Meme protezi günlüğüm

Ustte hıc dokum olmadıgı icin high profil kullanmıs doktorum, ama suan gozume cok bombe gibi geliyor.. sizin profil hangisi? Zamanla daha doğal bi görünüme kavusur muyum acaba? Buarada sizin albümünüze bakmak isterim izin verirseniz , sevgilerrr
Ay hatırlayamadım moderate plus mıydı,hıgh profilmiydi yoksa :P
Protez kartıma bakar yazarım tatlım :))
İzliyorum tabi,bak ;)

Kacinci gun sizin benimde buna benzer bir agrim olmuştu sol tarafta sanki protez kemigime dayanmis gibi hissediyordum ama bir kac gune gecti doktorum da söylemişti agrilar yer degistirebilir diye ama geciyor bir kac güne bu sefer baska bir yerin agriyor ama hepsi de zmanla bitecek
BEN 24 MARTTA AYŞEGÜL HANIMA OLMUŞTUM KAS ZARI ALTI

Benim 2. Günüm bugün. Düşündüğümden daha iyiyim ama en kötüsü bana sarılmak isteyen kızıma sarılamamak oldu. Hızla geçecek zor zamanlar inanıyorum...

Bugün 3. Gun yek basima olmasaydim inanin cok daha rahat atlatabilirdim ama malesef tek basimayim sabah kalkmak 20 dakikami aldi ama ondan sonra rahattim simdilik biraz agri var ve arada sesler geliyor mememden bir an once şu surecin bitmesini istiyorum ve gercekten gecemeyecek gibime geliyor yarin kontrolum var daha memeye dokunamiyorum ben bakalim kontrolde ne olacak umarim yarin daha iyi olurum tekrardan yazicam buraya
Merhabalar çok geçmiş olsun arkadaşım be hayırlı olsun yeni cicislerin suan nasılsın ne durumdasin.

Bende cuma günü ameliyat oldum dediğiniz gibi benimde soktorum çok tatlı biriydi bende aynı şekilde güle oynaya gittim en son hatırladğım şey asansöre bindirdiler ameliyathaneye götürmek için orada bi iğne yaptılar sonrasını hatırlamıyorum 1 de girdim 3buçukta çıkmışım uyandığımda sorduğum tek soru gerçekten ameliyattan çıktım mı olmuş ☺️ 1 gün kaldım hastanede ama eve geldiğimde ki yaşadığım acılar ağrılar beni mahvetti hatta pişmanlık derecesine getirdi bugün biraz daha iyiyim benimde 345 cc kas altı koyuldu umarım biran önce düzeliriz geçmiş olsun bu arada ☺️
Size de geçmiş olsun suan nasılsıniz :-)

Benim 2. Günüm bugün. Düşündüğümden daha iyiyim ama en kötüsü bana sarılmak isteyen kızıma sarılamamak oldu. Hızla geçecek zor zamanlar inanıyorum...
Çok geçmiş olsun arkadaşım ve hayırlı olsun. Bende düşünüyorum yaptırmayı agustos gibi. Imkanlar el verirse tabi... nerde oldunuz ameliyatı.

Çok geçmiş olsun arkadaşım ve hayırlı olsun. Bende düşünüyorum yaptırmayı agustos gibi. Imkanlar el verirse tabi... nerde oldunuz ameliyatı.
Teşekkür ederim. Bugün tam 1 hafta oldu. Eğer kafanıza çok takıyorsanız yaptırın derim, çok kolay bir süreç değil ama dayanılmayacak gibi de değil. Ben beylikdüzü Medicana international hastanesinde oldum. Doktorum Necmettin kutlu. Çok tavsiye ettiğim, dünya iyisi bir hekim kendisi.

Teşekkür ederim. Bugün tam 1 hafta oldu. Eğer kafanıza çok takıyorsanız yaptırın derim, çok kolay bir süreç değil ama dayanılmayacak gibi de değil. Ben beylikdüzü Medicana international hastanesinde oldum. Doktorum Necmettin kutlu. Çok tavsiye ettiğim, dünya iyisi bir hekim kendisi.
Ben şehir dışından geleceğim için toplam on günlük bi süre kontroller icin ve ameliyat öncesi görüşme,tahliller vs için yeterli bir süre oluyor mu acaba. Kafama takılan en büyük soru da bu benim. ... ve kaça yaptirdiniz 2017 fiyatları için hiç bilgi sahibi değilim

