Meme protezi günlüğüm

10 gün kolaylıkla yeter zaten hastanede 1 gün kalıyorsunuzz sonrası bünyenize kalmış benim 8. Günüm hafif sancılar içinde günlük yaşamımı sürdürüyorum. Ben 8 bin liraya yaptırdım ama indirimli bir fiyattı. Labioplastide oldum onu sigortam karşıladı.
Çok özel değilse sigortaniz bu ameliyatı nasıl karşıladı keyfi estetik te sigorta karşılıyor mu

Ben de Ankara'da yaptırmak istiyorum,okuduğum kadarıyla süreç zorlu görünüyor; Ankara'da Ferruh Bingülü düşünüyorum; başka doktor önerisi olan var mı??

Merhabalar bnde 10 gun once ameliyat oldum ve agrilarim hala var.sag 300 sol 275 cc kas alti..hala tek basima yataktan kalkamiyorum sag gogsumde inanilmaz bi agri var kramp gbi kalkarken icinde birseyler eziliyor gbi bi baski.gogus ucum ayri gogsum ayri agriyor.bu normal mi sizce.

Ben de Ankara'da yaptırmak istiyorum,okuduğum kadarıyla süreç zorlu görünüyor; Ankara'da Ferruh Bingülü düşünüyorum; başka doktor önerisi olan var mı??
Kubilay Özdil i öneririm. Ben dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum kendisine. 1,5 ay geçti. Çok ilgili ve bilgili bir doktor.

Bende de aynı sekılde oluyor ara ara sonra geçiyor, halen bazı yerlerde hissizlik var.. sol taraf kalbe yakın oldugu ıcın daha cok hissediliyor olabilir olarak düşündüm ben kendimce :)

Vücut agırlıga ve protezlere zamanla alısıcak arzum'un dediği gibi bi oturma/alışma süreci bu, hep birlikte güzel günlere insallah..
merhaba, foruma yeni üye oldum ve meme protezi için doktor araştırması yapıyorum, ameliyat ve sonrasını kısaca özetleyebilir misiniz? yazın olmak mantıksız mı olur? iyileşme süreci gerçekten ne kadar sürüyor? bir de diren takılıyor diye okudum bir kaç kişiden siz de böyle bir şey yapıldı mı?

X