- 9 Mayıs 2017
- 279
- 636
- Konu Sahibi Birbulutolsam1
Anladım canim doktorlar konusursun tabi ama dolgun ama dogal dursun diyorsan 250 275 high profil ideal gibi bu ölcülere.Canim göğüs altim 74 cevresi 79 cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canim doktorlar konusursun tabi ama dolgun ama dogal dursun diyorsan 250 275 high profil ideal gibi bu ölcülere.Canim göğüs altim 74 cevresi 79 cm
Aynen doğal durması çok önemli benim icin gideyim bakalım ne diyecek artık inşallahh sıkıntısız atlatırımAnladım canim doktorlar konusursun tabi ama dolgun ama dogal dursun diyorsan 250 275 high profil ideal gibi bu ölcülere.
Çok özel değilse sigortaniz bu ameliyatı nasıl karşıladı keyfi estetik te sigorta karşılıyor mu10 gün kolaylıkla yeter zaten hastanede 1 gün kalıyorsunuzz sonrası bünyenize kalmış benim 8. Günüm hafif sancılar içinde günlük yaşamımı sürdürüyorum. Ben 8 bin liraya yaptırdım ama indirimli bir fiyattı. Labioplastide oldum onu sigortam karşıladı.
Labioplasti genetik bozukluğa giriyor bu yüzden tüm sigortalar ssk ve özel sigortalar bu ameliyatı karşılıyor.Çok özel değilse sigortaniz bu ameliyatı nasıl karşıladı keyfi estetik te sigorta karşılıyor mu
Yani ergenlik ten beri gelişmemiş meme olarak mı geçiyor bu Labioplasti çok soru sordum ama kusura bakmayınLabioplasti genetik bozukluğa giriyor bu yüzden tüm sigortalar ssk ve özel sigortalar bu ameliyatı karşılıyor.
Sakıncası yoksa Dr. İsmi nedir acaba hangi devlet hastanesiAnladım canim doktorlar konusursun tabi ama dolgun ama dogal dursun diyorsan 250 275 high profil ideal gibi bu ölcülere.
Kubilay Özdil i öneririm. Ben dikleştirme ve büyütme ameliyatı oldum kendisine. 1,5 ay geçti. Çok ilgili ve bilgili bir doktor.Ben de Ankara'da yaptırmak istiyorum,okuduğum kadarıyla süreç zorlu görünüyor; Ankara'da Ferruh Bingülü düşünüyorum; başka doktor önerisi olan var mı??
merhaba, foruma yeni üye oldum ve meme protezi için doktor araştırması yapıyorum, ameliyat ve sonrasını kısaca özetleyebilir misiniz? yazın olmak mantıksız mı olur? iyileşme süreci gerçekten ne kadar sürüyor? bir de diren takılıyor diye okudum bir kaç kişiden siz de böyle bir şey yapıldı mı?Bende de aynı sekılde oluyor ara ara sonra geçiyor, halen bazı yerlerde hissizlik var.. sol taraf kalbe yakın oldugu ıcın daha cok hissediliyor olabilir olarak düşündüm ben kendimce :)
Vücut agırlıga ve protezlere zamanla alısıcak arzum'un dediği gibi bi oturma/alışma süreci bu, hep birlikte güzel günlere insallah..