Meme protezi günlüğüm

Gun geçtikçe iyi olacaksin demislerdi cok dogru simdi sadecw günlerim gecsin istiyorum beni yoran sey hep bir tedirginlik icinde yasiyor olmak doktorum bana 1. Ayin dolmasini bekle cok rahatlicaksin dedi 1 ay boyunca agri hep yer degistirebilir çünkü protezler oturuyor dedi bir gün farkli yerde olan agri baska bjr gün farkli yerde oluyor

:KK19:
merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacaj diye
Canım henüz çok yenisin :işsiz: arada batmalar olur, bızt bızzzt diye elektrik çarpmaları olur. Kolay mı :KK19: hepsi geçicek :KK66: ben ameliyata 1-0 önde girdim. Çünkü 6 ay evvelinden foruma üye olup süreç takibi yaptım :KK66: batma, ani sancı, lıkırtı gibi sesler, baskı.... bunlaaaaaar çok normal :KK66:

Geçmiş olsun bende Hasan Bey'e ameliyat oldum.. gercekten cok iyi ve bu konuda güvenilir biri..

Aynı şekilde düz ve yüksek yatmaktan boynum ve sırtım feci sekilde tutuldu. Bu yüzden kambur yürüyorum.

Ben sadece ilk gun kendinim kalkamadım sonra sacımı fln kendim yıkayabildim, herseyi yapıyorum vücud izin verdikce.. Çok şükür hiç ağrım veya acım yok..

Beni tedirgin eden sadece ödemler, su sesi ve sertlik ve gögsümdeki baskı :KK43:

İletişimde olalım en kısa sürede keyfini süreriz umarım.. ❤️

Canım henüz çok yenisin :işsiz: arada batmalar olur, bızt bızzzt diye elektrik çarpmaları olur. Kolay mı :KK19: hepsi geçicek :KK66: ben ameliyata 1-0 önde girdim. Çünkü 6 ay evvelinden foruma üye olup süreç takibi yaptım :KK66: batma, ani sancı, lıkırtı gibi sesler, baskı.... bunlaaaaaar çok normal :KK66:
merhabalar umarım çabuk gecer hiç bişey anlayamadım böyle olunca :KK43:

Aynen bende o korkular yüzünden hic keyfini cikaramadim hala cikaramiyorum 2 haftayi gecti benim gün gectikce daha iyi oluyorum 10. Gunde ise baslamistim ben korkuma ic gudusyle sanirim hep kambur yürüdüm biri carpmasin bir sey olmasin diye duş almak cok rahatlatiyor iyi besleniyorum tek basima kalkabiliyorum yan yatabiliyorum doktor bana hazir oldugun zaman yan yatabilirsin demisti ust tarafta yazmistim yatamiyorum batiyor diye ama dün gece yatabildim cok hafif agri oliyor tabii ama rahatsiz etmiyor suanlik
hangı doktordu sizinki

Geçmiş olsun bende Hasan Bey'e ameliyat oldum.. gercekten cok iyi ve bu konuda güvenilir biri..

Aynı şekilde düz ve yüksek yatmaktan boynum ve sırtım feci sekilde tutuldu. Bu yüzden kambur yürüyorum.

Ben sadece ilk gun kendinim kalkamadım sonra sacımı fln kendim yıkayabildim, herseyi yapıyorum vücud izin verdikce.. Çok şükür hiç ağrım veya acım yok..

Beni tedirgin eden sadece ödemler, su sesi ve sertlik ve gögsümdeki baskı :KK43:

Sizin ne kadar oldu ameliyat olali

Geçmiş olsun,bende Hasan beye ameliyat olmuştum. Hatta sonuçtan memnun kalınca başka operasyonlarda oldum :))
Fotoğraf ekledinizmi,merak ettim sonucunuzu görebilirmiyim?

Korkulu bir evreydi hasan beyle tanıştık cizimler yapti cok espirili ve cok tatli bir doktor gerçekten damardan ilac verdiler kahkahalarla gulerek gitmisim ameliyathaneye ve orda sadece hasan beyi gördüğümü hatirliyorum soylenenlere göre hasan bey sizi seviyorum demisim o da ben de seni seviyorum demis ve ben hooop gittim uyandigimda yatagindaydim hasan beyi gördüm 325 cc dedigini hatirliyorum o gün uyudum uyandim ve cok fazla agrimda yoktu acikcasi
BENIM BİR İKİ GÜNDÜR SOL MEMEMDE Bİ AĞIRLIK VAR ANLAYAMADIM NASIL TARİF EDEYİM BİLEMİYORUM Bİ FAZLALIK OLUŞMUŞTA Bİ AĞIRLIK VAR GİBİ ANLAYAMADIM SÜRECİNİZ NASILDI YARDIM EDİN LÜTFEN 15 GÜN SONRASI NELER YAPTINIZ

