Meme estetigi/yapmacilik.. :(

Canim ben senden neredeyse 10 yas büyük biri olarak sana söyle söyleyebilirim ben cok zayıfım boyumda kısa değil 167,memelerim küçük yıllarca içine çorap koyuyordum sutyenlerin
Simdi bu tam full push up sutyenler çıktı vallahi dekolte oluyor. Tabiki yine de küçük

Bikini aramak falan dert en dolgulusunu bulmaya çalışıyorum

Ben evliyim. Esime söyledim tamam yaptıralım hayatım ama durumumu ayarlayim dedi(maddiyat) bende,ben zaten hazır değilim şuanda bende kendimi ayarlayim dedim ama vazgectim
Suanda bebek tedavisi görüyorum memelerim büyüdü hormon ignelerinden ve yine bekarken,42 kilo olan bir arkadasim vardi.

Estetik yaptırcam diye gezinirdi. Evlendi. Hamile kaldi. Cocugu emdi hemde cok kısa bir sure 3 ay falan ve memeleri büyüdü. Cocugu 3 yaşını gecti hala büyük memeleri. Şaka gibi.

Yani bence yaptirmasakta olur bende vazgectim aklima o gelince.
Tamamda sizin durumunuz baska. Benimki sadece kucuk degil ayni zamanda asimetrik. Bir memem digerinden daha buyuk

Evet belli oluyor. Foto attigim 6 doktorda asimetrik dedi. Cogu kadinda asimetrik ama senin biraz daha belli oluyor dediler :KK43:
Canim bence kafana takma. Sut emzirme olayina etkisi yokmus. Eskisi gibi degil ameliyatlar teknoloji falan bildigim kadarıyla ama bence yazik gunah yaşın ufak. Hem dogal durmayabilir. O zaman üzülürsün. Yine de sen bilirsin. Hele gelecekteki kocanı falan hic düşünme.

Millet de tutturmuş doğal kalacam diye. Arkadaşlar tamam doğal olun da bu yok yapay mı olacam takıntısı fazla değil mi. Tüm mankenler estetikli arkasından kötü konuşanı görmedim. Zaten estetikli bile olsa güzel birine yapay diyen hasetliğinden diyodur.

Ben de burun düşünüyorum aslında çok ciddi degil ama arada takıyorum. Yüzüm küçük olunca burnum büyük mü diye takıyorum bazen.

Ben 25 yaşındayım ve bu zamana kadar hep kafama takardım çok küçük diye, ilerde eşim beğenmezse diye çok üzülürdüm.Şimdi evliyim ve eşim hiç hiç sorun etmedi,her halimle çok güzel olduğumu hep hissettirir. Demem o ki seni gerçekten seven biri olursa böyle şeylerin hiç önemi olmaz. Benim de özgüvenim geldi şimdi hiç takmıyorum bile.

Artik bu zamanda estetik dunyasi cok gelismis, iyi bir doktor tarafindan yapildiginda dogal yapildiginda bence elleyincede bakilincada fark edilmez.. yani oyle umuyorum aslinda cunku daha once hic silikonlu meme ellemedim. Ama bendeki sorun en cok mememin asimetrik olmasi bide o areola denen mememin etraftaki koyuluk genis ve buyuk olmasi, memem kucuk oldugu halde bu sekilde ve gercekten cirkin duruyor.. eger o daha kucuk olsaydi, memem biraz daha simetrik olsaydi cokta sikayetci olmazdim saniyorum ama hem kucuk, hem asimetrik falan bunlar ozguvenimi etkiliyor
gecen bu sitede, bi gençkız dişlerini yaptırmış estetik, ağlıyordu, bunalıma girmişti, öyle pişman olmuşki...kendinle oynamak hiç güzel birşey değil...zaten ilerde doğum yapınca, büyüyecek göğüslerin, böyle kalmayacak ki...ilerde hala rahatsız olursan, kendi vucut yağından, koydurursun...silikon çok gereksiz, vücudunda sana ait olmayan bir maddeyi taşımak...

Plastik cerrahi doktorunun yanında çalışıyorum istersen özelden ulaş bana bir de bizim doktora baktır.

gecen bu sitede, bi gençkız dişlerini yaptırmış estetik, ağlıyordu, bunalıma girmişti, öyle pişman olmuşki...kendinle oynamak hiç güzel birşey değil...zaten ilerde doğum yapınca, büyüyecek göğüslerin, böyle kalmayacak ki...ilerde hala rahatsız olursan, kendi vucut yağından, koydurursun...silikon çok gereksiz, vücudunda sana ait olmayan bir maddeyi taşımak...
Asimetrilik anca silikonla duzeltilir. Yag enjeksyon sagliksiz diyorlar. Cidden sasirdim artik. Keske normal olsaydi memelerim. Biktim bunalima girdim

Ne yapiyim ozaman asimetrik cirkin memelerlemi dolasayim. Ilerde esim olsa oda begenmez eminim. Beni Sevdigi icin dile getirmez ama icten ice begenmez
600 kğ...yatağa bağımlı insanların, gencecik fit sevgilileri oluyor...kendini beğenmeyen sensin, karşıdaki insan adınada sen karar veriyorsun...

Yaptıracak maddi gucun varsa hıc durma. Bende istiyorum 😛 ben cok buyuk istemiyorum cunku iri goguslerın de kadını iri gosterdıgıne inanıyorum. Kılo takıntım var koyulan sılıkonlsr beni dekolteye tasısın yeter

aşırı aşırı kötü değilse hani bazı insanların baya deformite bozukluğu oluyor sanki öyle değilse sakın elletme.

yaşın daha küçük meme gelişmesi devam eder diye düşünüyorum aşırı zayıfsan biraz kilo al.

Estetik yaptırmak istiyorsanız yaptırın. Benim arkadaşım sorduğunda doktor emziremezsin demişti o da vazgeçti. Bence erkeklerin ne düşündüğünden ziyade burası önemli.
Bana da tam tersi kaç doktora sorduysam emzirmene engel değil dedi yaptırdım ama sütüm az geldi hep ilgisi var mı bilmiyorum

X