Meme protezi Ameliyatıma saatler kala

Dr görüşmem sonrası bugün bana kendisi masaj önerdi. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba ? tarifine göre bir el üstten (yani göğüsün başladığı yerden) olup diğer bir elle aşağıdan yukarı doğru bir masaj uygulamam gerekiyormuş. Yumuşatmak icinmis. Bu arada benim 3 hafta doldu sayılır.

Dr görüşmem sonrası bugün bana kendisi masaj önerdi. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba ? tarifine göre bir el üstten (yani göğüsün başladığı yerden) olup diğer bir elle aşağıdan yukarı doğru bir masaj uygulamam gerekiyormuş. Yumuşatmak icinmis. Bu arada benim 3 hafta doldu sayılır.

Benimde birinci haftam doldu daha. Masaj yok zaten yeni iyileşiyorlar sen nasılsın merak ediyorum 3.hafta nasıl?

Benimde birinci haftam doldu daha. Masaj yok zaten yeni iyileşiyorlar sen nasılsın merak ediyorum 3.hafta nasıl?
Cnm 3.hafta çok rahat geçiyor. Artık eğilip nerdeyse koşabilecek kivamdayim. Ama yinede tedbirliyim. Dr.yan yatabilirsin demişti geçen gün gittiğimde fakat pek rahat edemedim. Yine sırt üstü 3 yastıkta yatıyorum. Masaja başladım ama korkuyorum .çok sık yapmıyorum hafif acı oluyor. Artık sporcu sütyenide kullanma dedi ama ben bu haftada kullaniyorum .normale geçebilirsiniz demişti. Iste bende durumlar böyle sen nasıl oldun bende seni ve diğer arkadaşları merak ediyorum.

Merhaba bende dün meme büyütme ameliyatı oldum bugun hastaneden cıktım 300 cc nagor taktırdım birde kepçe kulak ameliyatı oldum kulaklarımın ameliyatından dolayı kafamda sargılar vardı ben dısarıya iş yerime belli olmasın diye cıkarttırdım hastanede sargı bezını onun yerıne çok genıs bır bandana almıstım doktora onu takdırdım ama kulaklarımda çok agrım var ne zman geccek bılmıyorum

Merhaba Feminen bende 15 martta kas altı 300 cc hıgh yüksek profil protez ameliyatı geçirdim bana doktorum 2. günden itibaren masaj yapmamı önerdi sağ elimle sol göğsümü tam alarak kavrayıp sert bir şekilde protezi oynatarak baskın bir şekilde masaj yapıyorum aynı şekilde sol elimlede diğer göğsümü evet ödemlerimi atmada ve şişlikleri önemli deecede azaltmada faydasını gördüm ancak benimde size bir sorum var siz benden daha önce olmuşsunuz ameliyatınızı dikiş çevremde göğsümün orta yerinde ara ara sızlamalarım oluyor aynı şeyi sizde yaşadınız mı? birde sağ yan tarafımda sabahları özellikle sanki kemiğimi bir yere vurmuşumda zonluyormuş gibi bir ağrı yaşıyorum bunlar acaba normal mi??? şimdiden teşekkür ederim. umarım tez zamanda hepimiz hızla toparlarız ve operasyonun izlerini tek tek sileriz.

Cnm 3.hafta çok rahat geçiyor. Artık eğilip nerdeyse koşabilecek kivamdayim. Ama yinede tedbirliyim. Dr.yan yatabilirsin demişti geçen gün gittiğimde fakat pek rahat edemedim. Yine sırt üstü 3 yastıkta yatıyorum. Masaja başladım ama korkuyorum .çok sık yapmıyorum hafif acı oluyor. Artık sporcu sütyenide kullanma dedi ama ben bu haftada kullaniyorum .normale geçebilirsiniz demişti. Iste bende durumlar böyle sen nasıl oldun bende seni ve diğer arkadaşları merak ediyorum.
Bu arada sporcu sütyenini ilk 10 gün kullandıktan sonra ben straplez sütyene geçtim doktorumun önerisiyle aklınızda bulunsun oda iş görüyor

X