• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme ucu çöküklüğü :(( Ne olur yardım edin

-bella-

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
449
79
118
kızlar yaa bende meme ucu çöküklüğü var:((
hiç meme ucum yok böyle bi sorunu olan varmı? senağlama
ameliyatı varmış ama hiç emzirememe durumuda varmış,ameliyat olunsada olunmasada...
cok moralim bozuk senağlama
bi kadının en büyük hayallerinden biridir bebeğini emzirmek hem estetik görüntü acısındanda cok moral bozucu bi durum,kendimi eksik hissediyorum zaten göğüslerimde küçücük hatta yok denecek gibi
bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa nolurrrrrrrrrrrr yardımcı olun

bir cok bebek ürünlerinin silikon meme ucu var canım ilk dönemde onlardan kullanırsın zaten sonra bebek emdikce ucu büyüyor bir cok kadının böyle bence cok sıkıntı etme

birde bekarım yazmısın simdiden derdinne bırak hamile kal dogur bakim zaman sana ne getirecek belkide bunlara bile gerek kalmayacak

birde bekarım yazmısın simdiden derdinne bırak hamile kal dogur bakim zaman sana ne getirecek belkide bunlara bile gerek kalmayacak

canım benim sagol desteğin için.evet daha bekarım ortada fol yok yumurta yok ama ben böle bi ameliyat geciren varmı diye cok merak ediyorum ve benim korkum süt kanallarımın kapalı olması eger durum böyleyse kesinlikle süt gelmiyo göğüslerden senağlama

bunu anne olduktan sonra anlayabilirsin
bebeğini kuçağına alıp emzirmeye başladığında yani.meme ucu bebek emdikçe büyür
ama çok dert ediyorsan estetik ol.buda bebeği emzirmeye engel değil diye biliyorum.
yada bir dr görün ve ona sor.o daha iyi bilir süt kanalların kapalımı açıkmı.bebeğin bu meme ucunla meme emermi emmezmi diye.dr seni bir şekilde yönlendirecektir.dert etme çaresi olmayan bir şey değildir umarım.

meme ucu çöküklüğü ameliyat ile düzeltilebilen bir durumdur..benim doktorum da bu ameliyatların yapıldığını söyledi..rapor almak için bu hastalığı öne srmüştüm ben...
doktora görünmen lazım bence..hamilelikten önce gözüksen daha iyi tabi.geç olmadan.çocuğunu sütünden mahrum etme..

kızlar desteğiniz için cok teşekkür ederim.evet mertcim ameliyat olduğunu biliyorum ama ben süt kanallarımın tamamen kapalı olmasından korkuyorum.bir dr.a mail atmıştım gelen cevapta eğer ameliyat olursanız emziremezsiniz dimiş.korkum bu ve bu yüzden muayeneye bile gidemiyorumsenağlama

Geçmiş olsun. Benim annemin göğüs ucuda içerdeydi yani içene doğru çöküktü. Sonradan oldu. Hatta dışarı çıkarmaya çalşınca bile çıkmıyordu. Doktora gitti içerde olmasının sağlıklı olmadığını söyledi. Enfeksiyon ve başka hastalıklara yol açabilir dedi. Ameliyatla dışarı çıkartıldı. Gayet normal. Tabi annemin emzirme gibi sorunu yoktu. Ama bence bunu doktorunla konuş çünkü hani belki kanallara zarar vermeyebilir e tıp çok ilerliyor. Şöylede bir durum var çıkarılması gerekse çıkarttır. Önce senin sağlığın. Çünkü sen iyi olacaksınki bebeğine bakasın.

Bence dr ile yüz yüze görüş emzirdikten sonra normale döndüğünü biliyorum.Üzme kendini bunu veren de Allah ,sonuçta hayırsız bişey vermez.

