Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar mesela gogus ucu top gibiya bizde o ice cökük misal benim cok nadir cikar o da kucucuk. Anneme sordum o da hamile kalinca duzeliyo demisti. Uc yillik iliskim var hic aklima gelmedi adama bunu diyeyim falan kusur olarak gormuyorum sahsen derdim yok bunu mu takicam.
Benimki de çökük yani bazen çıkıyor bi kaç dakika sonra tekrar gidiyor.Bunun estetik harici tedavisi yok mu hiç
yarın olsa da beklenen gün olmaz
soylerseniz onemli bi sey sanar bence. bunun esiniz icin nasil bi sorun teskil etcegini anlayamadim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayatım.. Söylenir mi böyle şey ilerde görür zaten hiç sıkıntı yapma bebegin olduğu zaman emin ol çıkacaktir onlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir an korktum başlığı görünce allah başka dert vermesin...
Biraz daha ilişkiniz ilerleyince belki üstü örtülü fikrini sorabilirsiniz.
Dış görünüş seninn için ne kadar önemlidir den lafı getirip dolaylı yoldan söyle
Çok dert ederse estetik diye bir şey var ama sırf bu sebeple de sizi istemeyecekse defolsun gitsin...sanki kendisi mükemmel de..[/QU
hmm bi agzını arayayım o zaman.
ya tabi sırf bu yüzden gidecekse yolunda duramam tabi ama böyle bi neden yuzunden de ayrılmak istemiyorum bir yıldır konusuyoruz emek verdik.
Söylemene gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü nasıl bir şey olduğuna dair benim.bile fikrim yoktu şuan konunu okuyana dek..
###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###
söylemeyeyim demi o zaman
insan kendini eksikmiş gibi hissediyor ne bileyim ondan düşüne düşüne filozof olucam
Söylemene gerek yok gibi düşünüyorum ama sen bilirsin icini kemirip duruyosa söyle e bakiyim nasılmis derse oda var
Bunu kusur gibi gorup adama soylersen o da dikkatle bakar kusur olarak gorur elbet. Her sey bitti o mu kaldi ayrica ne diyeceksin "seyy benim memem var ama ucu cokuk sorun olur mu senin icin" falan? Denmez yani.
ya ben tek bende var bu sorun sanıyordum :/ insana bi eksiklikmiş gibi geliyor ama elimde olan birşey olsa keşke
Allah ım ya hiç güleceğim yoktu alemsiniz :)) konu sahibine gelince bugün meme ucunu kafaya takan adam yarın "aa senin gözünün üstünde kaşın mı vardı" bbıdıdı...gibi bi söylemle karşına çıkarsa hiç şaşma.Sakın olumsuz yönlerini karşındakinin gözüne sokmaya çalışma..Sen gösterdikçe o olmayan kusurlarını bile görmeye başlar senin öz güvensizliğin sayesinde.Bu onu niye ilgilendirsin ki .hem meme ucuna varana kadar..bu kadar kıla tüye takılmayın bence.Sonra çok pişman olursunuz bu takıntınız yüzünden.Siz olumlu yönlerini ortaya çıkarmaya bakın derim