- 11 Mayıs 2016
- 6.368
- 13.992
-
- Konu Sahibi birmavipapatya
Iyimi , kötümü, Kaçıncı evre olduğunu biyopsi sonucu söyler İnşallah o da güzel gelirİnşallah iyi sonuç gelir ama memesi hala şiş ve semsert ilaç tedavisi vermişti bir hafta önce bir şey yok dediğinde meme hala aynı durumda bir tek kırmızılığı azaldı. Nasıl 4. Evre diyebiliyor biyopsi gelmeden anlamıyorum
Amin inşallah.Iyimi , kötümü, Kaçıncı evre olduğunu biyopsi sonucu söyler İnşallah o da güzel gelir
Amin inşallah.
İltihaplı meme kanseri ele gelmezmiş ultrasonda çıkarmışDün belli oldu. Yani doktor bir değişik tutarsız bir adam. Raporu gelmedi mr ı çekti temiz gibi demiş ama elle muayenede 4. Derece demiş. Yayılmış koltuk altına demiş. Hiçbir anlam veremiyorum gerçekten perişan oldum
Çok geçmiş olsun benimde iki göğsüm bazen büyüyor çok sertleşiyor sol göğsümün iç tarafı dahada sertleşip kızarıyor 2019 dan beri ara ara böyle o kadar ultrason emar mamoğrafi çekildi bişey çıkmıyor 1 ay önce bu sefer sol göğsüm büyüdü sertleşti ve alt tarafı hafif kızardı antibiyotik kullandım geçti ama 3 gün önce gene sol göğsüm büyüdü biraz sertleşti alt kısmı geniş bir alanı kızardı normalde küçük bir yer kızarırdı ama göğsüm şu an çok sert değil doktora gitmeyecektim ama yazınızı okuyunca tekrar gitmeye karar verdim annenizin göğsünün resmini çektiyseniz benimle paylaşabilirmisiniz nasıl bir kızarıklık komplemi kızarık benim bu halinin başlangıcında göğüs altımda sanki sütyen demiri acıtıyormuş gibi ağrı oluyor ve kolumu kaldıramıyorum arkaya kolumu çeviremiyorum kaslarım acıyor
Kırmızılığı azaldıysa bu iyiye işaret değilmi ALLAH korusun kanser olsa kırmızılık hafiflemezkiİnşallah iyi sonuç gelir ama memesi hala şiş ve semsert ilaç tedavisi vermişti bir hafta önce bir şey yok dediğinde meme hala aynı durumda bir tek kırmızılığı azaldı. Nasıl 4. Evre diyebiliyor biyopsi gelmeden anlamıyorum
Geçmiş olsun öncelikle. Fotoğrafını çekmedim ama çok benzeri bir fotoğrafını eklerim internette gördüğüm. Annemin de meme altı yaraydı ama bu iltihaptan da olabilir denilmişti belki sizin öyledir. Ama hemen doktora gidin iltihap dahi olsa ertelemeyin.Çok geçmiş olsun benimde iki göğsüm bazen büyüyor çok sertleşiyor sol göğsümün iç tarafı dahada sertleşip kızarıyor 2019 dan beri ara ara böyle o kadar ultrason emar mamoğrafi çekildi bişey çıkmıyor 1 ay önce bu sefer sol göğsüm büyüdü sertleşti ve alt tarafı hafif kızardı antibiyotik kullandım geçti ama 3 gün önce gene sol göğsüm büyüdü biraz sertleşti alt kısmı geniş bir alanı kızardı normalde küçük bir yer kızarırdı ama göğsüm şu an çok sert değil doktora gitmeyecektim ama yazınızı okuyunca tekrar gitmeye karar verdim annenizin göğsünün resmini çektiyseniz benimle paylaşabilirmisiniz nasıl bir kızarıklık komplemi kızarık benim bu halinin başlangıcında göğüs altımda sanki sütyen demiri acıtıyormuş gibi ağrı oluyor ve kolumu kaldıramıyorum arkaya kolumu çeviremiyorum kaslarım acıyor
