• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme ucu çöküklüğü :/ lütfen yardımm

meysa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
281
112
103
Antalya
Merhabalar
öncelikle bu siteye yeni kaydoldum lüften bana yardımcı olabilir misiniz:(
Benim gelişimsel olarak meme ucu çöküklüğüm var. Meme ucum hiç çıkmıyor :/
Doktorada göründüm kanallarda bir sorun yok sadece ilerde bebek oldugunda sıkıntı olur onda da süt sagma makinalarıyla hallolur demişti.
asıl sorunuma gelirsek şu an ciddi bi ilişkim var ve evliliğe dogru gidiyor, aileleri tanıştırma aşamasına geldik.
Bu durumu erkek arkadaşıma söylemeli miyim. Bu zamana kadar bi türlü diyemedim. Nasıl bir tepki vereceğini bilemiyorum.
tamam seviyorsa sorun olmaz diyebilirsiniz ama bu durum yani görüntü açısından hoş degil, sizce bu duruma nasıl bakar? söylemelimiyim ona lüften bi akıl verin :(

bilmesi gerekli mi bilmiyorum. sonra sorun olur diye endişeleniyorum sadece.
zaten nasıl diyecegimide bilmiyorum

Söylemene gerek yok gibi düşünüyorum ama sen bilirsin icini kemirip duruyosa söyle e bakiyim nasılmis derse oda var

: )
Derdinizin bu olduğuna sevindim desem..
Birden yeni ortaya çıkan bir durum sanıp, endişeyle açtım konunuzu.

benim de vardı.hatta oğlum doğunca ağzına alamadı,teyzem o zamanlar ip sarmıştı:27: ve oğlum emdikçe çıktı zamanla:34:

bilmesi gerekli mi bilmiyorum. sonra sorun olur diye endişeleniyorum sadece.
zaten nasıl diyecegimide bilmiyorum

Söylemene gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü nasıl bir şey olduğuna dair benim.bile fikrim yoktu şuan konunu okuyana dek..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

yok o kadarını diyecek biri degil zaten öyle olsa evliliği düşünmezdim onunla ama bu çok özel bi konu bilemedim ondan.

O zaman söyleme yani dikkatini oraya çekme sende normalmis gibi davran gercekten bi çok kadinda var bebegin oldugunda düzelir

Merhabalar
öncelikle bu siteye yeni kaydoldum lüften bana yardımcı olabilir misiniz:(
Benim gelişimsel olarak meme ucu çöküklüğüm var. Meme ucum hiç çıkmıyor :/
Doktorada göründüm kanallarda bir sorun yok sadece ilerde bebek oldugunda sıkıntı olur onda da süt sagma makinalarıyla hallolur demişti.
asıl sorunuma gelirsek şu an ciddi bi ilişkim var ve evliliğe dogru gidiyor, aileleri tanıştırma aşamasına geldik.
Bu durumu erkek arkadaşıma söylemeli miyim. Bu zamana kadar bi türlü diyemedim. Nasıl bir tepki vereceğini bilemiyorum.
tamam seviyorsa sorun olmaz diyebilirsiniz ama bu durum yani görüntü açısından hoş degil, sizce bu duruma nasıl bakar? söylemelimiyim ona lüften bi akıl verin :(

Bir an korktum başlığı görünce allah başka dert vermesin...
Biraz daha ilişkiniz ilerleyince belki üstü örtülü fikrini sorabilirsiniz.
Dış görünüş seninn için ne kadar önemlidir den lafı getirip dolaylı yoldan söyle
Çok dert ederse estetik diye bir şey var ama sırf bu sebeple de sizi istemeyecekse defolsun gitsin...sanki kendisi mükemmel de..

Durduk yere "biliyo musun benim meme ucum çökük" diyemezsin.
Ne gerek var, çok büyük bir kusur mu ki bu? Kaldı ki kusurlarınla kabul edilmeyeceğin bir ilişkinin kime ne faydası olabilir... Dert etme, bence erkek arkadaşın da dert etmeyecektir.

Kizlar mesela gogus ucu top gibiya bizde o ice cökük misal benim cok nadir cikar o da kucucuk. Anneme sordum o da hamile kalinca duzeliyo demisti. Uc yillik iliskim var hic aklima gelmedi adama bunu diyeyim falan kusur olarak gormuyorum sahsen derdim yok bunu mu takicam.

benim de vardı.hatta oğlum doğunca ağzına alamadı,teyzem o zamanlar ip sarmıştı:27: ve oğlum emdikçe çıktı zamanla:34:

gerçekten mi
benim o ilk ergenlik zamanın da gögüs ucuna yakın yerde küçük bi enfeksiyon oluşmuştu iltihaplanma.
daha sonra geçti ama ona baglı olarak meme ucu çıkmadı. drye gittim enfeksiyondan dolayı gelişimi engellenmiş demişti.

soylerseniz onemli bi sey sanar bence. bunun esiniz icin nasil bi sorun teskil etcegini anlayamadim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back