Meme kanseri

Iyimi , kötümü, Kaçıncı evre olduğunu biyopsi sonucu söyler İnşallah o da güzel gelir

Çok geçmiş olsun benimde iki göğsüm bazen büyüyor çok sertleşiyor sol göğsümün iç tarafı dahada sertleşip kızarıyor 2019 dan beri ara ara böyle o kadar ultrason emar mamoğrafi çekildi bişey çıkmıyor 1 ay önce bu sefer sol göğsüm büyüdü sertleşti ve alt tarafı hafif kızardı antibiyotik kullandım geçti ama 3 gün önce gene sol göğsüm büyüdü biraz sertleşti alt kısmı geniş bir alanı kızardı normalde küçük bir yer kızarırdı ama göğsüm şu an çok sert değil doktora gitmeyecektim ama yazınızı okuyunca tekrar gitmeye karar verdim annenizin göğsünün resmini çektiyseniz benimle paylaşabilirmisiniz nasıl bir kızarıklık komplemi kızarık benim bu halinin başlangıcında göğüs altımda sanki sütyen demiri acıtıyormuş gibi ağrı oluyor ve kolumu kaldıramıyorum arkaya kolumu çeviremiyorum kaslarım acıyor

Kırmızılığı azaldıysa bu iyiye işaret değilmi ALLAH korusun kanser olsa kırmızılık hafiflemezki

Geçmiş olsun öncelikle. Fotoğrafını çekmedim ama çok benzeri bir fotoğrafını eklerim internette gördüğüm. Annemin de meme altı yaraydı ama bu iltihaptan da olabilir denilmişti belki sizin öyledir. Ama hemen doktora gidin iltihap dahi olsa ertelemeyin.

İltihaplı meme kanseri ele gelmezmiş ultrasonda çıkarmış
Kanserin evresini ve cinsini öğrenmek için, kaçıncı evrede olduğunu biyopsi sonucu söyler ultrason da bile görüntüye göre tanı koyuyor evet ama iyi huylumu kötü huylumu kaçıncı evre diye net bir şey söylemiyor dr lar bana da riskli dedi biyopsi sonucuna göre konuşalım dedi bende yüksek riskli çıktığı için önlem amaçlı 4 seans kemoterapi ve ışın önerdi

Biz bugün mr raporunu aldık. Hem boyutu hem yayılımı evresinin çok ileri olduğunu söylüyor.

Bunu nette görmüştüm benim göğsümün alt kısmı hafif kızarık bu tür belirli yerde şişme yok komple çapı büyüyor
Benim göğsüm bu şekilde göğüs altından ağrıyla geliyor kollarıma vuruyor kaslarım çok acıyor sonra gögüslerim büyüyor sertleşiyor ama son iki defadır tek sol göğsüm büyüyor sertleşiyor ilk kezde alt kısmı kızardı
Bizim başımıza yeni geldi. Bende hakim değilim zaten aynı belirtiler olup farklı hastalıklar olabilir iltihap da olabilir siz doktora gidin mutlaka.
K
Bizim başımıza yeni geldi. Bende hakim değilim zaten aynı belirtiler olup farklı hastalıklar olabilir iltihap da olabilir siz doktora gidin mutlaka.
Meme kaslarını etkiliyormuş yazmıştınız kaslara ne oluyormuş onu paylaşırmısınız

Eklentiler

• IMG_20220901_201218~2.jpg
    93,7 KB · Görüntüleme: 719
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…