• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme ucu çöküklüğü :/ lütfen yardımm

sevgilinize böyle bir şeyi söylerseniz o ciddi bir şey sanıp olayı büyütecek ve göğsünüzü gördüğü zaman da ön yargıyla yaklaşacak.benim de öyleydi farkında bile değildim.hamileliğimde dikkatimi çekti,doğurunca bebek ememediği için 9 ay boyunca aparat kullandım o sayede çıktı.yani aparatla emzirince çıkıyor.he bu arada bu aparatı alacağım zaman eşime dedim'benim meme ucum yokmuş bebek ememiyor' diye,o da ben söyleyince bir an kafasına dank etti ve 'aaa hakkaten senin memeler tost makinesine basılmış gibiydiler'dedi :52: :52: yani ben demesem anormalliğin farkında bile olmayacaktı.sen de sakın söyleyip de adamı işkillendirme.ilerde de bebek olunca ememeyecek durumda olursa kesinlikle o aparatlardan kullan.sonra ameliyat olmuş gibi olur :34:

Cok merak ettim emzirmeden sonra gogus ucunuz kaldi mi yoksa geri tost mu oldu:))) Benim de oyle de sevgili, es vsden once ileride bebek emzirme olayini dusunuyorum.

Cok merak ettim emzirmeden sonra gogus ucunuz kaldi mi yoksa geri tost mu oldu:))) Benim de oyle de sevgili, es vsden once ileride bebek emzirme olayini dusunuyorum.

e tabi emzirdiğim zamanlardaki kadar olmasa da, meme ucu olan kadınlar kadar benimki de var :17: emzirmeyi bırakalı 5 yıl olduğu halde.şimdi de hamileyim inşaallah bunu direkt emzirebilirim diye düşünüyorum.

e tabi emzirdiğim zamanlardaki kadar olmasa da, meme ucu olan kadınlar kadar benimki de var :17: emzirmeyi bırakalı 5 yıl olduğu halde.şimdi de hamileyim inşaallah bunu direkt emzirebilirim diye düşünüyorum.

Ya şu aparatı çocuk yokken kullansakta işe yaramaz mı :D

yarın olsa da beklenen gün olmaz

Oh iyi bari annemin de oyle olmus genetik herhalde:/ saglikli bi'sekilde kavusun insallah bebeginize:)

Merhabalar
öncelikle bu siteye yeni kaydoldum lüften bana yardımcı olabilir misiniz:(
Benim gelişimsel olarak meme ucu çöküklüğüm var. Meme ucum hiç çıkmıyor :/
Doktorada göründüm kanallarda bir sorun yok sadece ilerde bebek oldugunda sıkıntı olur onda da süt sagma makinalarıyla hallolur demişti.
asıl sorunuma gelirsek şu an ciddi bi ilişkim var ve evliliğe dogru gidiyor, aileleri tanıştırma aşamasına geldik.
Bu durumu erkek arkadaşıma söylemeli miyim. Bu zamana kadar bi türlü diyemedim. Nasıl bir tepki vereceğini bilemiyorum.
tamam seviyorsa sorun olmaz diyebilirsiniz ama bu durum yani görüntü açısından hoş degil, sizce bu duruma nasıl bakar? söylemelimiyim ona lüften bi akıl verin :(

bendede var bası var ama içinde fakat esime söylemedim. yani kendinizi niye söylemek zorunda hissediyorsunuz. cok sükür esimde hiç sorun etmedi ama emzirirken süt cabuk kesiliyo bol olmuyor ama bende bu aralar görünüm acısından kendi düşüncemle rahatsız oluyorum bakalım belki tedavi olurum.

Son düzenleme:
Söylenecek kadar önemli değil bence, üşüdüğünde filan sertleşme olmuyor mu hiç. Benim de çöküktü çoğu zaman sadece üşürsem sertleşirdi evlendikten sonrs çıktı

benim de vardı.hatta oğlum doğunca ağzına alamadı,teyzem o zamanlar ip sarmıştı:27: ve oğlum emdikçe çıktı zamanla:34:

Ağrımadi mi? Zor oldu mu emzirirken

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Soylemene gerek yok.ortada soyleyecek bir sorun yok eger soylersen durup dururken kendini sorunlu gibi gosterirsin
Bu bendede vardi dogumdan sonra daha dogrusu emzirdikren sonra gogus uclarim cikti
Kafana takma boyle seyleri..

Yok artıkkkkkkkk :53: Neden bilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz anlamıyorum. Hem ne diyeceksin şeyy aşkım yaa benim göğüslerimin ucu çökük aslında doktorada gittim sorun yok dedi ama sence sorun olur mu? mu diyeceksin adama :27:

bilmesi gerekli mi bilmiyorum. sonra sorun olur diye endişeleniyorum sadece.
zaten nasıl diyecegimide bilmiyorum

canım benim görünümü nasıl bilemiyorum ama vucutta gecmeyen yara iz felan varsa karsı tarafa söylenmesi gerekiyo diyolar sonra eşler birden görüp tiskinmesin diye böyle olaylar yasanmıs cünkü ama sizinki öyle bişeymi bilmiyorum tabi

