- 16 Aralık 2018
- 169
- 94
- 33
- Konu Sahibi Harikasevda
Şekil olarak nasıllar di sonra nasıl oturdular acaba bu sutyen korse tam olarak amacı nedir acaba kizcelerrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende silikon yok yağ koymuş doktorun ameliyat esnasında karar vermiş buna şu an uçları biir bi tarafta biri bi tarafta duruyor arası da baya açık duruyor şu an baya da sisler gerginler zaten diklestirme oldum sadece silikonsuzSekil olarak benimkiler ayniydi sadece cok gergin ve serttiler
Benimde sadece birisi daha yukardaymis gibi az yukari dogru bi sislik vardi o da hemen gitti
O korseler silikonu ski tutuyo kaymamasi icin diye biliyorum bide kemer türü varmis onu ben hic takmadim ama takanlr var o da iki gögüsün arasi ayrik durmasin diyeymis
Dogru ya seni karistirdim pardon ozaman sekli düzelsin ski tutsun diyedir o korseBende silikon yok yağ koymuş doktorun ameliyat esnasında karar vermiş buna şu an uçları biir bi tarafta biri bi tarafta duruyor arası da baya açık duruyor şu an baya da sisler gerginler zaten diklestirme oldum sadece silikonsuz
Kotu demeyim de şekilsiz foto var bakabilirsinDogru ya seni karistirdim pardon ozaman sekli düzelsin ski tutsun diyedir o korse
Niye cok mu kötü gözüküyor
Bende hatirladim cnm seni konusmustuk bi ara kafa kalmıyor tabi insan da :) :) :)Kotu demeyim de şekilsiz foto var bakabilirsin
Baktim valla bomba gibi duruyolar ama ödem onlar iner seklede girer hic merak etme sabret daha cok yeni karnin nasil aci varmi meme bisey degil karin cok aciyomus duydumKotu demeyim de şekilsiz foto var bakabilirsin
Çok saol cnm için ferahladı ıns cunki ayrıl duruyor baya eskiden de çok yakın değildi eski foto da var biliosun karin acı ağrı bitti şükür ama ilk 4 gün çok çektim çok zor mus gerçekten ya a sezeryan kadar belki daha agirmissBaktim valla bomba gibi duruyolar ama ödem onlar iner seklede girer hic merak etme sabret daha cok yeni karnin nasil aci varmi meme bisey degil karin cok aciyomus duydum
Iki kere sezaryan oldugum icin seni iyi anliyorum cnm Allah sifa versin hemen iyiles insallahÇok saol cnm için ferahladı ıns cunki ayrıl duruyor baya eskiden de çok yakın değildi eski foto da var biliosun karin acı ağrı bitti şükür ama ilk 4 gün çok çektim çok zor mus gerçekten ya a sezeryan kadar belki daha agirmiss
Amiin cnm çok sağolasın daha iyiyim çok şükürIki kere sezaryan oldugum icin seni iyi anliyorum cnm Allah sifa versin hemen iyiles insallah
Merhaba, göğüsleriniz şekil olarak normale göndü mü? Ben bir şeyi merak ettim, dikleştirme de olsa, göğüsten bir miktar yağ dokusu alınmıyor mu? Sizde doktor hiç yağ çıkarmadan, yağ mı ilave etti? Yani sadece deriyi mi toparladı? Bu arada güle güle kullanın. Rica etsem beni izleyebilir misiniz? TeşekkürlerBende silikon yok yağ koymuş doktorun ameliyat esnasında karar vermiş buna şu an uçları biir bi tarafta biri bi tarafta duruyor arası da baya açık duruyor şu an baya da sisler gerginler zaten diklestirme oldum sadece silikonsuz
Merhabalar diklestirme de yağ dokusu çıkarılmıyor deri fazlalığı alınıyor sarkiklik gideriliyor benim dokum tam toplanmaya yetmemiş yah enjeksiyonu yapmış şu an hala sis benceMerhaba, göğüsleriniz şekil olarak normale göndü mü? Ben bir şeyi merak ettim, dikleştirme de olsa, göğüsten bir miktar yağ dokusu alınmıyor mu? Sizde doktor hiç yağ çıkarmadan, yağ mı ilave etti? Yani sadece deriyi mi toparladı? Bu arada güle güle kullanın. Rica etsem beni izleyebilir misiniz? Teşekkürler
bende yamukluk yoktu ama ağzımdan çıkacak gibilerdi. ama forumda çok gördüm biri yukarı biri aşağı bakan eğri büğrü. gayet normal. ameliyattan yeni çıkınca oluyor öyle. 2 aya ödemler indiğinde şekli oturur hiç korkmayın.Şekil olarak nasıllar di sonra nasıl oturdular acaba bu sutyen korse tam olarak amacı nedir acaba kizcelerrrr