meme protezi oldum kizlar çok pismanim

lanet olsun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
25
11
32
Meraba ben 4 gün önce goguslerimi büyütüm ve cok pismanim çok istiyordum amaliyat olmak oldum gün dedimki allah kahretsin ben neyaptim kizlar kanser olma riskim varmıdır doktorlar yok diyo tabi para alana kadar ama bazı doktorlar var olma ihtimali diyorlar pismanim :KK12:bana yardım edin acılarımda war çok pismanim aleminde haberi yok:KK43:

Niye bu kadar panik oldun ki? Henüz meme protezinin meme kanseri yaptığına dair bir bulgu yok. Aksine teşhisi kolaylaştırıyor meme dokusunu öne itip yaydığı için.. Daha 4. gün az sabret, birkaç ay sonra iyi ki yaptırmışım diyeceksin.

Öncelikle geçmiş olsun bende Tikkabilla Tikkabilla aynı fikirdeyim teşhisi kolaylaştırdığını duymuştum benim annem meme kanseri şuanda kemoterapi bitti ışın tedavisine başladı ben risk altında olmama rağmen yaptırdım hiçte pişman değilim korkulacak birşey yok keyfini çıkarmaya bak çok erken ama hepsi geçicek sonuçta :KK66:

Öncelikle geçmiş olsun bende Tikkabilla Tikkabilla aynı fikirdeyim teşhisi kolaylaştırdığını duymuştum benim annem meme kanseri şuanda kemoterapi bitti ışın tedavisine başladı ben risk altında olmama rağmen yaptırdım hiçte pişman değilim korkulacak birşey yok keyfini çıkarmaya bak çok erken ama hepsi geçicek sonuçta :KK66:
Canım annene çok geçmiş olsun. Sen zaten düzenli kontrollerini yaptırmalısın. Olacağı varsa zaten bunun önüne geçemeyiz.

Aynen öyle olacağı varsa olur,üstelik tam bu ameliyata karar verdiğim zaman çıkmıştı annemin hastalığı ama ben pes etmedim ve çok mutluyum:KK76:

Kizlar ya içimi rahatlattiniz allah razı olsun çok sancim war özellikle gece yatarken sol gogusum çok aciyo sizede öyle oldumu bugün doktor bana banyo yap şeffaf şargilari al dedi Wè ben korkuyorum banyo yapmaya ve cok sert goguslerim zamanla düzelir mi kizlar ya

Kizlar ya içimi rahatlattiniz allah razı olsun çok sancim war özellikle gece yatarken sol gogusum çok aciyo sizede öyle oldumu bugün doktor bana banyo yap şeffaf şargilari al dedi Wè ben korkuyorum banyo yapmaya ve cok sert goguslerim zamanla düzelir mi kizlar ya
Şu an zaten taş gibi serttir, 1 yıl boyunca yumuşama devam edecek. Doktorun önerdiği masajları aksatmadan yapın, ben 6 aya kadar masajlarımı yaptım. Sonrasında da ara ara aklıma geldikçe yapmıştım. Şimdi nomal meme kıvamında.. Sancılar olağan şeyler, birkaç ay az da olsa devam edebilir. O konuda endişen olmasın. Herkesin süreci farklı geçebiliyor.

Memenin özellikle bitanesinin ağrımasının sebebi deneme işlerini o göğüste yapmalarından dolayı oluyor diye biliyorum.
Sertliklar zamanla düzelicek şuanda en zor dönemindesin hepsi geçicek merak etme

Sol gogusum çok yanio direnleri aldı gün oldu o günden belli sizilo benim 275ss meme altindan kesip kas altindan koymuş hayattan kopmuş gibiyim birde Okadar da büyük değil birde bu sis hali ini halini hiç dusnemiyorum

Kizlar en önemli soruyu unuttum siz ameliyat olurken doktorunuz ne verdi ben nerden bilcem mesela ben Mentor istedim nerden bilcen Mentor oldunu ameliyattan çıktım bana 2 kutu getirdiler köşeli kitapçık war iki kutuda iki kitapçıklar verdiler Mentor yazio kağıtları yirttilar kutudaki bunları sakla dediler kağıtta 275 ss Mentor falan yazio yuvarlak sn numralar barkodmus guya sizede böyle bişey mi verdiler

Kizlar en önemli soruyu unuttum siz ameliyat olurken doktorunuz ne verdi ben nerden bilcem mesela ben Mentor istedim nerden bilcen Mentor oldunu ameliyattan çıktım bana 2 kutu getirdiler köşeli kitapçık war iki kutuda iki kitapçıklar verdiler Mentor yazio kağıtları yirttilar kutudaki bunları sakla dediler kağıtta 275 ss Mentor falan yazio yuvarlak sn numralar barkodmus guya sizede böyle bişey mi verdiler
Evet, o barkodları saklıyorum ben de..

Evet onlar sertifika hayatın boyunca saklıyacaksın
Memografi falan çektireceğin zaman onların hep yanında olması gerekiyormuş bana dr öyle söylemişti

X