Merhabalar
öncelikle bu siteye yeni kaydoldum lüften bana yardımcı olabilir misiniz:(
Benim gelişimsel olarak meme ucu çöküklüğüm var. Meme ucum hiç çıkmıyor :/
Doktorada göründüm kanallarda bir sorun yok sadece ilerde bebek oldugunda sıkıntı olur onda da süt sagma makinalarıyla hallolur demişti.
asıl sorunuma gelirsek şu an ciddi bi ilişkim var ve evliliğe dogru gidiyor, aileleri tanıştırma aşamasına geldik.
Bu durumu erkek arkadaşıma söylemeli miyim. Bu zamana kadar bi türlü diyemedim. Nasıl bir tepki vereceğini bilemiyorum.
tamam seviyorsa sorun olmaz diyebilirsiniz ama bu durum yani görüntü açısından hoş degil, sizce bu duruma nasıl bakar? söylemelimiyim ona lüften bi akıl verin :(

Fazla endişelenmişsin bana kalırsa aynı durum bendede var doğuştan eşime birlikteyken hiç söylemedim evlenince gördü bir kez de bir şey demedi konusu bile olmadı bu arada size şurada katılıyorum gerçekten rahatsız edici bir durum :37:

canım buyuk bır eksıklık degıl kı bu kadar kafana takıyorsun
meme ucu olan ınsan bıle sut verırken enfeksıyon kapabılıyor
meme ucu yok oluyor
doktorun dedıgı gıbı dagma makınası ıs gorur
hatta bebege bıle verebılırsın ucsuz olara

Benimkide öyle ama sorun olarak görmedk hiç kzm oldu emzremedm sağma yerine eczaneden silikon göğüs ucu aldm 5liraya:)))))) çok rahat normal emzryorum.bu sorun deglki.oyleyse ucu çok büyük olanlarda benmki çok büyükmü desn evlenmeden.kim onu sorun edeblrki.göğüs ucun çökükmüş neden söylemedn mi der hayr. Rahat ol ve bi sorunmus gbi dert etme

canım benim görünümü nasıl bilemiyorum ama vucutta gecmeyen yara iz felan varsa karsı tarafa söylenmesi gerekiyo diyolar sonra eşler birden görüp tiskinmesin diye böyle olaylar yasanmıs cünkü ama sizinki öyle bişeymi bilmiyorum tabi

yok öyle anormal bi durum yok sadece ucu cıkmamış içinde. zaten tereddütüm sizin dedigininz gibi birşey olur mu diye idi.

Fazla endişelenmişsin bana kalırsa aynı durum bendede var doğuştan eşime birlikteyken hiç söylemedim evlenince gördü bir kez de bir şey demedi konusu bile olmadı bu arada size şurada katılıyorum gerçekten rahatsız edici bir durum :37:

evet rahatsız edici bir durum ama alıştım bana garip gelmiyor artık da :61: başkası bu konuya nasıl bakar bilemem

canım buyuk bır eksıklık degıl kı bu kadar kafana takıyorsun
meme ucu olan ınsan bıle sut verırken enfeksıyon kapabılıyor
meme ucu yok oluyor
doktorun dedıgı gıbı dagma makınası ıs gorur
hatta bebege bıle verebılırsın ucsuz olara

evet haklısınız Allah başka dert tasa, dermansız dert vermesin

Kızlarrr tek tek hepinize çok teşekkür ederim ya gerçekten içimi rahattatınız :81:

evet rahatsız edici bir durum ama alıştım bana garip gelmiyor artık da :61: başkası bu konuya nasıl bakar bilemem

için rahat olsun canım bence birlikte olduğun adama söylemene gerek yok bana kalırsa durduk yere kafasını bulandırma aç bakayım demesin :1::1:

Ilahi yahu bu muydu dert?
dunden beri gorup hastalikla alakali herhalde okuyup moralimi bozmayayim diye acmiyordum konuyu.
hic soylenecek sey mi o?
ve de hic sorun olacak sey mi kafaya takmana üzüldüm.
Sanirim ayni sey bende de var.
sadece usuyunce cikar uclari.
kizimi emziremedigim zaman farkina varmistim ben de.
Bak hala sanirim diyorum emin bile değilim.
Iceri dogru nu giriyor? Benim dümdüz.
Evlendigim zaman da vucudumda en guvendigim yerim goguslerimdi acikcasi.
hic boyle bir seyin farkina varmadim.
dogumdan sonra portledi memeler bence asil sorun o:27:

Ilahi yahu bu muydu dert?
dunden beri gorup hastalikla alakali herhalde okuyup moralimi bozmayayim diye acmiyordum konuyu.
hic soylenecek sey mi o?
ve de hic sorun olacak sey mi kafaya takmana üzüldüm.
Sanirim ayni sey bende de var.
sadece usuyunce cikar uclari.
kizimi emziremedigim zaman farkina varmistim ben de.
Bak hala sanirim diyorum emin bile değilim.
Iceri dogru nu giriyor? Benim dümdüz.
Evlendigim zaman da vucudumda en guvendigim yerim goguslerimdi acikcasi.
hic boyle bir seyin farkina varmadim.
dogumdan sonra portledi memeler bence asil sorun o:27:

Evet içerde sanırım göremiyorum ki :44:
Ayy canım dogal silikonlu olmuş işte pörtleyince daha ne :P :27:

Back