çok teşekkür ederim, size o kadar minnettarım ki ...
arkadaşım ameliyat oldun mu çok merak ediyorum seni nasıl oldu memnun kaldın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim, size o kadar minnettarım ki ...
ücret konusunda bilgi aldınız mı? inşallah güzel sonuç alırsınızMeraba. 28 ekim Bakirkoy devlet hastanesi meme kucultme olacam. Dr Cengiz Han Şan Ozdemir.
3000tl. İnşallahücret konusunda bilgi aldınız mı? inşallah güzel sonuç alırsınız
Arkadaş meme toparlama yapti ayne doktarda. Guzel yapmiş. İzleri de ince ve guzel. Bakalim:)ücret konusunda bilgi aldınız mı? inşallah güzel sonuç alırsınız
Meraba bende meme kucultme 28 ekim olacam Bakirkoy Sadi Konuk. Dr Cengiz Ozdemir de olacam. Nisil sizin ameliyat gectı. Siz memnumu?Hanımlar merhaba, meme küçültme ameliyatı olacağım 25 haziran da Bakırköy Sadi Konuk hastanesinde Mehmet Gençer e. kendisinde herhangi bir operasyon geçiren oldu mu? kendisi çok pozitif güleryüzlü bir doktor. ameliyat ile ilgili korkularım var. meme küçültme ameliyatı olup sonrasında ciddi sıkıntılar yaşayan yada çok memnun olan arkadaşlar yardım lütfen..
merhaba ben ameliyat olmadım. ücret söylediklerinden çok fazla çıktı bende vazgeçtim . 3000 iyi fiyat vermişler kesin mi bu rakam + - olacak mı?Meraba bende meme kucultme 28 ekim olacam Bakirkoy Sadi Konuk. Dr Cengiz Ozdemir de olacam. Nisil sizin ameliyat gectı. Siz memnumu?
Evet 3000 tl son fiyat dedi. Bende tmm dedim:)merhaba ben ameliyat olmadım. ücret söylediklerinden çok fazla çıktı bende vazgeçtim . 3000 iyi fiyat vermişler kesin mi bu rakam + - olacak mı?
allah allah yani doktora göre mi fiyat oluyor anlamadım. :) ben gittiğimde 2500 tl dedi sonra vezne 4000 5000 bulur dedi bende anlayamadım. sizin ameliyatı takip ediyorum ameliyattan sonra da mutlaka bizi haberdar edin lütfen :)Evet 3000 tl son fiyat dedi. Bende tmm dedim:)
Tmm. :)))))allah allah yani doktora göre mi fiyat oluyor anlamadım. :) ben gittiğimde 2500 tl dedi sonra vezne 4000 5000 bulur dedi bende anlayamadım. sizin ameliyatı takip ediyorum ameliyattan sonra da mutlaka bizi haberdar edin lütfen :)
evet:)Mrb. Devlet hastanesinde de ücret veriliyormu küçültme ameliyati na
Merhaba ameliyat oldunuz mu bende aynı doktora randevu aldımSİZ NE ZAMAN NERDE OLDUNUZ. BEN ŞİMDİ RANDEVU ALDIM MACİDE YAKUT ÜMRANİYE EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİNDEN. SANIRIM ORDAN HEYET ONAY VERİRSE ÜCRETSİZ OLABİLİYORUZ
Bakırköy sadi konukda Dr Cengizhan Şan Özdemir daha ıygun fiyatlı bide onunla görüşün hatta başka bi meme küçültme sayfasında ona ameliyat olmuş bayan var ayrıca benım ve kardeşiminde meme cerrahı kendisi bende narkoz korkumu yenersem olacağım inşAllah09-08-2019 tarihine randevumu aldım. çok teşekkür ederim
Merhaba kendisine randevu alarak mı ulaştınız?Özel muayenehanesi var mı? Sağlık nedeni ile görüşmek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler....Meraba. 28 ekim Bakirkoy devlet hastanesi meme kucultme olacam. Dr Cengiz Han Şan Ozdemir.