(Meme protezi+ Dikleştirme+ Labioplasti ) Kombine Ameliyat Sürecim

Bugün nasılsın ? Bende hala sızlama oluyor.. buz koyuyorum o iyi geliyor.. tam 1 ay oldu 15 gün sonra korse çıkacak insallah

Bugün nasılsın ? Bende hala sızlama oluyor.. buz koyuyorum o iyi geliyor.. tam 1 ay oldu 15 gün sonra korse çıkacak insallah
Benimde bugün 1 ay oldu. Bazı günler çok gergin oluyor. Mesela dün ve bugün çok şiş, patlayacak gibiler. Masaj yapamadım, çok ayakta kaldım ondan mı oldu diye düşündüm. Ben de sızlama değil de bu bahsettiğim gerginlik oluyor, taş gibi. Sizde de bu durum var mı? Siz masaja başladınız mı?

Olmazmi hiç..özellikle kollarımı çok yorduğum zamanlarda akşama mutlaka şişiyor ve korseyi zorluyor.. buz koyuyorum o zaman kısa sürede iniyorlar.lütfen buz ile tampon yap..benim doktorum 15 gun dolunca masaja başla demişti.yani yapıyorum gerçi korkuyorum elim sürekli memelerde sızlama dediğim şey gerginliğin bir üst versiyonu

Bu yorum içimi rahatlattı o zaman bendeki gerginlikte çok normal. Acaba ne zaman tamamen eski halimize döneceğiz ? iyileşme süreci cidden çok uzunmuş buz uygulamasını deneyeceğim, teşekkür ederim

Selam nasılsın? Aynı günlerde ameliyat olduğunuz için sürekli aklimdasin… gerginlik ne durumda.izler için bisey kullanmaya başladınmi? Bence diklestirme olduğu için iyileşme uzun sürüyor. Benimkiler bayaga yumuşadı. Dikişlerin olduğu iç kisimlarda sertlikler var .masaj yaparken hissediyorum.hala batmalar sızlamalar devam

Merhaba labioplasti hakkında tecrübenize ihtiyacım var lütfen yardım edin yakın zamanda ameliyat olacağım korkudan ölüyorum

Ne güzel beraber bu süreçte birbirinize destek oluruz gerginlik hissi çok yorulduğumda oluyor, yapı olarak yerimde oturamayan biriyim üst kısımlar biraz yumuşadığını ama yanlar baya sert. İzler için sarı kantaron yağı sürüyorum. Çok araştırdım, eczaneden Hülya Kayhan marka aldım. En iyisi bu markaymış, inşallah fayda eder.

Merhaba nasılsınız şu an o gerginlik durumunuz geçti mi? Benim sanki koynumda bebeklerim varmış gibi hassas hissediyorum 9. Günüm daha:)
İlk günlere nazaran şuan çok çok iyiyim hatta ameliyat olduğumu unutup ağır kaldırdığım oluyor, eşim uyarıyor çok ayakta kaldığımda yanlarda gerginlik oluyor, acı şeklinde değilde elimle bastırınca sert oluyor. Her geçen gün daha iyi olacaksınız ilk günler hiç geçmeyecek gibi gelirdi ama şuan çok rahatım.

Henüz çok erkenbenim 35. Günüm sizı bazen ateş gerginlik devam ediyor
Benimde gerginlik hissi yan taraflarda oluyor, özellikle çok ayakta kalıp kendimi yorduysam yan taraflarda gerginlik hissediyorum, üst kısımlar eskiye nazaran iyice yumuşadı iyileşme süreci baya uzunmuş

Merhaba labioplasti hakkında tecrübenize ihtiyacım var lütfen yardım edin yakın zamanda ameliyat olacağım korkudan ölüyorum
İnşallah süreciniz çok kolay geçer. Benim hiç belirtim, ağrım, ödemim olmadı. Bu kadar kolay olmasını beklemiyordum. Siz her ihtimale karşı evde pamuklu çamaşır, gazlı bez, buz torbası bulundurun. Ameliyat sonrası ilk saatler sızı şeklinde ağrım oldu, buz uygulaması yaptılar, çok iyi geldi. Dayanılmaycak bir ağrı değildi, adet sancısından bile daha hafif bir ağrıydı. Wc ye ilk gittiğimde yanma olur diye çok korktum fakat yanma olmadı. Wc sonrası bastırmadan tampon hareketlerle sildim. Hiç korkmayın, sonraki günleri düşünün. Şuan o kadar rahatım ki.... Çamaşıra değip canımı acıtan fazlalıklarım yok. O bölge sürekli nemli olurdu, şuan kupkuru. Boşa senelerce eziyet çekmişim. Dar çamaşır giyince belli olurdu, şuan istediğimi giyebilirim inşallah çok kolay atlatırsınız.
Ameliyatı nerede olacaksınız, ameliyathanede mi?

Merhabaa özelden yazabilir miyim bende yakın zamanda olacam çok korkuyorum süreç hakkında bir kaç sorum var

Merhaba, dikleştirme kesisi nereden oldu acaba göğüs ucu kesildi mi?

Evet dikleştirme göğüs ucundan yapıldı.
Bende 9 gün önce dikleştirme artı protez ameliyatı oldum da göğüs ucumu dün gördüm bi değişik geldi, tam da bakamadım açıkcası öyle görünce, sizinki normale döndümü şuan, ilk etapta nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…