İki farkli hareket var. İlk once gogsu 4 e boldugunuzu dusunun. Ust sag, ust sol , alt sag ve alt sol bolgeye uc parmak ucuyla olabildigince bastirarak (tabiki morarticak kadar degil) ayni noktaya oval hareketle masaj yapiyorsunuz. Sag gogsunuze sol el ile, sol gogsunuze de sag el ile. Her noktaya 1 dk seklinde. 4 bolgeyi bitirdiginizde de minciklama gb bir hareket yapiyorsunuz. Soyleki elinizi actiginizda bas parmak ve karsiliginda diger dort parmak gogsunuzu elinizi dondurerek sikiyorsunuz tam tur. Bu hareket de yine 1 dk. Ben 100 e kadar sayiyordum dk tutmak yerine her hareket icin. Bu son hareket ozellikle olusan kapsulun homojen bir sekilde dagilmasi ve kapsul kontraktorunu engellemesi icin yapiliyormus. Bunu 6 ay boyunca sabah ve aksam olmak uzere gunde iki kez yaptim. Her masaj iki gogse yaklasik 15 dk kadar suruyor. 6 aydan sonra gunde 1e indirdik. Suanda da iki uc gunde bir mutlaka yapiyorum. Sanki yaptikca protezi daha az hissediyordum yani gogus dokumla butunlesiyor. Artik kendi gogsum gb hissetmeye basladim bir suredir.