nasıl sıklıklarla olmuştu Melda hanım ayy psikolojik açıdan çok yorucu Bi süreçEvet bende de olmuştu, normal demişlerdi sonra geçti kendiliğinden.
Valla bu süreçte herşey olabiliyor. Bazen üşüme oluyodu, bazen memeler ateş gibi yanıyordu, bazen bıçak saplanır gibi ağrılar sancılar, neler neler :)) Ateşiniz çıkmadıkça (38 filan) hepsi normal demişlerdi. 1. ayın sonunda hepsini unutacaksınıznasıl sıklıklarla olmuştu Melda hanım ayy psikolojik açıdan çok yorucu Bi süreç
Teşekkür ederim gerçekten içime su serptinizValla bu süreçte herşey olabiliyor. Bazen üşüme oluyodu, bazen memeler ateş gibi yanıyordu, bazen bıçak saplanır gibi ağrılar sancılar, neler neler :)) Ateşiniz çıkmadıkça (38 filan) hepsi normal demişlerdi. 1. ayın sonunda hepsini unutacaksınız
tam 1 ay boyunca bi üşürsün bi ateş basar bi sinirlenirsin bi gülersin ben deliriyorum sanmiştimKızlar ameliyatımın 4. Günümdeyim 2 gündür gün içerisinde dalga dalga üşüme ler yaşıyorum bu durumu doktorumun asiatanıylada konuştum yarın kontrolum var bakıcaklar devlet hastanesinde doktora gittim olabilir dedi ama ilgisiz Bi şekilde. Kendi doktorunuzla görüşün dediler aranızda bu sorunu yaşayan oldu mu gerçekten korkmaya başladım. Tavsiye lütfen
tam 1 ay boyunca bi üşürsün bi ateş basar bi sinirlenirsin bi gülersin ben deliriyorum sanmiştimkorkma geçecek az daha sabır çok küfür etmisim ben ameliyattan ciktikdan sonra dişlerim birbirine vuruyomus artık nasıl donduysam
Sevindim geçmişler olsunBugün doktorum la görüştüm çok şükür bişeyi yok dedi rahatladım teşekkürler destek mesajı için sizlerede❤
rica ederiz ne demekBugün doktorum la görüştüm çok şükür bişeyi yok dedi rahatladım teşekkürler destek mesajı için sizlerede❤
ahahah 1 ay acı cektim demeyelim 1 ay anamız ağladı diyelimhiç üşümedim hiç ateş basmadı. Ama bir ay acı çektim. Çok şükür hepsi geçti.
bu ne hız bacım 2. Ameliyat filanahahah 1 ay acı cektim demeyelim 1 ay anamız ağladı diyelimadamlar resmen bize yeniden meme yaptılar kız bu arada ben haftaya 2. ameliyat ne cektik beeeeee
sağ meme inmedibu ne hız bacım 2. Ameliyat filanay hayırdır noldu
benim de kontrol vardı bugün. Burun ameliyatını aklıma soktu doktorum. Kafayı yiyeceğim şimdi yaptırmazsamsağ meme inmedi
Bi dur allah askinabenim de kontrol vardı bugün. Burun ameliyatını aklıma soktu doktorum. Kafayı yiyeceğim şimdi yaptırmazsam
araştırmalara başladımBi dur allah askina
ahahahaha valla ben su 2.yi olayim bidaha tövbearaştırmalara başladım
tövbe deme yavrum bulaşınca devamı geliyorahahahaha valla ben su 2.yi olayim bidaha tövbe
ay valla burnum kalsin zaten minnacik gerek yoktövbe deme yavrum bulaşınca devamı geliyorbende öyle demiştim canım çıktı hayatta bir saha bulaşmam diye şimdi burnumu düşünüyorum aynada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?