• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme ucu çöküklüğü :/ lütfen yardımm

Hayatım.. Söylenir mi böyle şey ilerde görür zaten :D hiç sıkıntı yapma bebegin olduğu zaman emin ol çıkacaktir onlar :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimki de çökük yani bazen çıkıyor bi kaç dakika sonra tekrar gidiyor.Bunun estetik harici tedavisi yok mu hiç:o

yarın olsa da beklenen gün olmaz

Kizlar mesela gogus ucu top gibiya bizde o ice cökük misal benim cok nadir cikar o da kucucuk. Anneme sordum o da hamile kalinca duzeliyo demisti. Uc yillik iliskim var hic aklima gelmedi adama bunu diyeyim falan kusur olarak gormuyorum sahsen derdim yok bunu mu takicam.

benim düzelir mi bilmiyorum cocuk oldugunda , ondan korkum birazdan.
cunku benm ilk gelişim zamanlarında meme başına yakın bi yerde gecirdiğim enfeksiyondan dolayı çıkmadı. şimdi bilmiyorum ondan.
erkek arkadasımla evlilik aşamasına geldiğimiz için takmaya basladım birazda

Benimki de çökük yani bazen çıkıyor bi kaç dakika sonra tekrar gidiyor.Bunun estetik harici tedavisi yok mu hiç:o

yarın olsa da beklenen gün olmaz

estetik ameliyatlarını duydum ama çogunda süt kanalları kesiliyormuş sanırım. riskli bi durum yani :/

soylerseniz onemli bi sey sanar bence. bunun esiniz icin nasil bi sorun teskil etcegini anlayamadim.

ya bilmiyorum ki karşı taraf takar mı bu durumu ondan dedim
sonucta evlilik :/

Hayatım.. Söylenir mi böyle şey ilerde görür zaten :D hiç sıkıntı yapma bebegin olduğu zaman emin ol çıkacaktir onlar :)

söylemeyeyim demi o zaman
artık ilerde begenmezsede ............. bilemiyorum :/
bunun için baştan söyleyeyeyim kabul ediyorsa evlensin diye düşünmüştüm ama seviyorum ya onu kaybetmekte istemiyorum:(
hoş zaten bunun için kaybedeceksem de yapacak birşey yok kendi bilir

Bir an korktum başlığı görünce allah başka dert vermesin...
Biraz daha ilişkiniz ilerleyince belki üstü örtülü fikrini sorabilirsiniz.
Dış görünüş seninn için ne kadar önemlidir den lafı getirip dolaylı yoldan söyle
Çok dert ederse estetik diye bir şey var ama sırf bu sebeple de sizi istemeyecekse defolsun gitsin...sanki kendisi mükemmel de..[/QU

hmm bi agzını arayayım o zaman.
ya tabi sırf bu yüzden gidecekse yolunda duramam tabi ama böyle bi neden yuzunden de ayrılmak istemiyorum:( bir yıldır konusuyoruz emek verdik.

Söylemene gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü nasıl bir şey olduğuna dair benim.bile fikrim yoktu şuan konunu okuyana dek..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

insan kendini eksikmiş gibi hissediyor ne bileyim ondan düşüne düşüne filozof olucam

insan kendini eksikmiş gibi hissediyor ne bileyim ondan düşüne düşüne filozof olucam

Bence söylenecek bir durum değil...

ama ilk gece falan bu yüzden utanip kendini skntya sokacaksan uzuleceksen önceden söyleyip kafani rahat tutman daha iyi olur ikiniz icinde

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Söylemene gerek yok gibi düşünüyorum ama sen bilirsin icini kemirip duruyosa söyle e bakiyim nasılmis derse oda var

Allah ım ya hiç güleceğim yoktu alemsiniz :)) konu sahibine gelince bugün meme ucunu kafaya takan adam yarın "aa senin gözünün üstünde kaşın mı vardı" bbıdıdı...gibi bi söylemle karşına çıkarsa hiç şaşma.Sakın olumsuz yönlerini karşındakinin gözüne sokmaya çalışma..Sen gösterdikçe o olmayan kusurlarını bile görmeye başlar senin öz güvensizliğin sayesinde.Bu onu niye ilgilendirsin ki .hem meme ucuna varana kadar..bu kadar kıla tüye takılmayın bence.Sonra çok pişman olursunuz bu takıntınız yüzünden.Siz olumlu yönlerini ortaya çıkarmaya bakın derim ;)