Kızlaar Allahın izniyle haftaya salı günü benim de ameliyatım var bugün tahlillerim yapıldı kan alındıktan sonra tansiyon düşüklüğü yaşadım resmen bütün gün sürdü sersemlik şimdi kara kara haftaya yaşıcaklarımı düşünüp korkuyorum ama vazgeçmek yok tabikiii:KK200::KK200::KK51::KK51:

Kızlaar Allahın izniyle haftaya salı günü benim de ameliyatım var bugün tahlillerim yapıldı kan alındıktan sonra tansiyon düşüklüğü yaşadım resmen bütün gün sürdü sersemlik şimdi kara kara haftaya yaşıcaklarımı düşünüp korkuyorum ama vazgeçmek yok tabikiii:KK200::KK200::KK51::KK51:
Gözünüz aydın .inşallah hayırlısiyla ameliyati da olup kurtulursunuz :)

Fiyat olarak ne kadar a anlastiniz acaba. Aşağı yukarı kafamda bi fiyat oluşturmak istiyorum bende

Ben şehir dışından geleceğim için toplam on günlük bi süre kontroller icin ve ameliyat öncesi görüşme,tahliller vs için yeterli bir süre oluyor mu acaba. Kafama takılan en büyük soru da bu benim. ... ve kaça yaptirdiniz 2017 fiyatları için hiç bilgi sahibi değilim
10 gün kolaylıkla yeter zaten hastanede 1 gün kalıyorsunuzz sonrası bünyenize kalmış benim 8. Günüm hafif sancılar içinde günlük yaşamımı sürdürüyorum. Ben 8 bin liraya yaptırdım ama indirimli bir fiyattı. Labioplastide oldum onu sigortam karşıladı.

10 gün kolaylıkla yeter zaten hastanede 1 gün kalıyorsunuzz sonrası bünyenize kalmış benim 8. Günüm hafif sancılar içinde günlük yaşamımı sürdürüyorum. Ben 8 bin liraya yaptırdım ama indirimli bir fiyattı. Labioplastide oldum onu sigortam karşıladı.
Çok teşekkür ederim cevapladiginiz için inşallah gün geçtikçe kendinizi daha da ii hissedersiniz. Darısı başıma inşallah :-) size ne çeşit bi silikon takıldı? Kaç cc? Ve nereden takildi? Kusura bakmayın çok soru sordum ama suan araştırma evresinde olduğum için çok fazla merak ettiğim soru var

Çok teşekkür ederim cevapladiginiz için inşallah gün geçtikçe kendinizi daha da ii hissedersiniz. Darısı başıma inşallah :-) size ne çeşit bi silikon takıldı? Kaç cc? Ve nereden takildi? Kusura bakmayın çok soru sordum ama suan araştırma evresinde olduğum için çok fazla merak ettiğim soru var
Bende meme asimetrisi vardı doktorum onu düzeltti bir göğsüme 280 cc takıldı ve alttan takıldı. Diğer göğsüm dikleştirme yapıldı göğüs ucundan girildi ve 200 cc takıldı. Şu an eşit görünüyorlar iyileşme süreci de hızlı. Benim göğüslermiş büyüktü zaten çok büyük olmasından ziyade asimetriği düzeltmesini istedim doktorumdan. Sanırım başarılı da olduk. Umarım siz de istediğiniz sonuçları elde edersiniz. İlk 3 gün zor ama sonrası daha kolay geçiyor. Benim küçük bir kızım var 3. Günden sonra her işimi yapmaya başladım.

Bende meme asimetrisi vardı doktorum onu düzeltti bir göğsüme 280 cc takıldı ve alttan takıldı. Diğer göğsüm dikleştirme yapıldı göğüs ucundan girildi ve 200 cc takıldı. Şu an eşit görünüyorlar iyileşme süreci de hızlı. Benim göğüslermiş büyüktü zaten çok büyük olmasından ziyade asimetriği düzeltmesini istedim doktorumdan. Sanırım başarılı da olduk. Umarım siz de istediğiniz sonuçları elde edersiniz. İlk 3 gün zor ama sonrası daha kolay geçiyor. Benim küçük bir kızım var 3. Günden sonra her işimi yapmaya başladım.
Marka olarak doktorum arion silikon taktı. Yuvarlak. Vücuda en hızlı uyum sağlayan silikon olduğu söyleniyor. Ama bence doktora bağlı.

Kızlar merhaba sırf bu konu için üye oldum.3 gün once meme buyutmw ameliyati oldum.Kas alti 300 cc high profil.Benim neredeyse hic gogusum yoktu.Agrilarım hala çok dr normal dedi.tek basima hareket edemiyorum 6 gun sonra işe baslamam gerek benim gibi olan arkadaslar kac gunde ise dondu?

Back
X