Bugün 3. Gun yek basima olmasaydim inanin cok daha rahat atlatabilirdim ama malesef tek basimayim sabah kalkmak 20 dakikami aldi ama ondan sonra rahattim simdilik biraz agri var ve arada sesler geliyor mememden bir an once şu surecin bitmesini istiyorum ve gercekten gecemeyecek gibime geliyor yarin kontrolum var daha memeye dokunamiyorum ben bakalim kontrolde ne olacak umarim yarin daha iyi olurum tekrardan yazicam buraya
BENIM BİR İKİ GÜNDÜR SOL MEMEMDE Bİ AĞIRLIK VAR ANLAYAMADIM NASIL TARİF EDEYİM BİLEMİYORUM Bİ FAZLALIK OLUŞMUŞTA Bİ AĞIRLIK VAR GİBİ ANLAYAMADIM SÜRECİNİZ NASILDI YARDIM EDİN LÜTFEN 15 GÜN SONRASI NELER YAPTINIZ

Selam,
Ekledim, sizi takibe aldım gorebilirsiniz .. 2. Gun fotografı o yuzden cok şişler :)

Size bir şey danısmak isterim.. benim yaklaşık 10 gun oldu odemlerim oldukca azaldı fakat bir yere uzandıgımda yanda kaldırdıgımda agrı değilde kas atıyormus gibi hissediyorum sol tarafımda.. ara ara da anlık batma hissi olup geciyor.. sizin de basınıza geldi mi?

Acaba kas altı oldugu icin kasıma zarar mı verildi diye düşünüyorum :KK43:

Simdiden tesekkürler ...

Geçmiş olsun,bende Hasan beye ameliyat olmuştum. Hatta sonuçtan memnun kalınca başka operasyonlarda oldum :))
Fotoğraf ekledinizmi,merak ettim sonucunuzu görebilirmiyim?

Selam,
Ekledim, sizi takibe aldım gorebilirsiniz .. 2. Gun fotografı o yuzden cok şişler :)

Size bir şey danısmak isterim.. benim yaklaşık 10 gun oldu odemlerim oldukca azaldı fakat bir yere uzandıgımda yanda kaldırdıgımda agrı değilde kas atıyormus gibi hissediyorum sol tarafımda.. ara ara da anlık batma hissi olup geciyor.. sizin de basınıza geldi mi?

Acaba kas altı oldugu icin kasıma zarar mı verildi diye düşünüyorum :KK43:

Simdiden tesekkürler ...
10. Günde ödemler pek azalmaz aslında,muhakkak şekilsizlik ve ödem vardır. Protez henüz yerine bile yerleşmemiştir o yüzden o hissiyatı hissediyorsunuzdur. Anlık batma,agrı gibi durumların olması çok normal. Bir süre daha devam edecek bunlar. :KK66:

Kacinci gun sizin benimde buna benzer bir agrim olmuştu sol tarafta sanki protez kemigime dayanmis gibi hissediyordum ama bir kac gune gecti doktorum da söylemişti agrilar yer degistirebilir diye ama geciyor bir kac güne bu sefer baska bir yerin agriyor ama hepsi de zmanla bitecek

Kasaltı olduysanız, yaşadığınız çok normal. İki tarafta iyileşme aynı olmuyor :KK66: bir taraf diğerine göre daha çabuk toparlanıyor. Belki ağrıyan tarafla daha çok uğraşmışlardır ameliyatta, denemeyi o tarafta yapmışlardır :KK66: henüz 15 gün olmuş; az kaldı merak etmeyin. Hepsi geçicek :KK66:

10. Günde ödemler pek azalmaz aslında,muhakkak şekilsizlik ve ödem vardır. Protez henüz yerine bile yerleşmemiştir o yüzden o hissiyatı hissediyorsunuzdur. Anlık batma,agrı gibi durumların olması çok normal. Bir süre daha devam edecek bunlar. :KK66:

Ustte hıc dokum olmadıgı icin high profil kullanmıs doktorum, ama suan gozume cok bombe gibi geliyor.. sizin profil hangisi? Zamanla daha doğal bi görünüme kavusur muyum acaba? Buarada sizin albümünüze bakmak isterim izin verirseniz , sevgilerrr

Bende de aynı sekılde oluyor ara ara sonra geçiyor, halen bazı yerlerde hissizlik var.. sol taraf kalbe yakın oldugu ıcın daha cok hissediliyor olabilir olarak düşündüm ben kendimce :)

Vücut agırlıga ve protezlere zamanla alısıcak arzum'un dediği gibi bi oturma/alışma süreci bu, hep birlikte güzel günlere insallah..

X