Estetik acidan kötü olduğunu kabul ediyorum :confused:. Ama söylemek de zor yani bence en mantıklısı evlendikten sonra estetik yaptırman o zaman eğer sorun yaparsa.Ben bi kaç yıl sonra evlensem de evlenmesem de çaresine bakmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Hastalik gibi bir sorun yoksa ne estetiği yada ne utanmasi? Göğsü olmayan o kadar insan var hastalik nedeniyle kaybeden sen ucu yok diye dertleniyosun :) yanlis anlama sakin buyutecek birsey yok diye yaziyorum :)
Benim kuzeninminde boyleydi cocuk sahibi olunca bebek ememedi ilk baslarda tek sorun o oluyo herkeste cikik olacak diye bisi yok ki :)
Ayrica bi eksiklik olarak gorme sevgiline de anlatacak bisi yok bence adam eksiklik gibi gormesin bu durumu oldugu gibi kabullensin. :)

Bunu kusur gibi gorup adama soylersen o da dikkatle bakar kusur olarak gorur elbet. Her sey bitti o mu kaldi ayrica ne diyeceksin "seyy benim memem var ama ucu cokuk sorun olur mu senin icin" falan? Denmez yani.

teşekür ederim arkadaşlar ya iyi ki varsınız yorumlarınız için sag olun.
Bi nebzede olsa yüreğime su serpildi :61:

Bunu kusur gibi gorup adama soylersen o da dikkatle bakar kusur olarak gorur elbet. Her sey bitti o mu kaldi ayrica ne diyeceksin "seyy benim memem var ama ucu cokuk sorun olur mu senin icin" falan? Denmez yani.

evet denmez ama bilmesi gerekli mi ondan ikilemde kalmıştım

Son düzenleme:
ya ben tek bende var bu sorun sanıyordum :/ insana bi eksiklikmiş gibi geliyor ama elimde olan birşey olsa keşke

bir çok kadında görülen bir şey ki,geçen günlerde tv programında bebek bakımıyla ilgili bir dr ,meme ucu çökük olan kadınlar için bebeklrin emmesini kolaylaştıran bir aparat gösteriyordu.çok kişide var ki böyle ihtiyaç hissedilmiş üretilmiş.

Allah ım ya hiç güleceğim yoktu alemsiniz :)) konu sahibine gelince bugün meme ucunu kafaya takan adam yarın "aa senin gözünün üstünde kaşın mı vardı" bbıdıdı...gibi bi söylemle karşına çıkarsa hiç şaşma.Sakın olumsuz yönlerini karşındakinin gözüne sokmaya çalışma..Sen gösterdikçe o olmayan kusurlarını bile görmeye başlar senin öz güvensizliğin sayesinde.Bu onu niye ilgilendirsin ki .hem meme ucuna varana kadar..bu kadar kıla tüye takılmayın bence.Sonra çok pişman olursunuz bu takıntınız yüzünden.Siz olumlu yönlerini ortaya çıkarmaya bakın derim ;)

Iste aslinda konu sahibinin dikkatini çekmek icin oyle söyledim hic gerek yok takilmaya bebeği oldugunda kendiliginden düzelecek zaten adamin kafasini kurcalayacak gereksiz yere

sevgilinize böyle bir şeyi söylerseniz o ciddi bir şey sanıp olayı büyütecek ve göğsünüzü gördüğü zaman da ön yargıyla yaklaşacak.benim de öyleydi farkında bile değildim.hamileliğimde dikkatimi çekti,doğurunca bebek ememediği için 9 ay boyunca aparat kullandım o sayede çıktı.yani aparatla emzirince çıkıyor.he bu arada bu aparatı alacağım zaman eşime dedim'benim meme ucum yokmuş bebek ememiyor' diye,o da ben söyleyince bir an kafasına dank etti ve 'aaa hakkaten senin memeler tost makinesine basılmış gibiydiler'dedi :52: :52: yani ben demesem anormalliğin farkında bile olmayacaktı.sen de sakın söyleyip de adamı işkillendirme.ilerde de bebek olunca ememeyecek durumda olursa kesinlikle o aparatlardan kullan.sonra ameliyat olmuş gibi olur :34:

Canim, bu bir sorun veya kusur degil ki hic uzulme. Benim de bir tanesinin ucu her zaman cikmiyor. Esim de o mememe "muhafazakar meme" ismini koydu. Her soylediginde katila katila guluyorum. :) sorun saymiyor yani. Diger arkadaslarin dedigi gibi kusurum var, boyle boyle dersen hakikaten kusur oldugunu dusunur. Bu cogu kadinda olan bir seymis ki sadece emzirme doneminde bir sikinti yaratiyormus ama cozumu de varmis. Hic kafana takacagin bir sey degil.

Adamın belki de fark etmeyeceği bir şeyi zorla aklına düşürmeye ne gerek var..
Bu yüzden evlenmekten vazgeçmeyeceğine göre, söylemeye gerek yok. :52:

Back