• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme ucu çöküklüğü :/ lütfen yardımm

Bunu sorun etmeyin bence. Çoğu kadında olan bir durum. Sanırım süt kanallarının kısa olmasıyla alakalı. Ama ileride çocuk düşünüyorsanız zaten yavaş yavaş düzeliyormuş. Erkekler çok mu kusursuz Allah aşkına :ssz:

benim de bi tanesi çöküktü çok zor emzirdim ilk bebeğimi ama pompadan sonra da emzirmeden sonrada düzelmedi. sonra avent niplette diye bi ürün buldum aldım kullandım kesin çözüm oldu bidaha da içine kaçmadı

Ben olsam söylerim ne var ki bunda.
Ki benim de çıkık değil mesela.
Ama gerçekten erkekler buna takmıyor hiç.
Buna inanabilirsin.

Ama mesela ben rahat etmem diye düşünerek ameliyat olacağım.
Süt kanallarım kısa. Yani zaten çocuğum olsa süt veremem kolay kolay.
Acı çekerim. O yüzden önce güzellik geliyor benim için.

Kızlar neleri kendinize dert ediyorsunuz? keyfinize bakın . Buadamları okadar takıp havaya sokmayın . Akıllı olun . Okadarcık şeyden sorun çıkaracak adama yolu gösterin Yarın hamile olduğunuzdada göbegin var göğsün buyüdü ,der. kafanıza takmayın.Bunu 21 yıllık deneyimle yazıyorum .

Once boyle biseyi sorun olarak gormeyi birak ki soyleyecek bisey kalmasin. Cunku yok ne kadar gereksiz boyle biseyi paylasmak. Keyfine bak takma
erkekler hic bir sorun yoksa bile sen kendinde biseyi sorun olarak gorursen onu kusur gibi gorurler. Atiyorum evlendikten sonraki diyalog:
niye boyle diye sorsa bile
senin ne varki bicok insanin boyle diyip gecistirmen lazim. Bosuna uzme kendini

Ben bebeğim doğup emziremeyene kadar böyle bir sorunum olduğunun farkinda bile degildim, evleneceğim kişiye söylemek söyle dursun☺. Ama keske farkinda olsaydim da dogumdan once caresine baksaydim. Oğlum bu yüzden anne sütü alamadı. Bunun için geliştirilmiş aletler var, bir gün hamile olursaniz inşallah, mutlaka önlemini alın. Sevgiler.

Ben bebeğim doğup emziremeyene kadar böyle bir sorunum olduğunun farkinda bile degildim, evleneceğim kişiye söylemek söyle dursun☺. Ama keske farkinda olsaydim da dogumdan once caresine baksaydim. Oğlum bu yüzden anne sütü alamadı. Bunun için geliştirilmiş aletler var, bir gün hamile olursaniz inşallah, mutlaka önlemini alın. Sevgiler.
benim de göğüs ucum yok gibi .
ne kullanmamı ya da ne yapmamı önerirsiniz.
arkadaşım mağdur oldu emzirmede de bende olmak istemiyorum.

Arkadslar avent nipletteyi hngi intrnet adresnden siparis ettnizz

Back