Meme kanseri

Canım benim senden de Allah razı olsun 🤲 neyaptin biyopsi oldunmu
Evet şimdi geldik eve. Araştırma Hastanesi'nde de cerrahi doktorunu darladim, dedim klinik tecrübenize göre düşünceniz ne falan dedim, "şuan sonuçlar gelmeden bişey diyemeyiz" dedi.

Her konuştuğum sağlık personeline bu tarz sorular soruyorum. Böyle geçti günüm

Evet şimdi geldik eve. Araştırma Hastanesi'nde de cerrahi doktorunu darladim, dedim klinik tecrübenize göre düşünceniz ne falan dedim, "şuan sonuçlar gelmeden bişey diyemeyiz" dedi.

Her konuştuğum sağlık personeline bu tarz sorular soruyorum. Böyle geçti günüm
Hadi geçmiş olsun canım iyi düşün iyi olsun inşallah güzel müjdeli haberler alırsın 🤲

Onun stresi çok farklı 😞 sürekli dua ediyordum güzel haberler alayım en kolay şekilde atlatayim bu süreci diye çok şükür ki korktuğum kadar uzun bir tedavi süreci gecirmedim
Gerçekten internette bakıyorum, içim rahat etmiyor. Çoğu yerde kişiye özel tedavi olur yazıyor. Allah güzel haberler almayı nasip etsin. Kafam çorba gibi

Gerçekten internette bakıyorum, içim rahat etmiyor. Çoğu yerde kişiye özel tedavi olur yazıyor. Allah güzel haberler almayı nasip etsin. Kafam çorba gibi
Hiç bakmadım netten arastirmadim kafami karıştırıp daha çok stres yapmamak adına yalnizca sonucun gelmesini bekledim 😊 her kesin bünyesi farklı dir bir başkasına uygulanan tedavi bana uygulanacak diye bir şey yok onun için hiç kafani karıştırıp daha fazla stres yapma

Hiç bakmadım netten arastirmadim kafami karıştırıp daha çok stres yapmamak adına yalnizca sonucun gelmesini bekledim 😊 her kesin bünyesi farklı dir bir başkasına uygulanan tedavi bana uygulanacak diye bir şey yok onun için hiç kafani karıştırıp daha fazla stres yapma
Doğru, çok doğru hatta.

İnşallah iyi sonuç gelir ama memesi hala şiş ve semsert ilaç tedavisi vermişti bir hafta önce bir şey yok dediğinde meme hala aynı durumda bir tek kırmızılığı azaldı. Nasıl 4. Evre diyebiliyor biyopsi gelmeden anlamıyorum
Meral01 lütfen cevap yazabilirmisin. Meme ucunda çekilme var diye yazmışsın, mahsuru yoksa fotoğrafını paylaşabilirmisin? Ne kadar içe doğru ? Yakın Bi akrabamında çekilme var memesinde ve ele gelen şişlikler var.

Geçmiş olsun canım . Meme ucundaki çekilme ne kadar ? Bi akrabamında çekilme var memesinde ve ele gelen şişlikler var, ultrasyon çekilmiş kaç kere kist ve fibrodenom demiş doktorlar. Ama meme ucunun içe dönmesi korkutuyor insanı. Allah bütün hastalara Şafi ismiyle şifa versin inşAllah .

X