MEME KÜÇÜLTME AMELİYATI !!!

account

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
110
105
32
Hanımlar merhaba, meme küçültme ameliyatı olacağım 25 haziran da Bakırköy Sadi Konuk hastanesinde Mehmet Gençer e. kendisinde herhangi bir operasyon geçiren oldu mu? kendisi çok pozitif güleryüzlü bir doktor. ameliyat ile ilgili korkularım var. meme küçültme ameliyatı olup sonrasında ciddi sıkıntılar yaşayan yada çok memnun olan arkadaşlar yardım lütfen..

Benim 2 ay 2 gun oldu ameliyatim, o kadar cok memnunum ki size anlatamam hic sirt agrim kalmadi az daha bekleseydim kambur olacakmisim resmen, buyuk goguslu ve sarkik olanlar siddetle olmalarini tavsiye ediyorum yasam standartlarimi o kadar cok etkiliyordu ki simdi o kadar rahat giyiniyorum ki anlatamam , ben samsun da oldum toplamda 2700 gr aldindi bende

derya hanım yorumunuz için teşekkür ederim çok motive etti inanın. ama gerçekten çok alınmış sizden demekki baya büyükmüş. hayatımda kısıtlamaları o kadar çok ki kocaman kocaman memelerle insanların içine çıkmaya utanıyorum artık. ağrılarından bahsetmek bile istemiyorum :)

Bende cok utaniyordum simdi gogsumu gere gere yürüyorum insallah ameliyatiniz basarili ve guzel gecer hayirlisiyla guzel guzel kiyafetlerinizi giyersiniz

devlet hastanesinde sadece meme küçültme mi yapılıyor acaba. benimkiler büyük degil ama sarkık biraz küçülttüp dikleştirme yapıyorlar mi acaba

hanımlar merhaba. bende gögüslerimden dertliyim 100c takıyorum anca oluyor. emzirmeden sonra sarkmada meydana geldi. şimdi 2. bebeğimi emziriyorum. aşırı sırt ağrısı yaşıyorum. Emzirme sürecimiz bitince devlet hastanesinde olmak istiyorum. Konu sahibesi A account ameliyat oldunuz mu? Herhangi bir ücret aldılar mı? birde hangi bölümden randevu aldınız? Sizin gögüsleriniz çok büyük müydü herkesi ameliyat etmiyorlarmış bunun için soruyorum.cevaplarsanız çok memnun olurum.

arkadaşım merhaba,

ben ücret şokundan dolayı vazgeçtim. muayeneye gittiğimde 2.300 tl ücret dedi tamam dedim. doktorum ameliyatımı bugüne ertelemişti dün yatış için gittim imza atacağım tam 4000 bulur ameliyat masrafları oda hastaneden taburcu olurken belli olur artadabilir dedi. evet piyasaya göre fiyatı uygun ama bana baştan sötyleselerdi bende bütçemi ona göre ayarlasaydım. bu sebepten iptal ettim. önümüzdeki aylarda durumu toparlayabilirsem olmayı düşünüyorum.

benim 85 d inanılmaz sarkık bir göğsüm var. benim doktorum herkesi ameliyat eder çünkü ücretli hastasın. doktorumdan gayet memnundum ama dün bana bidaha buraya gelme dedi :)) kendisi de farkında yaptığının ama işte birşey söylemedim.

Ben üniversite de oldum 2500 lira aldilar devlet hastanesi niye bu kadar cok aliyor ki

Ben üniversite de oldum 2500 lira aldilar devlet hastanesi niye bu kadar cok aliyor ki
SİZ NE ZAMAN NERDE OLDUNUZ. BEN ŞİMDİ RANDEVU ALDIM MACİDE YAKUT ÜMRANİYE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN. SANIRIM ORDAN HEYET ONAY VERİRSE ÜCRETSİZ OLABİLİYORUZ

10 nisan 2019 da samsun omü de oldum. Devlet hastanesine gitmistim beni basindan atmislardi biraz bende universiteye gittim bu yüzden iyiki de gitmisim diyorum

şoke oldum gerçekten. devlet hastanelerinde bu şekilde uçuk rakam istemesi çok saçma geldi bana da. Yengem zonguldakta ameliyat olmuş hiç ücret ödememiş. Sizden çok ücret istemişler. iyiki olmamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…