kızlar yaa bende meme ucu çöküklüğü var:((
hiç meme ucum yok böyle bi sorunu olan varmı? senağlama
ameliyatı varmış ama hiç emzirememe durumuda varmış,ameliyat olunsada olunmasada...
bi kadının en büyük hayallerinden biridir bebeğini emzirmek hem estetik görüntü acısındanda cok moral bozucu bi durum,kendimi eksik hissediyorum zaten göğüslerimde küçücük hatta yok denecek gibi
bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa nolurrrrrrrrrrrr yardımcı olun

canım benimde meme ucum çok küçüktü.hatta zaman zaman içine göçüyordu.göçtüğünde de ortasında çizgi hatta ortası yarık gibide oluyordu ama bebeğim oldu.ilk 2 gün zorlandık ama hiç problem yasamadıkk o meme başıyla çevrenin hepsini bebeğin azına soktuğunda emzirmek için bebek emdikçe o meme bası cıkıyor.hemde büyüyor sen bile inanamazsın.o plastik meme uçları bi işe yaramıyor kullanmanı tavsiye etmem.gögüslerin küçük diyede üzülme asıl onlarda bol süt oluyor.benim tanıdığımında yoktu ama öle bi sütü vardı ki beebğini 2 yasına kadar emzirdi.bence hiç kafana takma sakın problem etme bebek emdikçe onun bası cıkıyor önemli olan o pozisyonu yakalamak meme ucyla halkasını bebeğin ağzına sokıcaksın.derdin bu olsa keşke...ve bunun doktorlada alaakası yok tamamen insanın yapısından kaynaklanıyor.hiç üzülme arkadasımmmmmm.......

canlarım yaa cok teşekkür ederim hepinize
ne kadar bir güzel siteye üyeymişim meğerse
içime su serptiniz benim cok sagolun
a.s. a.s. a.s.

canım benimde meme ucum çok küçüktü.hatta zaman zaman içine göçüyordu.göçtüğünde de ortasında çizgi hatta ortası yarık gibide oluyordu ama bebeğim oldu.ilk 2 gün zorlandık ama hiç problem yasamadıkk o meme başıyla çevrenin hepsini bebeğin azına soktuğunda emzirmek için bebek emdikçe o meme bası cıkıyor.hemde büyüyor sen bile inanamazsın.o plastik meme uçları bi işe yaramıyor kullanmanı tavsiye etmem.gögüslerin küçük diyede üzülme asıl onlarda bol süt oluyor.benim tanıdığımında yoktu ama öle bi sütü vardı ki beebğini 2 yasına kadar emzirdi.bence hiç kafana takma sakın problem etme bebek emdikçe onun bası cıkıyor önemli olan o pozisyonu yakalamak meme ucyla halkasını bebeğin ağzına sokıcaksın.derdin bu olsa keşke...ve bunun doktorlada alaakası yok tamamen insanın yapısından kaynaklanıyor.hiç üzülme arkadasımmmmmm.......

canım cok sagol verdiğin destek için.ama bu meme ucu cöküklüğü derece derece,senin var ama çöküyo,içine kacıyo böle olunca sorun yok ama benim hiç yokk,bi görsensenağlama zaten o kahverengi kısmı varya göğüsün uç etrafı,halkası oda cok küçük benim.ne bilim yaa en kısa zamanda doktora gitmtm lazım diye düşünüyorum...:sm_confused:

canım cok sagol verdiğin destek için.ama bu meme ucu cöküklüğü derece derece,senin var ama çöküyo,içine kacıyo böle olunca sorun yok ama benim hiç yokk,bi görsensenağlama zaten o kahverengi kısmı varya göğüsün uç etrafı,halkası oda cok küçük benim.ne bilim yaa en kısa zamanda doktora gitmtm lazım diye düşünüyorum...:sm_confused:

hayır benimde cok küçüktü.içine kacıyordu sürekli hatta bazen yan tarafı bile şişiyordu.benimkinin etrafı bile çok açık.ben emzidiysem sende emzirirsin.çocuk meme basıyla alabildiği kadarda memenin etrafını azına alıyor.biraz canın yanıyor ama kremleri var.o emdikce sana meme ucu yapıyor.tabi bebekte emme isteği oluak.bazısı çok isteksiz oluyor.ama sorun olmadı.zorlanmadım mı zorladım ama 2 gün.sonra herseye değer zaten.tabi sen yinede tedbir olarak bi uzmana görün.sağlıakla kal:1hug:

Bence arkadaşım en güzeli meme cerrahisine gitmen işini şansa bırakma bunlar aşama aşama oluyor. Benim anneminkide içerdeydi düşünebiliyormusun doktor muayene ederken bile çıkaramadı. Yani öyleyse asla emziremezsin. Bence olurmu olumsuz bebeğimi emzirmiyimden önce kendi sağlığın için gitmelisin doktora. Doktor içerdeki göğüs uçlarının sürekli nemli havasız kaldığı için çıkartılması gerektiğini söyledi.

