Merhaba arkadaslar yenı uyeyım. Meme büyütme amelıyatı olmayı düşünüyorum. Ankara'da yaşıyorum. Allah korusun ameliyat sonrası süreçte bir sıkıntı çıkarsa eğer kontrole vesaire gitmesi kolay olsun diye Ankara'dan bir doktor olmasını istiyorum. Ama aynı zamanda kadın doktor tercihim. Bunlara ek olarak tabi ennnnn ennn önemsediğim şey hiç belli olmaması protezin. Ele asla gelmemesi, dışardan bakıldığında da belli olmaması. Çok Şeyler istiyorum evet maalesef. Birçok yazı okudum burada. En son Ankara'dan Haldun kamburoğluyla istanbuldan Ayşegül sivri Arasında kaldım. Haldun beyni fıyatı Ayşegül Hanım'ın nerdeyse iki katı. Ancak Haldun beyin yaptığı ameliyatların fotoğraflarına baktım instagramda. Çok çok doğal duruyorlar. Ayrıca sanırım hiç negatif yorum göremedim kendını hakkında. Haldun beyin Ankara'da olması da çok iyi benim için. Ayşegül Hanım'ın fotoğrafları da iyi gözüküyor ama Haldun beyınkılerı daha çok beğendim ben. Ayşegül Hanım'ın da bayan olması ve fiyatı Avantajlı. Sizce me yapmalıyım. Yardımlarınızı beklıyorum.