- 12 Ekim 2019
- 18
- 6
- 1
- 36
- Konu Sahibi agntuba8860
-
Merhaba canım ben de ameliyat olmayı düşünüyorum resimleri benimle paylaşırmısın bu arada geçmiş olsun Güle güle kullan yeni cicişleriniMerhaba Kızlar,
Henüz 7 günlük bir meme estetiği operasyonu geçirmiş biri olarak bu ameliyatı olmak isteyen aklında soru olan birileri varsa seve seve yardımcı olurum. Benim 1 tane normal doğumum var yapı olarak ta zaten zayıf bir vücud hatlarım olduğundan doğum sonrası da iyicene büyüyen memeler tamamiyle görüntü olarak çekip deforme olmaya başlamıştı yıllarca bende araştırmalar yaptım ve sonunda gerçekten kendim içib doğru olan dokturum ile tanışarak operasyon oldum 300 cc kas altı mentor marka koydurdum 14.000 bi TL fiyat verdim doktorum anlaşmalı olduğu özel Estetica Hastanesinde operasyon geçirdim resimlerim var ameliyat öncesi sonrası özelden de paylaşım yapabilirim merak edip görmek isteyen olursa
Sevgiler...
Merhaba güle güle kullanın ben de 1 çocuk annesiyim ve 5 gün önce ameliyat oldum, varsa görebilir miyim 7 günlük halinizi, bu arada ben de 350 -325 cc kas altı mentor konduMerhaba Kızlar,
Henüz 7 günlük bir meme estetiği operasyonu geçirmiş biri olarak bu ameliyatı olmak isteyen aklında soru olan birileri varsa seve seve yardımcı olurum. Benim 1 tane normal doğumum var yapı olarak ta zaten zayıf bir vücud hatlarım olduğundan doğum sonrası da iyicene büyüyen memeler tamamiyle görüntü olarak çekip deforme olmaya başlamıştı yıllarca bende araştırmalar yaptım ve sonunda gerçekten kendim içib doğru olan dokturum ile tanışarak operasyon oldum 300 cc kas altı mentor marka koydurdum 14.000 bi TL fiyat verdim doktorum anlaşmalı olduğu özel Estetica Hastanesinde operasyon geçirdim resimlerim var ameliyat öncesi sonrası özelden de paylaşım yapabilirim merak edip görmek isteyen olursa
Sevgiler...
Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun siz nasılsınız şuan da bende sizinkileri görebilir miyimMerhaba güle güle kullanın ben de 1 çocuk annesiyim ve 5 gün önce ameliyat oldum, varsa görebilir miyim 7 günlük halinizi, bu arada ben de 350 -325 cc kas altı mentor kondu
Benim üst tarafları çok şiş sizin gibi durmuyo sizde bi şişlik göremedimÇok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun siz nasılsınız şuan da bende sizinkileri görebilir miyim
Merhaba benim Doktorum Erkin Önsal Terrace Fulya Reisdence de muanesi var anlaşmalı olduğu Özel Levent Estetica Hastanesinde operasyonumu yaptı 1gece kaldım sabah taburcu oldumAmeliyatını nerde yaptırdın bende düşünüyorum da bana donüş yapar mısın
ben de görebilir miyim ? 295 cc motiva yuvarlak konulacak :)
Peki canım foto atar mısın nasıl duruyo izi nasıl.bide nasıl hissediyorsun yani yabanci bisey varmiş hissi oldu mu sende .Merhaba benim Doktorum Erkin Önsal Terrace Fulya Reisdence de muanesi var anlaşmalı olduğu Özel Levent Estetica Hastanesinde operasyonumu yaptı 1gece kaldım sabah taburcu oldum
Bugün 8.günüm ödemlerim var henüz şişkinlikler olduğu için pek bişey hissedemiyorum ama öyle yabancı bir cisim koymuşlar gibi de olmuyor:)) özelden resimlerimi atıyorum dikişim estetik ben bu operasyonu sezeryan ameliyatına benzettim:))Peki canım foto atar mısın nasıl duruyo izi nasıl.bide nasıl hissediyorsun yani yabanci bisey varmiş hissi oldu mu sende .
Bana da foto yollarmısın canım ben de olucam inşallahBugün 8.günüm ödemlerim var henüz şişkinlikler olduğu için pek bişey hissedemiyorum ama öyle yabancı bir cisim koymuşlar gibi de olmuyor:)) özelden resimlerimi atıyorum dikişim estetik ben bu operasyonu sezeryan ameliyatına benzettim:))
Çok süper olmuş iyiki yapmışsın
Çok teşekkür ederim canımÇok süper olmuş iyiki yapmışsın
Şahane olmuş ne kadar tuttuBana da foto yollarmısın canım ben de olucam inşallah
14.000 bin TL ödeme yaptım benŞahane olmuş ne kadar tuttu
Yuvarlak mı protezin hangi markaBana da foto yollarmısın canım ben de olucam inşallah
Ben de antalaya araştama hastahanesinelde iyi bi dr var dediler saninrim cok uygun oluyo fiyat oralari araştiriyorum14.000 bin TL ödeme yaptım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?