Kaşıntı olmuşmuydu sizdede kaşıdıkça kabarıyorendiselenmeyin. benim ilk ameliyatimin sonrasinda sivilcelenme olmustu gogsumun ustunde. sonra gecti kendiliginden
Geçmiş olsun. umarım tırnaklarla kaşımadınız. yırtılıyo çünkü deri. benimde oldu hatta kurdeşan döktüm ama benimki kas gevşetici kreme alerji yaptı. kremi kestim bitti. çok kaşınınca hafif ılık suyla yıkanın. dikkat edin duş suyunuz sıcağa değil soğuya yakın olacak..avuç içiyle kaşıyın. ama geçecek az sabredin.Arkadaşlar evli ve üç çocuk annesiyim. bir ay önce meme silikonu taktırdım. Her şey çok güzel mentör marka 300cc kas üstü meme altı kesisi ile silikon takıldı. Ama 3 gündür kaşıntı sorunu yaşıyorum. Boyun bölgemde bacaklarımda. Kaşıdıkça kızarıp kabarıyor. Ameliyat Öncesinde de akşamları bacaklarımda kaşıntı sorunu yaşardım ama kabarma ve kızarıklık olmazdı. Şimdi içimi bir korku sardı aceba silikon alerjimi yaptı. Doktorum bu güne kadar yaptığım ameliyatlarda silikon alerjisine rastlamadım ama medikal sütyen alerji yapmış olabilir dedi. Bu sorunu yaşan varmı varsa arkadaşlar neler yaptınız lütfen yardım edin. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim inşallah geçerGeçmiş olsun. umarım tırnaklarla kaşımadınız. yırtılıyo çünkü deri. benimde oldu hatta kurdeşan döktüm ama benimki kas gevşetici kreme alerji yaptı. kremi kestim bitti. çok kaşınınca hafif ılık suyla yıkanın. dikkat edin duş suyunuz sıcağa değil soğuya yakın olacak..avuç içiyle kaşıyın. ama geçecek az sabredin.
Arkadaşlar evli ve üç çocuk annesiyim. bir ay önce meme silikonu taktırdım. Her şey çok güzel mentör marka 300cc kas üstü meme altı kesisi ile silikon takıldı. Ama 3 gündür kaşıntı sorunu yaşıyorum. Boyun bölgemde bacaklarımda. Kaşıdıkça kızarıp kabarıyor. Ameliyat Öncesinde de akşamları bacaklarımda kaşıntı sorunu yaşardım ama kabarma ve kızarıklık olmazdı. Şimdi içimi bir korku sardı aceba silikon alerjimi yaptı. Doktorum bu güne kadar yaptığım ameliyatlarda silikon alerjisine rastlamadım ama medikal sütyen alerji yapmış olabilir dedi. Bu sorunu yaşan varmı varsa arkadaşlar neler yaptınız lütfen yardım edin. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.merhab
Arkadaşlar evli ve üç çocuk annesiyim. bir ay önce meme silikonu taktırdım. Her şey çok güzel mentör marka 300cc kas üstü meme altı kesisi ile silikon takıldı. Ama 3 gündür kaşıntı sorunu yaşıyorum. Boyun bölgemde bacaklarımda. Kaşıdıkça kızarıp kabarıyor. Ameliyat Öncesinde de akşamları bacaklarımda kaşıntı sorunu yaşardım ama kabarma ve kızarıklık olmazdı. Şimdi içimi bir korku sardı aceba silikon alerjimi yaptı. Doktorum bu güne kadar yaptığım ameliyatlarda silikon alerjisine rastlamadım ama medikal sütyen alerji yapmış olabilir dedi. Bu sorunu yaşan varmı varsa arkadaşlar neler yaptınız lütfen yardım edin. Yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle teşekkür ederim. Dermatolojiye gittim. Maalesef benimki bir tür cilt hastalığıymış. Silikon alerji yaptı diye korkmuştum ama doktorum silikon alerjisi değil dedi. İlaç kullanıyorum kaşıntım hafifledi inşallah geçer. Sizede geçmiş olsunMerhaba geçmiş olsun aynı sorunu bende yaşadım korse alerji yaptı 2 gün zor kullandım dr.çıkar dedi düzeldi şimdi ise suwenden aldığım önden çıtçıtlı korse var yumuşak onu kullanıyorum muhtemelen sanada o alerji yaptı
Ben gitmedim zamanla geçti ilk batikon alerjisi dedik sonra bacoban krem vermişti acaba ondanmı dedik sonra korseyi kullanma dedi çıkardım valla salladım geziyomÖncelikle teşekkür ederim. Dermatolojiye gittim. Maalesef benimki bir tür cilt hastalığıymış. Silikon alerji yaptı diye korkmuştum ama doktorum silikon alerjisi değil dedi. İlaç kullanıyorum kaşıntım hafifledi inşallah geçer. Sizede geçmiş olsun
Ne kadar sürede geçti sizin alerjiniz benim hala çok azda olsa devam ediyor. Günde 2-3 defa kızarıklık çıkıyor vücudumda sonra geçiyor ama ben alerji ilaçlarıda alıyorum. Sizin adınıza çok sevindim inşallah benimki de geçer.Ben gitmedim zamanla geçti ilk batikon alerjisi dedik sonra bacoban krem vermişti acaba ondanmı dedik sonra korseyi kullanma dedi çıkardım valla salladım geziyom
Ne kadar sürede geçti sizin alerjiniz benim hala çok azda olsa devam ediyor. Günde 2-3 defa kızarıklık çıkıyor vücudumda sonra geçiyor ama ben alerji ilaçlarıda alıyorum. Sizin adınıza çok sevindim inşallah benimki de geçer.
Tekrar teşekkür ederim ama korseyi çıkartalı 15 gün falan oldu.malesef geçmiyor. Eskisi kadar kalmadı.Hafta içi doktor kontrolüm var. Bakalım ne diyecek.Benim 1 hafta falan sürdü ama sana tavsiyem kullandığın korse falan bi dikkat et neye karşı alerjim var çok fazla ilaç kullanma kortizon içeren bukez kilo alırsın evin içinde bırak açık kalsın takma eğerki silikona karşı alerjin olsaydı ilk ameliyattan sonra deli gibi kaşırnırdın duramazdın zaten ki kullanıla malzeme hipoalerjeniktir
Tekrar teşekkür ederim ama korseyi çıkartalı 15 gün falan oldu.malesef geçmiyor. Eskisi kadar kalmadı.Hafta içi doktor kontrolüm var. Bakalım ne diyecek.
Peki başka ilaç ne kullanıyorsun
Bilmiyordumİnşallah geçer,selectra uyutucu etkisi var o yüzden bağımlısı olmadan kurtulmaya bak derim