(Meme protezi+ Dikleştirme+ Labioplasti ) Kombine Ameliyat Sürecim

İlk günler vücutta ödem olduğu için böyle hissetmeniz normal. Kırmızı çizgi şeklinde izler var. Bana eski halinden daha güzel geliyor. Eskiden minik minik kabarıklıklar vardı ameliyat sonrası onlar gitmiş.

kızlar benim bugün 14. Günüm, ağrılarım artık geçti arada kolumu çok zorlarsam dikişlerim sızlıyor ama göğüslerim sanki ani bir darbe alsa yamulacakmış kayacakmış gibi hissediyorum, yani koşarken yatarken dokunurken vs. tamamen korkmadan ne zaman eski yaşantımıza dönüyoruz hep böyle aman biri çarpar bişey olur diye diken üstündeyim bu his geçiyor mu?

Şuan 39.gündeyim ve ameliyat olduğumu unuttum resmen. O hisler geçmeyecek gibi geliyor ama inanın hepsi geçecek

Evett o kabarıklıklar bende de gitmiş, göğüs ucu böyle kesilipte yapıştırılmış gibi yani zaten öylede ne biliyim böyle kabarık gibi görünüyo ilk bakışta göğüsle göğüs ucu aynı hizadamı sizin

Şuan 39.gündeyim ve ameliyat olduğumu unuttum resmen. O hisler geçmeyecek gibi geliyor ama inanın hepsi geçecek
Ayyy çok sevindim bunu okuduğuma, inşallah çabucak akıp geçer günler de ben de böyle konuşurum o eski hareketli yaşantıma dönmek için gün sayıyorum adeta

Ayyy çok sevindim bunu okuduğuma, inşallah çabucak akıp geçer günler de ben de böyle konuşurum o eski hareketli yaşantıma dönmek için gün sayıyorum adeta
Az daha sabır ikinci haftadan sonra her geçen gün daha iyi olacaksınız. Bazen dalgınlıkla ağır kaldırıyorum eşim hemen uyarıyor o derece unuttum geçmiş günleri.

Göğüs ucum memenin orta kısmında. Siz kaçıncı gündesiniz? İlk günler ödemin etkisi ile gözünüze değişik gelebilir.

40. Gun’den bildiriyorum. Çok çok daha iyiyim.ama hala üst taraflarda yangı gibi bisey oluyor. Hani duvar’a sürtünme acısı gibi bisey. Oldukça yumuşadılar. Yanlizca t dikiş yerlerinin içi boncuk boncuk gibi elime geliyor. Sızı’lar büyük ölçüde gitti. Hala yan yatamıyorum.acı hissedip düzeliyorum.zaten dümdük yatmaya alıştım :) kollarımı zorlarsam keskin bi ağrı giriyor ama hemen geçiyor… ve acayip güzel duruyorlar

Benimde bugün 40.günüm kontrolüm vardı. Artık istediğim sütyeni giyebilirmişim görüntü zaten muhteşem ötesi, sadece göğüs bölgesinin üzerine yatma dedi doktorum.
Ben ikinci haftadan beri yan yatıyorum ilk başta garip hissettim ama bir sorun olmuyor.

Çok belli oluyor mu ve çok belirgin ameliyat olduğunuzu belli eden bir görünüşü var mı dışarıdan?

O ajandayı benimle paylaşabilir misiniz ben de ameliyat olacağım yakın zamanda da

Çok belli oluyor mu ve çok belirgin ameliyat olduğunuzu belli eden bir görünüşü var mı dışarıdan?
Hayır dıştan bakınca asla belli olmuyor. Sadece sünger yerine kendi meme dokum var. Hala aynı kıyafetleri giyiyorum. Ameliyat olduğumu kimseye söylemedik ve kimse de anlamadı. Hatta 2 çocuğum var onlar bile anlamadı ancak dekolte kıyafet, bikini vs... giyince farkedilebilir.

Gecmiş olsun bnde olmak istiyorum ama fytlar çok yüksek

Nerde oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…