmedi.ama takdir edersinizki göğüs bir kadının kendini kadın gibi hissetmesi için çok önemli.kendimi eksik hissediyorum ve evlendikten sonra ameliyat olacağım.benim gibi hiç göğsü olmayan kızlara sesleniyorum ameliyat olan var mı ameliyattan sonra bir sorun yaşadınız mı lütfen yazarsanız çok mutlu olacağım.

canım ya :/ aynı durumdaymışız. dün ameliyat oldum bende doktor 210 bile katlandır gögüs kafesin cok kücük dedi ve 195 takmış.. saglık olsun az biraz olsunlar da.benim de 2 buck ay sonra dügünüm nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz kesinlikle sorun yapmıydu ben sürekli aglıyodum yalnızken.ailemden de cok korkuodum bırak izin vermeyi kızarlar bile estetik de neymiş diye.ama öyle olmadı annem bile cok üzülüyomus benim icin saolsunlar konuyu actıgm anda ertesi gün doktora götürdüler yani ptesi.cumartesi ameliyata alıcam kesinlikle acil ihtiyacı var dedi Op.Dr. Ali Tuncer.dün sabah ameliyat oldum aksam cıktık eve geldik :) bugün daha iyiyim ve nişanlım da cok daha keyifli sanki hem bana moral veriyo hem kendi de mutlu oldu yani gayet belli oluyo :)

Merhaba bayanlar, ben Ankara TRT'den Kadriye Kalyoncu. Kadınlar Klubü'ne yeni üye oldum ve üye olur olmaz sizlerle çok önemli bir konuyu paylaşmak istedim. Çok kısa bir süre önce "göğüs küçültme estetiği" ameliyatı geçirdim. Öncelikle belirtmekte fayda görüyorum. TRT'de uzun süredir sağlık programı yapmaktayım. Bedenime göre büyük olan göğüslerim beni uzun zamandır rahatsız ediyordu. Benim de bir çoğunuz gibi bu ameliyatı olup olmamakla ilgili kararsızlıklarım ve endişelerim vardı. Yaptığım program çerçevesinde de bir çok araştırmalarda bulunuyor ama bir türlü ikna olamıyordum. Ta ki sevgili doktorum Gürcan Aslan ile tanışana kadar. Bana her konuda güven veren kendi alanında çok başarılı olan Gürcan bey, bu ameliyatla ilgili tüm endişelerim ve kararsızlıklarımın ne kadar yersiz olduğunu ameliyat sonucunda bana gösterdi.
Şimdi göğüslerim gayet bedenime uygun ölçülerde ve bir o kadar da dik :KK28: hala inanamıyorum! Herkesin merak ettiği ameliyat sürecine gelince; bu kadar başarılı ve titiz bir elden çıkınca ilk 1 haftada ayağa kalkıyorsunuz ve günlük yaşantınıza dönüyorsunuz. Ne herhangi bir enfeksiyon ne de rahatsız edici ağrılarla karşı karşı karşıya kalmadım. Bu da Gürcan beyin sihirli ellerinin bir mucizesi olsa gerek. Uzun lafın kısası böyle bir ameliyat olmak istiyorsanız araştırmayı bırakıyorsunuz, Ankara Hastanesi'ne gidiyor ve Doç. Dr. Gürcan ASLAN'ın kapısını çalıyorsunuz. Ameliyatınızı oluyor ve hayalinizdeki göğüslere kavuşuyorsunuz.
Biz bayanlar galiba Gürcan beyi çok seviyoruz! :nazar:

Kesinlikle yalnız degilsin. 25 mesajı doldurda bi albümlerimzdeki fotograflara bak, öncesi sonrası hallerini görünce anlarsın :)
Ben de aynı şekildeydim, 26 nisanda ameliyat oldum hiç bi problemim yok şimdi üniversite mezuniyetim olacak ve istediğim kıyafeti giyebilecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum :) Senin de düğünden önce ameliyat olup dilediğin gelinliği giyip mutlu olmanı tavsiye ederdim ama geç olsun güç olmasın er ya da geç hallet bu işi Allah daha büyük bi dert vermesin.. Forumda ameliyat olmuş bi çok insan var, genellikle çocuk doğurduktan sonra olmayı beklemişler ya da çocuk dogurduktan sonra göğüsleri küçüldüğü için yaptırmayı tercih etmişler. Ancak benim gibi örneklerde var, yaşım 22 olmasına rağmen bekar olmama rağmen belki genetik belki de yıllarca spor yaptığım için bilmiyorum ama benimde hiç göğüsüm yoktu. Hatta meme ucum bile çok küçük.. Resmen ergenlikte kaldılar yani :) Bi ümit büyür belki diye bekledim ama bu kadar sabredebildim. Nişanlın konusundaysa ayrıca çok şanslıymışsın, böyle destek olan biri varken hiç düşünme derim :)
yaşayabilecegin tek sıkıntı hiç göğüsün olmadıgı için protez konduktan sonra 4-5 gün yaşayacagın gerginlik hissi, o da katlanılmayacak gibi degil :)
Sanırım Ankara'da yaşıyosun ve araştırma hastanesinde olmayı düşünüyorsun?
Benim de bütçem devlet hastanesinde olmamı gerektiriyordu, İstanbul'da yaşıyorum ve burda yaptıgım araştırmalardan sonra Ankaraya gelip Hacettepe'de ameliyat oldum. Bununla ilgili bi konu açtım istersen bakabilirsin ayrıntıları yazmıştım orda.. Benim haricimde burdan 4 arkadaşımız daha Hacettepe'de ameliyat oldu, o yüzden tavsiye ederim. Hatta listeme ekliyorum, kabul edip 25 mesajı doldurdugunda albümüme de bakabilirsin :)
Canım ameliyatını kime olmuştun

Back
X