canım gebelik hormonları ve bebeğin emmesi orayı büyütür... bebek emince orayı uyarır orada büyür dert etme kendine .. ayrıca eksiklik te ne demek olur mu öle şey hiç canını sıkma bebişin emince inş. gör bak nasıl da büyüyor..a.s.

kızlar benimde öyle gibi
yıllar önce hastanede staj yaparken bi görüneyim hazır hastanedeyken dedim cerrahiye ultrason falan çekilde dr bişey yok hamilelik döneminde çıkar veya çıkmaz dedi
benim çocuğum daha yok ama silikon başlıklar var bebek emmeye devam ediceğini zannetmiyorum

Bence arkadaşım en güzeli meme cerrahisine gitmen işini şansa bırakma bunlar aşama aşama oluyor. Benim anneminkide içerdeydi düşünebiliyormusun doktor muayene ederken bile çıkaramadı. Yani öyleyse asla emziremezsin. Bence olurmu olumsuz bebeğimi emzirmiyimden önce kendi sağlığın için gitmelisin doktora. Doktor içerdeki göğüs uçlarının sürekli nemli havasız kaldığı için çıkartılması gerektiğini söyledi.

yaaa benimkinede bi jinekolog bakmıştı ve hiçbişekilde cıkaramadı:çok üzgünüm:
benim plastik cerrahine gitmemi sölemişti cünkü ne kadar uğrastıysa cıkmamıştı

yani ben hiç emziremicem................:a015:

(gerci daha bekarım,Rabbim önce hayırlı bi evlilik ve bebek vermesi lazım önce,ama eğer bigün bunlar kısmet olursa ben emziremicem... :çok üzgünüm:

yaaa benimkinede bi jinekolog bakmıştı ve hiçbişekilde cıkaramadı:çok üzgünüm:
benim plastik cerrahine gitmemi sölemişti cünkü ne kadar uğrastıysa cıkmamıştı

yani ben hiç emziremicem................:a015:

(gerci daha bekarım,Rabbim önce hayırlı bi evlilik ve bebek vermesi lazım önce,ama eğer bigün bunlar kısmet olursa ben emziremicem... :çok üzgünüm:

Üzülme canım en güzeli doktora git bi baksın belki süt kanallarına zarar vermeyecek şekilde çıkarabilir belki sana başka bir tedavi uygular. Zaten göğüs ucu çıkartma plastik cerrahide yapılıyor ama öyle çokta estetik boyutu yok yarım damakmı dudakmıydı onun ameliyatı gibi düşün. Sen gidipte göğsünü büyütterecek değilsin istersen yaptırırsında.

Unutma önemli olan önce senin sağlığın. Biliyiormusun ben büyük bir rahim amileyatı geçirdim. Asla bebeğim olmayacak sandım. İnanırmısın tek diyeceim şey bebeğim olsunda emzirmesemde olur diye düşünürdüm. Çünkü annelik sadece emzirmek değil tabi oda doğanın bir kanunu ama bunu hiç bir zaman eksiklik görme.

Üzülme canım en güzeli doktora git bi baksın belki süt kanallarına zarar vermeyecek şekilde çıkarabilir belki sana başka bir tedavi uygular. Zaten göğüs ucu çıkartma plastik cerrahide yapılıyor ama öyle çokta estetik boyutu yok yarım damakmı dudakmıydı onun ameliyatı gibi düşün. Sen gidipte göğsünü büyütterecek değilsin istersen yaptırırsında.

Unutma önemli olan önce senin sağlığın. Biliyiormusun ben büyük bir rahim amileyatı geçirdim. Asla bebeğim olmayacak sandım. İnanırmısın tek diyeceim şey bebeğim olsunda emzirmesemde olur diye düşünürdüm. Çünkü annelik sadece emzirmek değil tabi oda doğanın bir kanunu ama bunu hiç bir zaman eksiklik görme.

evet canım aslında bu konuda haklısın.meme ucu olupta bebeği olmayan ne kadar cok kadın var,Rabbim öle dert vermesin.ama ne bilim işte insan kendini kötü hissediyo

sanada cok büyük gecmiş olsun hayatım.neden ameliyat oldun?evet rahim ameliyatları önemlidir,şimdi nasılsın iimisn?

Back