Kullandığı antibiyotik sanırım ödeme azalttı ondan kızarıklık azaldı. Ama şişlik hala aynıKırmızılığı azaldıysa bu iyiye işaret değilmi ALLAH korusun kanser olsa kırmızılık hafiflemezki
Kanserin evresini ve cinsini öğrenmek için, kaçıncı evrede olduğunu biyopsi sonucu söyler ultrason da bile görüntüye göre tanı koyuyor evet ama iyi huylumu kötü huylumu kaçıncı evre diye net bir şey söylemiyor dr lar bana da riskli dedi biyopsi sonucuna göre konuşalım dedi bende yüksek riskli çıktığı için önlem amaçlı 4 seans kemoterapi ve ışın önerdiİltihaplı meme kanseri ele gelmezmiş ultrasonda çıkarmış
Biz bugün mr raporunu aldık. Hem boyutu hem yayılımı evresinin çok ileri olduğunu söylüyor.Kanserin evresini ve cinsini öğrenmek için, kaçıncı evrede olduğunu biyopsi sonucu söyler ultrason da bile görüntüye göre tanı koyuyor evet ama iyi huylumu kötü huylumu kaçıncı evre diye net bir şey söylemiyor dr lar bana da riskli dedi biyopsi sonucuna göre konuşalım dedi bende yüksek riskli çıktığı için önlem amaçlı 4 seans kemoterapi ve ışın önerdi
Hangi ildesiniz mümkünse meme sağlığında branj yapmış genel cerrah araştırıp bulun bütün sonuclarizda götürünBiz bugün mr raporunu aldık. Hem boyutu hem yayılımı evresinin çok ileri olduğunu söylüyor.
Yarın bir profesöre götüreceğiz . İstanbuldayızHangi ildesiniz mümkünse meme sağlığında branj yapmış genel cerrah araştırıp bulun bütün sonuclarizda götürün
En iyisi prof bu alanda benim de MR da düzensiz lezyon yazıyordu koltuk lenfoma da ödem vardı ama annenizde lenfoma ödemi yok koltuk altı temiz demek korktuğunuz gibi olmaz inşallahYarın bir profesöre götüreceğiz . İstanbuldayız
Amin Allah razı olsun kaç gündür yorumluyorsunuz sağ olunEn iyisi prof bu alanda benim de MR da düzensiz lezyon yazıyordu koltuk lenfoma da ödem vardı ama annenizde lenfoma ödemi yok koltuk altı temiz demek korktuğunuz gibi olmaz inşallah
Allah sizden de razı olsun annenize acil şifalar versin inşallahAmin Allah razı olsun kaç gündür yorumluyorsunuz sağ olun
Kullandığı antibiyotik sanırım ödeme azalttı ondan kızarıklık azaldı. Ama şişlik hala aynı
Bizim başımıza yeni geldi. Bende hakim değilim zaten aynı belirtiler olup farklı hastalıklar olabilir iltihap da olabilir siz doktora gidin mutlaka.Bunu nette görmüştüm benim göğsümün alt kısmı hafif kızarık bu tür belirli yerde şişme yok komple çapı büyüyor
Benim göğsüm bu şekilde göğüs altından ağrıyla geliyor kollarıma vuruyor kaslarım çok acıyor sonra gögüslerim büyüyor sertleşiyor ama son iki defadır tek sol göğsüm büyüyor sertleşiyor ilk kezde alt kısmı kızardıBunu nette görmüştüm benim göğsümün alt kısmı hafif kızarık bu tür belirli yerde şişme yok komple çapı büyüyor
KBizim başımıza yeni geldi. Bende hakim değilim zaten aynı belirtiler olup farklı hastalıklar olabilir iltihap da olabilir siz doktora gidin mutlaka.
Meme kaslarını etkiliyormuş yazmıştınız kaslara ne oluyormuş onu paylaşırmısınızBizim başımıza yeni geldi. Bende hakim değilim zaten aynı belirtiler olup farklı hastalıklar olabilir iltihap da olabilir siz doktora gidin mutlaka.