- 22 Haziran 2020
- 920
- 748
- 18
- 34
- Konu Sahibi semiramis1990
Arkadaslar gögüs uclarım 3 4 gündür acıyor ama sadece uçlar. Daha önce bat a yakın olmazdı hic agrı sızı reglime 8 gün var bu kadar erken belirti olabilir mi umutlanmalı mıyım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım sadece aylardır hiç böyle gögüs ucu acıması yasamamıstm o yuzden umutlandm acıkcası. Gögslerim ne hassaslasır nede acırdı ucları böyle bi belirti yaşaynca acaba dedim daha 7 gün var adetime Hayalim2121Hamileliğin en büyük belirtisi adet gecikmesi maalesef. Bir de adete yakın göğüslerde hassasiyet oluyor. Hamilelik belirtileriyle adet belirtileri çok benziyor. Adetiniz gecikirse bir test yapın şimdi kendinizi umutlandırmayın
Benimde adetime 7 8 gün kala göğüs ucu ağrısı vardı sızlıyordu adeta hamileymisim ondan bir hafta sonra gittim keseyi içinde nokta kadar bebeği gördümEvet canım sadece aylardır hiç böyle gögüs ucu acıması yasamamıstm o yuzden umutlandm acıkcası. Gögslerim ne hassaslasır nede acırdı ucları böyle bi belirti yaşaynca acaba dedim daha 7 gün var adetime Hayalim2121
Ayy ne güzel canm hayırlı olsun.. etrafında yada gögsmün kendiisnde agrı yok sadece ucları ama yara olmus gibi acıyo yumurtlamadan sonra basladı canm.önceden olmuyodu cok yoklardım. Bu 6.ayımız bebis istemekte. O yuzden en belirgin özellik gögüs derler her ay bakardm gögüslerime ne agrı ne sızı olmazdı hic. Simdi yumurtlamadan sonra gögüs uclarımda yara olmus gibi acımaya basladı acaba dedim o yuzdenBenimde adetime 7 8 gün kala göğüs ucu ağrısı vardı sızlıyordu adeta hamileymisim ondan bir hafta sonra gittim keseyi içinde nokta kadar bebeği gördüm
Canım vala bende çok dikkat ediyordum o ay uçları ağrıyor sızlıyordu ama üstüne görme falan hiç yaşamadım bu güne kadar en ufak bir lekelenme dahi yaşamadım yani her hamilelik insanın kendi yapısına göre ben o ay diyordum hamileysem ara kanama olurdu bir sürü şey akıntım olurdu diyordum megersem hamileymisimAyy ne güzel canm hayırlı olsun.. etrafında yada gögsmün kendiisnde agrı yok sadece ucları ama yara olmus gibi acıyo yumurtlamadan sonra basladı canm.önceden olmuyodu cok yoklardım. Bu 6.ayımız bebis istemekte. O yuzden en belirgin özellik gögüs derler her ay bakardm gögüslerime ne agrı ne sızı olmazdı hic. Simdi yumurtlamadan sonra gögüs uclarımda yara olmus gibi acımaya basladı acaba dedim o yuzden
Yaaa süperrrr ne güzelll cok sevindm canm benim insallah bende yanılmam yaa ama işte hic yasamadıgın bi belirti yasaaynca umutlanıyosn. Diğer aylar hep gögüslerimi yoklardm acıyo mu diye agrı sızı hic yoktu dedim tamam gene olmadı.. bu sefer farklı bide ovulasyon testim cok koyuydu bu ay catlıycak gibi bordoydu cok yogun yumurtlama akıntm oldu değerledirdim. Ondanda biraz umudum.normalde adete 10 gün kala adet sancılarm baslardı smdi sadece degisik kasık batmaları cekilmesi varCanım vala bende çok dikkat ediyordum o ay uçları ağrıyor sızlıyordu ama üstüne görme falan hiç yaşamadım bu güne kadar en ufak bir lekelenme dahi yaşamadım yani her hamilelik insanın kendi yapısına göre ben o ay diyordum hamileysem ara kanama olurdu bir sürü şey akıntım olurdu diyordum megersem hamileymisim
Ben bekarken de ağrırdıArkadaslar gögüs uclarım 3 4 gündür acıyor ama sadece uçlar. Daha önce bat a yakın olmazdı hic agrı sızı reglime 8 gün var bu kadar erken belirti olabilir mi umutlanmalı mıyım ?
Ay inşallah hamilesindir canım az kalmış yakında öğreniriz zaten ama göğüs ucu ağrısı belirti yaniYaaa süperrrr ne güzelll cok sevindm canm benim insallah bende yanılmam yaa ama işte hic yasamadıgın bi belirti yasaaynca umutlanıyosn. Diğer aylar hep gögüslerimi yoklardm acıyo mu diye agrı sızı hic yoktu dedim tamam gene olmadı.. bu sefer farklı bide ovulasyon testim cok koyuydu bu ay catlıycak gibi bordoydu cok yogun yumurtlama akıntm oldu değerledirdim. Ondanda biraz umudum.normalde adete 10 gün kala adet sancılarm baslardı smdi sadece degisik kasık batmaları cekilmesi var
Evet kuzum 7 günüm falan kalıyo yarınla beraber. Haber vericem insallah güzel haberler veririmmmm ins tahminim dogrudur yoksa gerçekten cok hayal kırıklgı yasıyor insan...Ay inşallah hamilesindir canım az kalmış yakında öğreniriz zaten ama göğüs ucu ağrısı belirti yani
O üzüntüyü biliyorum inşallah hamilesindir canım bekliyorum stres yapmaEvet kuzum 7 günüm falan kalıyo yarınla beraber. Haber vericem insallah güzel haberler veririmmmm❤❤ ins tahminim dogrudur yoksa gerçekten cok hayal kırıklgı yasıyor insan...
İnsallah canm benimm haber verecegim insallahO üzüntüyü biliyorum inşallah hamilesindir canım bekliyorum stres yapma
Gögüs uçlarının acıması ama canm ağrısı degil..Ben bekarken de ağrırdı
Göğüs değil ucu zaten. Önce kaşınırdı sonra ağrırdı ama sürekli değil aradaGögüs uçlarının acıması ama canm ağrısı degil..
Anldım canm.. hayırlısı artk AllahtanGöğüs değil ucu zaten. Önce kaşınırdı sonra ağrırdı ama sürekli değil arada
Haberin var mı bilmiyorm ama hamile degilm canm söz vermism haber vericem diye söylemk istedim..O üzüntüyü biliyorum inşallah hamilesindir canım bekliyorum stres yapma
Canım Allah hayırlı evlatlar versin üzülme vardır Allah'ın bi bildiğiHaberin var mı bilmiyorm ama hamile degilm canm söz vermism haber vericem diye söylemk istedim..
Amin insallah canmmAnldım canm.. hayırlısı artk Allahtan