Meme estetiği sürecim ve mutluluğum

cansuli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2022
43
22
30
Selam kızlar
Meme büyütme ameliyatı oldum ve bugün 1.haftamm
İYİ Kİ YAPTIRDIMMM 375 cc taktırdım
Çok büyük endişelerim vardı ameliyata girerken bile her an vazgeçecek boyuttaydım iyi ki yaptırdım çok mutluyum
Artık kendimi gerçekten kadın gibi hissediyorummmmmm

Merhaba 375 CC hangi kup oluyor acaba? C mi D mi? Ve kas üstü mü yaptırdınız kas altı mı?
Askım açıkçası hangi cup bilemiyorum 75b takan bildiğin minicik memiskosu olan biriydim kas altı mentor taktırdım meme dokum az olduğu için 400 küsür doktorum da önermedi ödemi var toparlanacak ama ağrı görüntü vs hiçbir problemim yok şu an arkadaşlarımın hepsinden süreci de biliyorum sağolsunlar

Merhaba bende kendimi iyi hissetmek istiyorum ama yapay durursa da yine kendimi kotu hissedersem diye endiseliyim ve 21 yasindayim acaba ilerde hamile olunca buyur mu diye dusunuyorum ama o zamana kadar beklemek istemiyorum sen kaç liraya nerde yaptirdin acaba

Ben 27bine oldum geçen hafta danışmanıma aklımdaki bütün soruları sorup yeterli bilgiyi alınca operasyon oldum hamile kalınca büyüyebilir süt dolduğundan ama silikonun asıl yararı sarkıklığı önlemesi açıkçası sarkma ihtimaline karşı da şok büyük taktırmak istemedim. Doktor adı paylaşmak yasak diye biliyorum özelden yazarsan detayları yazarım istersen

Merhaba bende olmak istiyorum hiç meme dokum yok doğal birşey olsun istiyorum doktorum 300 veya 350 cc önerdi kas altından yapılıyormuş gençlere ama cok kararsız kaldım ve ameliyat konusunda cok endişelerim var

Merhaba bende olmak istiyorum hiç meme dokum yok doğal birşey olsun istiyorum doktorum 300 veya 350 cc önerdi kas altından yapılıyormuş gençlere ama cok kararsız kaldım ve ameliyat konusunda cok endişelerim var
Açıkçası ben de ameliyattan ziyade anestezi almaktan korkuyordum ameliyathaneye girene kadar hala korkum vardı şu an iyi ki diyorum hem doktorum hem danışmanım harika bir süreç ilerlettim ilerleyen zamanlarda burada bir liposuctionda yaptıracağım kesinlikle

Benim görüştüğüm doktorda mentor marka birde başka bir marka kullanıyor onun ismini hatırlamıyorum ama mentor markalarda silikon yüzde 80 doluluk olanı genelde ucuz diye onu takıyorlarmış yüzde 100 doluluk olan daha iyiymiş bilgin var mı o konuda acaba

Merhaba, ben de 325 CC mentor marka ultra high profil silikon taktırdım bugün 8. Günüm.
Kas zarı altına yapıldığı İçin ben çok aşırı bir ağrı hissetmedim. 2. Günde baya iyileşmişti ağırlarım.
Ama benim göğüs altım ve arası morardı yeşillendi.
Bir de sol memem 2 parmak daha üstte bunlar düzelir mi? Görsel yüklemeye çalışacağım lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:
Dünya üzerinde mentor markası kadar garanti veren başka bir firma yok diğer hiçbirine güvenmem açıkçası bu konuda birsürü yazı okudum doktorla görüştüm çünkü

Bana ilaçlarımı verdiler dikiş izimde renk morarma vs olmadı günlük pansuman yapmamı istediler

Merhaba bende 325 cc düşünüyorum meme dokum bayağı az çok büyük olsun istemiyorum açıkçası siz memnun musunuz?

Ben taktırdığım ölçüden memnunum açıkçası doktorum çok profesyoneldi çok rahat bir şekilde bana 350 ya da 375 takslım ödemler inince daha ufak görünecek çünkü dedi açıkçası ben 275 falan düşünüyordum sonra ameliyattan çıkınca öyle beğendim ki 400 de olabilirdi dedim Yani:)))

Araştırdığım her yerde dünya paralar istiyordu doktorlar her birinin suratı 5 karış ağzından cımbızla laf alıyordum gerçekten 27bine bu kadar iyi bir işçilik ile tanıştığım için çok çok memnunum

Merhabalar çok geçmiş olsun adınıza çok sevindim nerede hangi Dr a yaptırdıysanız bana da özelden yazabilir misiniz

Selam bende 29 Ağustos gün aldım çok heyecanlıyım yıllardır kurduğum hayalime kavusucam inşallah ama korkularım var tabii 1.60 boyunda 50 kiloyum çok büyük istemiyorum zaten doktorumda alt kısımda yeterli dolgunluk olduğu için kas üstünü Uygun gördü yuvarlak yapariz 275 veya 325 CC olur dedi bakalım hayırlısı inşallah beni mutlu eder tek korkum sonrası iyileşme süreci ve memnuniyet gelişmeleri yazicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…