- 3 Mart 2017
- 175
- 77
- 35
-
- Konu Sahibi Birbulutolsam1
O kadar da değil düne gore bir nebze daha iyi diyelim ama kendimi zorladim sanırım agrilarim varBugün daha iyisin umarım
Öncelikle geçmiş olsun şuan nasilsiniz durumunuz nedir daha iyimisiniz kontrolümüz nasıl geçtiO kadar da değil düne gore bir nebze daha iyi diyelim ama kendimi zorladim sanırım agrilarim var
Bende cuma günü ameliyat oldum dediğiniz gibi benimde soktorum çok tatlı biriydi bende aynı şekilde güle oynaya gittim en son hatırladğım şey asansöre bindirdiler ameliyathaneye götürmek için orada bi iğne yaptılar sonrasını hatırlamıyorum 1 de girdim 3buçukta çıkmışım uyandığımda sorduğum tek soru gerçekten ameliyattan çıktım mı olmuşKorkulu bir evreydi hasan beyle tanıştık cizimler yapti cok espirili ve cok tatli bir doktor gerçekten damardan ilac verdiler kahkahalarla gulerek gitmisim ameliyathaneye ve orda sadece hasan beyi gördüğümü hatirliyorum soylenenlere göre hasan bey sizi seviyorum demisim o da ben de seni seviyorum demis ve ben hooop gittim uyandigimda yatagindaydim hasan beyi gördüm 325 cc dedigini hatirliyorum o gün uyudum uyandim ve cok fazla agrimda yoktu acikcasi
O pişmanlığı bilirim cok agladim ozellikle kalkamadigim zamanlarda hic gecmeyecek gibi hala eski hateketlerimi ziplamayi sıkıca sarilmayi insanlara özledim bir an önce o eski halime donmek istiyorumBende cuma günü ameliyat oldum dediğiniz gibi benimde soktorum çok tatlı biriydi bende aynı şekilde güle oynaya gittim en son hatırladğım şey asansöre bindirdiler ameliyathaneye götürmek için orada bi iğne yaptılar sonrasını hatırlamıyorum 1 de girdim 3buçukta çıkmışım uyandığımda sorduğum tek soru gerçekten ameliyattan çıktım mı olmuş1 gün kaldım hastanede ama eve geldiğimde ki yaşadığım acılar ağrılar beni mahvetti hatta pişmanlık derecesine getirdi bugün biraz daha iyiyim benimde 345 cc kas altı koyuldu umarım biran önce düzeliriz geçmiş olsun bu arada
Rahat uyusam bana yeticek bende çok ağladım allahın izniyle yarın akşam duşa giricemO pişmanlığı bilirim cok agladim ozellikle kalkamadigim zamanlarda hic gecmeyecek gibi hala eski hateketlerimi ziplamayi sıkıca sarilmayi insanlara özledim bir an önce o eski halime donmek istiyorum
Yatmayın zaten... Bekleyin bir protezler yerine otursun,yerini bulsun... Sabırlı olacaksınız,bu süreçler önemli...12. Günüm ama hala yan yatamıyorum düz yatmaktan bıktım artık..
Doktor bana hazir oldugunda artık yan yatabilirsin dedi gece denedim ama cok siddetli bir agri giriyor yan donmeye baslayinca ben de yan yatamiyorum12. Günüm ama hala yan yatamıyorum düz yatmaktan bıktım artık..
merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacaj diyeMerhabalar bunu oturduğum yerden yazarsam hem zaman gecer hem benim gibi olan arkadaslara yardimci olurum hem de benimle ayni seyleri yasayanlari görünce güç kazanirim dedim :) meme protezi karari 5 dk ama doktorsecimi haftalarimi aldi gercekten ilk olarak altan yücetaş i düşündüm fakat onunla ilgili ne kötü yorum var ne iyi yorum var ve isvec klinigin instagram hesabindaki fotoğraflar biraz sahte geldi ve altindaki yorumlar ardindan hasan findik ve aysegul sivri arasinda kaldim hasan fındığı tercih ettim tecrübe nedeniyle
merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacaj diyeMerhabalar bunu oturduğum yerden yazarsam hem zaman gecer hem benim gibi olan arkadaslara yardimci olurum hem de benimle ayni seyleri yasayanlari görünce güç kazanirim dedim :) meme protezi karari 5 dk ama doktorsecimi haftalarimi aldi gercekten ilk olarak altan yücetaş i düşündüm fakat onunla ilgili ne kötü yorum var ne iyi yorum var ve isvec klinigin instagram hesabindaki fotoğraflar biraz sahte geldi ve altindaki yorumlar ardindan hasan findik ve aysegul sivri arasinda kaldim hasan fındığı tercih ettim tecrübe nedeniyle
Aynen bende o korkular yüzünden hic keyfini cikaramadim hala cikaramiyorum 2 haftayi gecti benim gün gectikce daha iyi oluyorum 10. Gunde ise baslamistim ben korkuma ic gudusyle sanirim hep kambur yürüdüm biri carpmasin bir sey olmasin diye duş almak cok rahatlatiyor iyi besleniyorum tek basima kalkabiliyorum yan yatabiliyorum doktor bana hazir oldugun zaman yan yatabilirsin demisti ust tarafta yazmistim yatamiyorum batiyor diye ama dün gece yatabildim cok hafif agri oliyor tabii ama rahatsiz etmiyor suanlikmerhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacaj diye