MEME KÜÇÜLTME AMELİYATI !!!

Meraba. 28 ekim Bakirkoy devlet hastanesi meme kucultme olacam. Dr Cengiz Han Şan Ozdemir.

Meraba bende meme kucultme 28 ekim olacam Bakirkoy Sadi Konuk. Dr Cengiz Ozdemir de olacam. Nisil sizin ameliyat gectı. Siz memnumu?

Meraba bende meme kucultme 28 ekim olacam Bakirkoy Sadi Konuk. Dr Cengiz Ozdemir de olacam. Nisil sizin ameliyat gectı. Siz memnumu?
merhaba ben ameliyat olmadım. ücret söylediklerinden çok fazla çıktı bende vazgeçtim . 3000 iyi fiyat vermişler kesin mi bu rakam + - olacak mı?

allah allah yani doktora göre mi fiyat oluyor anlamadım. :) ben gittiğimde 2500 tl dedi sonra vezne 4000 5000 bulur dedi bende anlayamadım. sizin ameliyatı takip ediyorum ameliyattan sonra da mutlaka bizi haberdar edin lütfen :)
Tmm. :)))))

Merhabalar mehmet gencere ameliyat oldunuzmu? Bende cesaretimi toplayıp 25 şubat a randevu aldım kendisinden ama hiç Bi bilgim yok kendisi hakkında bana yardımcı olurmusunuz

SİZ NE ZAMAN NERDE OLDUNUZ. BEN ŞİMDİ RANDEVU ALDIM MACİDE YAKUT ÜMRANİYE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN. SANIRIM ORDAN HEYET ONAY VERİRSE ÜCRETSİZ OLABİLİYORUZ
Merhaba ameliyat oldunuz mu bende aynı doktora randevu aldım

09-08-2019 tarihine randevumu aldım. çok teşekkür ederim
Bakırköy sadi konukda Dr Cengizhan Şan Özdemir daha ıygun fiyatlı bide onunla görüşün hatta başka bi meme küçültme sayfasında ona ameliyat olmuş bayan var ayrıca benım ve kardeşiminde meme cerrahı kendisi bende narkoz korkumu yenersem olacağım inşAllah

Meraba. 28 ekim Bakirkoy devlet hastanesi meme kucultme olacam. Dr Cengiz Han Şan Ozdemir.
Merhaba kendisine randevu alarak mı ulaştınız?Özel muayenehanesi var mı? Sağlık nedeni ile görüşmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler....

Merhaba evet kendime randevu aldım. Sadece 3000 TL o dedim. Ve post operatis sütyen aldım 135 TL. Ama şimdi nekadar fiyat onu bilmiyorum. İyi doktor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…