Ameliyatımı Cemil Tugay yaptı cnmhangi doktora ameliyat oldun?
Merhaba 2017 doktorunun dediğine göre 270 cc takılmış. Diğerine biraz daha farklı düşünüyordu. Ama tam emin d değilim
İyi maşallah. Ne güzel kurtuldun darısı bizlere :)Bu arada iyiyim ve işime bile başladım yani.
Çok rahatsız edici ağrım sızım olmadı ki hiç. Gece refakatçi bile istemedim. Kendim kalktım hep. Sadece kollar zorluyor biraz öyleki sıvı sabuna bile basamiyorsunuz. 4 5 gün yeterli bence toparlanmak için.Rahatsız edici ağrılarınız kaç günde geçti acaba siz cok güzel iyileşmişsiniz anladığım kadarıyla geçmiş olsunn
Bu yaza yetişmez hiç bir şekilde zaten o yüzden bu seneyi es geçtim, maddi açıdan da sıkıntım var inşallah seneye toparlarsam 2-3 doktor ile görüşüp öyle karar vereceğim.Yaptırmayı düşünüyorsan bir an önce yaza kadar iyileşmesi için acele et derim. Ayrıca muhakkak bir kaç Dr a Danış
Allah yardımcın olsun simdiden geçmiş olsun ben nisanın 6 sına tarih aldım, yaza tamamen iyileşmiş olur muyum acaba cok merak ediyorumbende cumartesi oluyorum heycandqan karnıma ağrılar giriyo
Allah yardımcın olsun simdiden geçmiş olsun ben nisanın 6 sına tarih aldım, yaza tamamen iyileşmiş olur muyum acaba cok merak ediyorum[/QUOTE
Bence bi olsun bitsin çabuk geçicek herşey yeterki bi bitsin yaza bomba gibi giricez
Korkulacak birsey yok :) esas olay ameliyat sonrasi:) tavsiyem.mumkun oldugunca bol su ic evde de olsa hareket et hep uzanir vaziyete olma sonrasinda kalca ve sirt agrisina sebep oluyor :) ve kendini dinleme.cok inceleme ilk 3 -4 hafta sekilsiz.oluyorlar zamana birak ve sabirli ol :) simdiden.cok gecmis olsun :) insallah istedigin gibi olur :)bende cumartesi oluyorum heycandqan karnıma ağrılar giriyo
Kızlar hayırlısı olsun umarım istediğiniz gibi olur ve çabuk atlatirsinizAllah yardımcın olsun simdiden geçmiş olsun ben nisanın 6 sına tarih aldım, yaza tamamen iyileşmiş olur muyum acaba cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?