MEME KÜÇÜLTME AMELİYATI !!!

SİZ NE ZAMAN NERDE OLDUNUZ. BEN ŞİMDİ RANDEVU ALDIM MACİDE YAKUT ÜMRANİYE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN. SANIRIM ORDAN HEYET ONAY VERİRSE ÜCRETSİZ OLABİLİYORUZ
Merhaba macide yakutla görüşebildiniz mi benimde pazartesi randevum var fakat eah olduğu için polikliniklerde asistanlar muane ediyorlar doktoru görme şansınız olmuyormuş birde görüştüyseniz ne kadar fiyat verdiler paylaşırmısınız

Selamlar arkadaşlar ben de ameliyat olmak istiyorum. Hangi bölümden randevu almalıyım İstanbul Avrupa. Yardımlarınıza çok ihtiyacım var bu süreçte. 38 yaşındayım. Daha çocuk yapmam. Ailemde kimse desteklemiyor. Neyseki sizler varışınız ölçünce 90 cm fakat boyum 147 cm. Bana ait değiller gibi hissediyorum. Kilom 47 . Ve hiç doktora gitmem. Bu süreçte tamamen yalnızım. Lütfen nereden başlamam gerektiğini ve desteğinizi esirgemeyin

Plastik cerrahi bölümünden randevu alabilirsiniz . Aileniz neden desteklemiyor. Açıkçası keyfi yapılmıyor bu ameliyat ben biraz daha dursaydim o goguslerle iyice kambur olacaktim.

randevuya gidemedim ama yakın zamanda tekrar alacağım

çocuk yapmanıza engel değil kesinlikle emziremezsiniz diye birşey de yok ayrıca . aileniz karşı çıkmasın ki siz kendiniz karar verin onlara fikrini sormayın. oluyorum ben deyin o kadar ümraniye eğitim araştırmada macide hanım var onunla görüşeceğim ben. bakırköy sadi konukta da mehmet gencer le görüşmüştüm malum iptal ettim

teşekkür ederim çok teşekkür ederim hemde mehmet gencer için 09-08-2019 tarihine randevumu aldım. iyi ki varsınız. anlatamam hislerimi şu an...

teşekkür ederim mehmet gencer den randevu aldım. 15 yaşında bir oğlum var. başka çocuk düşünmüyorum. aileme gelince bu süreçte yalnızım evet sizlerle atlatacağım umarım... iyi ki varsınız

teşekkür ederim çok teşekkür ederim hemde mehmet gencer için 09-08-2019 tarihine randevumu aldım. iyi ki varsınız. anlatamam hislerimi şu an...

NE DEMEK ARKADAŞIM BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM TABİ Kİ . HİLAL YÜZBAŞIOĞLU YÖNLENDİRDİ SİZİ DERSENİZ KENDİSİ BANA KÜSTÜ BELKİ AMELİYAT İÇİN SONRA GİDERSEM BENİ HASTA OLARAK KABUL EDER :)

Kizlar merhaba! ben de dr ariyorum... istanbulda tavsiye edebileceginiz dr. hastane var mi? ( ozel ve ya devlet)...
yoksa baska yerlere de mi bakmam gerekiyor kararsiz kaldim. bi an once kurtulmak istiyorum.. lutfen yardimci olurmusunuz ?!

Kizlar merhaba! ben de dr ariyorum... istanbulda tavsiye edebileceginiz dr. hastane var mi? ( ozel ve ya devlet)...
yoksa baska yerlere de mi bakmam gerekiyor kararsiz kaldim. bi an once kurtulmak istiyorum.. lutfen yardimci olurmusunuz ?!
Merhaba bugün ameliyatımın 1. Haftası ve inanılmaz mutluyum tavsiye istiyorsanız doktorum asude Köksal'ı tavsiye ederim istediğimin ötesinde bir sonuç aldım ve çok memnunum.

selamlar, 09-08 de olan randevuyu iptal etmek zorunda kaldım. bu sabah gidebildim. muayenemi oldum. ameliyatı kabul etti şükürler olsun. pazartesi hastaneye gidip işlemleri başlatmam gerekiyor. fiyatı da o zaman netleşecek. vezneden bilgi gelecekmiş. 4500-5000 tl arası dedi. çok seçici olduğunu, herkesi kabul etmediğini de söyledi. sigarayı acil bırakmamı istedi. yoksa ameliyatı yapmayacakmış. ters t tekniği ile küçültme ve dikleştirme yapacakmış. cidden heyecan yaptım. beni yalnız bırakmayın bu süreçte. iyi ki varsınız

çok teşekkür ederim, size o kadar minnettarım ki ...

gönlünce olsun umarım çok sevindim senin adına :)

Merhaba arkadaşlar meme diklestirmd ve küçültme ameliyatı olmak istiyorum Eskişehir'de ameliyat olan varmı yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…