- 8 Mayıs 2023
- 7
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi Eyriyahaydin
Çok teşekkür ederim geçici bir süreç ama değilmi bu nefes alamamak çok yoruyor benikas altinda oluyor evet. alisiyorsunuz sonra. simdiden gecmis olsun.
Çok normal daha çok yeni olmuşsunuz konuşurken kesilmek yorulmak derin nefes alamamak hiç biri kalmıyor bir haftaya daha iyi olacaksınızÇok teşekkür ederim geçici bir süreç ama değilmi bu nefes alamamak çok yoruyor beni
Çok teşekkür ederim içime su serptiniz ölüyorum gibi oluyor ne zormuşÇok normal daha çok yeni olmuşsunuz konuşurken kesilmek yorulmak derin nefes alamamak hiç biri kalmıyor bir haftaya daha iyi olacaksınız
Daha tazesin. Böyle durumlar bende de oldu 1 hafta sonra geçti . Elbette minik komplikasyonlar olacaktır. Panik ya da endişe etmene gerek yokMerhabalar 3 gün önce kas altı 300 cc meme silikonu konuldu aşırı ağrım oldu fakat bugün hiç hareket etmeyince ağrım azaldı ara ara batmalar oluyor ama hareket ettiğim an göğüs kafesi ve sırt ağrım çok fazla dayanılmaz derece asıl beni zorlayan nefes problemi bunu yaşayanınız oldumu lütfen yardım edin bana derin bir nefes alamıyorum burnumdan kısa kısa nefes alıyorum ve sık sık nefes nefese kalıyorum konuşurken
Ahahhahahahahah yaaaa vallahi özlendi o süreçİlk hafta konuşurken nefes nefese kalmak normal. Hatta ben gülemiyordumgülünce bile göğüs kafesim batıyor gibi oluyordu. Biraz sabır, hepsi geçiyor. 2-3 hafta sonra çok rahatlayacaksınız.
Ahahhahahahahah yaaaa vallahi özlendi o süreçoldu bitti bile :))
Vallahi kuzum nasıl geçti zaman böyleameliyat olmadan önce burda size sorular sorardım şimdi kendim oldum, iyileştim bile. Vallahi zaman geçip gidiyor, geçmiş unutulup anın tadı çıkartılıyor