Meme estetiginde siiznde ilk haftalar yamuk yumuk muydu sekilsiz

Sekil olarak benimkiler ayniydi sadece cok gergin ve serttiler
Benimde sadece birisi daha yukardaymis gibi az yukari dogru bi sislik vardi o da hemen gitti
O korseler silikonu ski tutuyo kaymamasi icin diye biliyorum bide kemer türü varmis onu ben hic takmadim ama takanlr var o da iki gögüsün arasi ayrik durmasin diyeymis o_O

Sekil olarak benimkiler ayniydi sadece cok gergin ve serttiler
Benimde sadece birisi daha yukardaymis gibi az yukari dogru bi sislik vardi o da hemen gitti
O korseler silikonu ski tutuyo kaymamasi icin diye biliyorum bide kemer türü varmis onu ben hic takmadim ama takanlr var o da iki gögüsün arasi ayrik durmasin diyeymis o_O
Bende silikon yok yağ koymuş doktorun ameliyat esnasında karar vermiş buna şu an uçları biir bi tarafta biri bi tarafta duruyor arası da baya açık duruyor şu an baya da sisler gerginler zaten diklestirme oldum sadece silikonsuz

Bende silikon yok yağ koymuş doktorun ameliyat esnasında karar vermiş buna şu an uçları biir bi tarafta biri bi tarafta duruyor arası da baya açık duruyor şu an baya da sisler gerginler zaten diklestirme oldum sadece silikonsuz
Dogru ya seni karistirdim pardon ozaman sekli düzelsin ski tutsun diyedir o korse
Niye cok mu kötü gözüküyor

Baktim valla bomba gibi duruyolar:halay: ama ödem onlar iner seklede girer hic merak etme sabret :KK15: daha cok yeni karnin nasil aci varmi meme bisey degil karin cok aciyomus duydum
Çok saol cnm için ferahladı ıns cunki ayrıl duruyor baya eskiden de çok yakın değildi eski foto da var biliosun karin acı ağrı bitti şükür ama ilk 4 gün çok çektim çok zor mus gerçekten ya a sezeryan kadar belki daha agirmiss :KK43:

Çok saol cnm için ferahladı ıns cunki ayrıl duruyor baya eskiden de çok yakın değildi eski foto da var biliosun karin acı ağrı bitti şükür ama ilk 4 gün çok çektim çok zor mus gerçekten ya a sezeryan kadar belki daha agirmiss :KK43:
Iki kere sezaryan oldugum icin seni iyi anliyorum cnm Allah sifa versin hemen iyiles insallah

Merhaba, göğüsleriniz şekil olarak normale göndü mü? Ben bir şeyi merak ettim, dikleştirme de olsa, göğüsten bir miktar yağ dokusu alınmıyor mu? Sizde doktor hiç yağ çıkarmadan, yağ mı ilave etti? Yani sadece deriyi mi toparladı? Bu arada güle güle kullanın. Rica etsem beni izleyebilir misiniz? Teşekkürler

Merhaba, göğüsleriniz şekil olarak normale göndü mü? Ben bir şeyi merak ettim, dikleştirme de olsa, göğüsten bir miktar yağ dokusu alınmıyor mu? Sizde doktor hiç yağ çıkarmadan, yağ mı ilave etti? Yani sadece deriyi mi toparladı? Bu arada güle güle kullanın. Rica etsem beni izleyebilir misiniz? Teşekkürler
Merhabalar diklestirme de yağ dokusu çıkarılmıyor deri fazlalığı alınıyor sarkiklik gideriliyor benim dokum tam toplanmaya yetmemiş yah enjeksiyonu yapmış şu an hala sis bence

Şekil olarak nasıllar di sonra nasıl oturdular acaba bu sutyen korse tam olarak amacı nedir acaba kizcelerrrr
bende yamukluk yoktu ama ağzımdan çıkacak gibilerdi. ama forumda çok gördüm biri yukarı biri aşağı bakan eğri büğrü. gayet normal. ameliyattan yeni çıkınca oluyor öyle. 2 aya ödemler indiğinde şekli oturur hiç korkmayın.
sütyen her doktorun verdiği birşey ama korseyi her doktor uygulamıyor sanırım. ben kullanmadım hiç. silikonların daha iyi oturması için kullanılıyor, ancak verilen sütyenler de korse gibi dapdar oldukları için aslında hepsi aynı görevi görüyor. verilen sütyeni elinizden geldiğince uzun süre kullanın derim. ben 2 ay kullandım sonra desteksiz balensiz sütyenlere geçtim, ama her gece ameliyat sütyenini takıp yatmaya devam ettim. hala da kullanırım kışın sıcacık tutuyor valla :KK70:

Bende ameliyat olalı 4 hafta oldu hem dikleştirildi hem içinden doku alındı onun yerine 200cc silikon takıldı
Ve hala yamuk yumuk şekilsiz
Dikişlerimde tamamen erimedi
Bende açıkçası tedirginim böyle şekilsiz mi kalacak diye

bende dün oldum bana da çok ayrı geliyor suan moralim bozuluyor umarım böle kalmaz çünkü çok ayrı oldu ve yamuk duruyor gibi geliyor düzelirmi sizce ?

Benim 18 günüm benimde çok ayrıktı ağzıma gireceklerdi birde yamultup hafif şimdi 3 gündür bakıyorum yuvarlak dolgun yerine oturmuş bomba gibi duruyor sabredin kızlar düzeliyor ayrıklık konusuna gelince biraz kapandı ama daha yeni sadece sütyen konusunda sıkıntı yaşıyorum sıkı ve güzel duran birşey önerirmisiniz

X